Stutthof

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Stutthof

Vil du vite mer om aktiviteter i Stutthof? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stutthof

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 197 vurderinger

Fantastisk

Busssjåføren hentet oss til den tiden vi fikk beskjed om. Vi hadde en koselkg busstur til konsentrasjonsleiren, når vi kom til leiren ble vi tatt hånd om av en kjempeflink guide, som var flink til å videreformidle historie og gjenskape ting. Vi virderte å dra dit uten guide men det er vi glad for at vi ikke gjorde, for så og si alt stod på Polsk, og du skal kunne vite litt om stedet om du ikke velger guidet tur. Annbefales strerkt!

Etter bestilling ble en e-postmelding om bestilling bekreftet nesten umiddelbart som indikerte tidspunktet for henting og ber om en bekreftelse. En veldig hyggelig sjåfør ankom enda litt tidlig til adressen vår. I tillegg var bilen veldig ren og transporten var virkelig som den lovede private transporten.

Fantastisk

Logistikken gikk veldig bra, hyggelig og god sjåfør. Fantastisk flink guide- utrolig flink på å fortelle- lun og god med gruppa. Bra bevart leir, godt beskrevet med bilder. Anbefales!

Vi var en familie på 4 som hadde booket en tur med privat guide. Det ble en meget informativ tur med en kunnskapsrik og god guide som til og med snakket norsk.

Veldig bra

Flott guide, veldig bra opplegg. Ble hentet på hotelet og kjørt tilbake igjen. Veldig mye for pengene.