Våre mest anbefalte ting å gjøre i Stratford-upon-Avon

Stratford-upon-Avon: Shakespeare's Birthplace Ticket

1. Stratford-upon-Avon: Shakespeare's Birthplace Ticket

Utforsk livet til William Shakespeare med et besøk i huset der han ble født og vokste opp. Billetten din vil være gyldig for én inngang til eiendommen. Når du kommer inn i huset, kan du se verkstedet der Shakespeares far, John, drev sin prestisjefylte hanske- gjøre forretninger. Gå gjennom rommene der William Shakespeare tilbrakte sitt tidlige liv. Shakespeare tilbrakte de første fem årene av ekteskapet sitt i dette huset, det største huset på Henley Street, med kona Anne Hathaway. Besøk Beyond Words-utstillingen og gå ikke glipp av Shakespeares Second Folio, 1632-utgaven av hans innsamlede skuespill. Ikke glem å skanne smarttelefonen din og se videoene som bringer Shakespeares historier til live.

Fra London: Besøk Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick

2. Fra London: Besøk Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick

Få mest mulig ut av tiden din i England med en dagstur til den engelske landsbygda. Nyt en spasertur i Oxford by og universitet, inkludert inngang til University Church of St. Mary the Virgin, beundre det vakre landskapet i Cotswolds, gå inn i Warwick Castle og besøk fødestedet til Shakespeare. Omvisning til fots i Oxford. Følg i fotsporene til Oxfords berømte studenter, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du spaserer over de berømte college-gårdsplassene og langs brosteinsbelagte gater, i denne historiske universitetsbyen, på denne guidede dagsturen med buss fra London. Se de berømte «drømmende spirene» og beundre Bodleian Library, et av de eldste bibliotekene i Europa. Bli imponert av de uberørte, trange smugene og gamle torgene i denne vakre historiske byen. Oxford er berømt for det eldste universitetet i den engelsktalende verden. Utallige brilliante ungdommer har vandret i byens brosteinsbelagte gater gjennom århundrene. I løpet av denne omvisningen til fots, får du se den fantastiske universitetskirken St. Mary the Virgin og oppdage uberørte trange smug, gamle torg og høye spir. Tre dessuten inn i universitetskirken St. Mary the Virgin fra 1200-tallet. Nyt spektakulære severdigheter av den unike barokke designen og arkitekturen, mens du utforsker sentrum av University of Oxford. Denne fantastiske perlen bør du ikke gå glipp av under et besøk til Oxford. The Cotswolds Nyt utsikten over det vakre landskapet, søvnige landsbyer og travle markedsbyer, mens du kjører gjennom det sjarmerende landskapet i en av Englands vakreste regioner. Stratford–upon–Avon  En unik markedsby, kjent som  hjembyen til William Shakespeare, tidenes største forfatter. Besøk det pittoreske bindingsverkhuset der den legendariske forfatteren ble født, og få en fascinerende innsikt i hans barndom. Shakespeares fødested: Se hvor den kjente manusforfatteren vokste opp og tilbragte sine år som gift mann. Warwick Castle  Bli en del av Storbritannias største middelalderopplevelse dypt i hjertet av Warwick Castle. Fordyp deg i kampforberedelser og kjenn på vekten til et middelaldersk sverd. Bli soldat og prøv en av middelalderhjelmene. Besøk de spektakulære statsrommene og nyt den viktorianske feststemningen. Nyt et møte og hils på en middelaldervert, samt en introduksjon til det spektakulære slottet.

The Sinister Side of Shakespeares Stratford Walking Tour

3. The Sinister Side of Shakespeares Stratford Walking Tour

Hør om den skjulte mørke siden av Stratford-upon-Avon på en spennende guidet tur. Lær om byens beryktede hekser, hør om kjente drap, og hold øye med spøkelser mens du går gjennom natten. Møt guiden din på hjørnet av Sheep Street og High Street og begynn reisen inn i det makabre. Spaser gjennom fødestedet til Shakespeare og se byens mørkere side. Når du går gjennom gatene, kan du lytte til spennende historier om drap, tortur og pest. Hør om kvinnene som er anklaget for hekseri og lær hvor spøkelsene og til og med djevelen kan sees.

London: Dagstur til Stonehenge, Stratford-Upon-Avon og Bath

4. London: Dagstur til Stonehenge, Stratford-Upon-Avon og Bath

Utforsk regionen utenfor London med en heldagsutflukt til noen av Englands mest fascinerende og viktige severdigheter. Avslør hemmelighetene til Stonehenge, ha tid på egen hånd til å oppdage byen Bath, nyt sjarmen til Cotswolds og besøk Shakespeares hjemby Stratford-upon-Avon. Dra rett til Stonehenge, det mest populære forhistoriske monumentet i verden. Beundre de 40 tonn store Sarsen-steinene og vulkanske blå steiner som ble hentet fra Preselifjellene, som ligger mer enn 450 km unna. Dra videre til den vakre georgianske byen Bath. Du får god tid til å shoppe og utforske de sjarmerende gatene. Kjør gjennom den pittoreske Cotswold-regionen. Nyt vakker utsikt over det åpne landskapet med steinmurer og travle markedsbyer. Besøk fødestedet til William Shakespeare i Stratford-upon-Avon. Se hjemmet til den største forfatteren på engelsk og det verdenskjente Royal Shakespeare Company. Beundre Stratford med sin herlige elv som slynger seg forbi Holy Trinity-kirken, der Shakespeare ble stedt til hvile. Få en privat omvisning i Shakespeares skolerom og Guildhall, ta del i en Tudor-leksjon, og skriv med en fjærpenn og blekk.

Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds-tur

5. Fra Stratford-upon-Avon / Moreton-in-Marsh: Cotswolds-tur

Bli med en lokal sjåfør/guide på en avslappende heldagstur i Cotswolds National Landscape. Opplev det aller beste av denne typisk engelske regionen på en tur som stopper på 6 forskjellige og unike steder med god tid innebygd i dagen for selvutforskning, shopping og lunsj. Turen stopper ved: • Dover's Hill: det nordligste Cotswolds-utsiktspunktet med panoramautsikt mot Stratford-upon-Avon, Birmingham og Coventry • Chipping Campden: en historisk ullby hvor du har en times fritid til å utforske med våre unike kart og lokale anbefalinger • En hemmelig, utenfor allfarvei Cotswolds-landsby (bli med for å finne ut denne) • Stow-on-the-Wold: ditt utpekte lunsjstopp med et bredt utvalg av fantastiske matalternativer å velge mellom • Bibury: ofte referert til som den vakreste landsbyen i England, det er også hjemmet til den ikoniske Arlington Row of cottages • Bourton-on-the-Water: kjent for det krystallklare vannet i elven Windrush og de vakre broene som krysser den Mellom stoppene vil sjåføren din fortelle deg historien om Cotswolds med en morsom, faktafylt kommentar mens du reiser de trange bakgatene bare lokalbefolkningen vet om.

Bysightseeing Stratford-upon-Avon Hopp-på-hopp-av-busstur

6. Bysightseeing Stratford-upon-Avon Hopp-på-hopp-av-busstur

I tillegg til Storbritannias mest berømte dramatiker William Shakespeare og det verdensberømte Royal Shakespeare Theatre, er Stratford flott for en dag på elven og deretter slappe av om kvelden i en av de mange elegante restaurantene og barene i sentrum av byen. Reis til alle Shakespeare -husene: Shakespeares fødested, Anne Hathaway's Cottage, Mary Arden's House, New Place, Nash's House og Hall's Croft. Royal Shakespeare Theatre hvor Bards skuespill fremføres det meste av året. Holy Trinity Church hvor Shakespeare er begravet, beskyttet av en forbannet gravstein. The Old 14th Century Grammar School hvor Shakespeare ble utdannet. Du får også nyte en nydelig tur gjennom det naturskjønne Warwickshire -landskapet, og besøker Wilmcote, landsbyen der Mary Arden's House (Shakespeares mor) kan bli funnet. Reiseplanen din Stopp 1 - besøksinformasjonssenter, i nærheten av Avon -båtliv Stopp 2 - Shakespeares fødested og Shakespeare Center Stopp 3 - Market Square og American Fountain Stopp 4 - Shakespeares nye sted/Harvard House & Guild Chapel Stopp 5 - Royal Avon og Royal Shakespeare Theatre Stopp 6 - Halls Croft, Holy Trinity Church og Shakespeare's Grave Stopp 7 - Evesham Place Stopp 8 - Alcester Road Stopp 9 - Anne Hathaways hytte Stopp 10 - Mary Arden's Farm er stengt til 8. september Stopp 11 - Maybird kjøpesenter

Fra London: Heldagstur til Warwick, Oxford og Stratford

7. Fra London: Heldagstur til Warwick, Oxford og Stratford

Reis tilbake mer enn 1000 år og lær om de blodige kampene og ekstravagante bankettene til Warwick Castle på denne dagsturen fra London med buss. Se hvor Shakespeare ble født og utforsk campusen i Oxford.  Hopp ombord på en luftkondisjonert buss og slapp av på kjøreturen til Warwick Castle. Beundre Great Hall og State Rooms, og få klatre opp i tårnene og vollene for en bueskytters utsikt over den historiske byen.  Bli med Richard Neville mens han forbereder seg til kamp ved den multi-sensoriske Kingmaker-attraksjonen, eller få rusle gjennom de velstelte hagene. Gå ombord på bussen for å kjøre til Stratford-upon-Avon. Få fascinerende innsikt i Shakespeare på fødestedet hans.  Oppdag de naturskjønne landsbyene i Cotswolds på kjøreturen til Oxford. Stopp for en guidet spasertur i universitetsbyen. Fordyp deg i de berømte høyskolene som dateres tilbake til 1300-tallet. Lytt til historier om tidligere studenter som Bill Clinton, CS Lewis, J.R.R. Tolkien og Lewis Carroll. Oppdag hvor Harry Potter ble filmet på Christ Church College før turen går tilbake til London.

Shakespeares Stratford & Cotswolds

8. Shakespeares Stratford & Cotswolds

En ekspertguide leder an, og gir deg historier og interessante fakta om den rike historien til disse vakre stedene. Stratford-upon-Avon, hjembyen til den legendariske dramatikeren William Shakespeare, er første stopp på denne dagsturen. Fylt med historie, besøk stedet den berømte Bard ble født - et sjarmerende, upretensiøst bindingsverkshus. Lær fantastiske historier og særheter fra Elizabethan som lever fra din ekspertguide. Neste stopp er et besøk til Shakespeares brud Anne Hathaways hytte og hager. Dette vakre lille gårdshuset med stråtak er stedet der Barden fridde til bruden sin. Til i dag har eiendommen gjenstander av originale møbler, inkludert Hathaway-sengen. Det ligger i en praktfull eiendom og hager, full av velduftende blomster og tradisjonelle busker. Fortsett deretter til Cotswolds. Besøk det som ofte er enige om å være et av de vakreste områdene i hele Storbritannia. Med sjarmerende landsbyer og fantastisk natur, ser Cotswolds ut som de hoppet av sidene i en historiebok. Denne turen gjør fotostopp ved 2 fantastiske Cotswolds-landsbyer: Bourton-on-the-Water, også kjent som 'Little Venice' på grunn av sine lave broer og steinbanker, og Burbury, en by som en gang ble beskrevet av William Morris som 'den vakreste landsby i England. Etter en fantastisk dag med sightseeing, kom tilbake til London til omtrentlig tid fra 19.15 til 19.30.

Fra London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick Castle

9. Fra London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick Castle

Følg i fotsporene til Oxfords berømte studenter fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du spaserer i universitetets gårdsrom og langs de brosteinsbelagte gatene i denne historiske universitetsbyen. Ta inn den berømte «byen med de drømmende spirene» og se Bodleian Library – et av de eldste bibliotekene i Europa – under besøket ditt. Du vil bli imponert av de uberørte, trange smugene og gamle torgene i denne naturlige vakre byen. Nyt en spasertur og egentid. En markedsby som skiller seg ut, Stratford-upon-Avon er det berømte hjemmet til uten tvil verdens største forfatter, William Shakespeare. Bli sjarmert av det travle markedet i eget tempo. Kjør gjennom Cotswolds, en sjarmerende blanding av fantastisk naturlig skjønnhet, travle markedsbyer og søvnige landsbyer. Bli del av Storbritannias beste middelalderopplevelse. Dypt i hjertet av Warwick Castle kan du fordype deg i kampforberedelser og kjenne vekten av et middelaldersverd. Nyt en spasertur og utforsk denne vakre byen med dens mange attraktive bygninger.

Shakespeares skolelokale og Guildhall inngangsbilletter

10. Shakespeares skolelokale og Guildhall inngangsbilletter

Åpent hver dag, Shakespeares skolesal og Guildhall inviterer besøkende til å utforske et av de sjelden sett stedene i William Shakespeares barndom og ungdom, et sted som hjelper til å fylle det manglende kapittelet i historien om sin tid i hjembyen. Det nylig restaurerte stedet gir et innblikk i Shakespeares formative år og belyser tiden som skolegutt. Gå inn i skoene til den unge Shakespeare, sett deg i rommet han satt i som elev og lær om hvilke fag den store mannen ville ha studert og dagens undervisningsmetoder. Du vil høre hvordan han møtte rikdommen i klassisk litteratur og teater og så noen av landets fineste skuespillere opptre i denne bygningen. Bygget i 1420, er Stratfords Guildhall en av bare noen få gjenværende middelalderske Guildhall i landet. Den autentiske og oppslukende opplevelsen av et besøk til denne bygningen fra begynnelsen av det femtende århundre vil engasjere alle besøkende i sin unike historie. Nyt atmosfæren i Guildhall, inkludert det sene middelalderske prestekapellet med det sjeldne og nylig konserverte veggmaleriet, og lær om bygningens rolle som et middelalders provinsielt Guildhall. Besøket lover å være full av moro, spenning og drama som er verdt Shakespeares arv for enhver gruppe. Ta en guidet tur med kunnskapsrike guider, se en kortfilm av historikeren og kringkasteren, Michael Wood, om historien til Guildhall. Ta en leksjon med en Tudor-skolemester, øv på å skrive på fjernspenne og kle deg i en Tudor-drakt. Shakespeares Schoolroom & Guildhall er perfekt for alle aldre.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Stratford-upon-Avon

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Stratford-upon-Avon

Alle aktiviteter

33 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Stratford-upon-Avon

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Stratford-upon-Avon

Flere reisetips for Stratford-upon-Avon

Vil du vite mer om aktiviteter i Stratford-upon-Avon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stratford-upon-Avon

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 967 vurderinger

Premien går til guiden Alan. Utmerket!! Han holdt oss veldig godt informert og underholdt gjennom hele turen. Det var lærerikt, oversiktlig og veldig morsomt på samme tid. Virkelig unik. Applaus for ham. Turen var veldig godt organisert. Selv om tre plasser på en dag er for mye, følte vi oss ikke slitne eller lei oss, og vi klarte å ta en klar dag fra hvert sted. Sjåføren og tilstanden og komforten til mikroen var utmerket. Vi ville bare ha likt noen råd om lydene for å få mest mulig ut av besøket til Stonehenge. Og råd om hvor vi skal spise i Bath siden der vi bestemte oss for å dra var tjenesten treg og det var lite tid igjen å gå.

Fantastisk!! Guiden vår Leon var flott! Det er mye å dekke på en dag, men vi klarte å dekke alt! Selv været holder oss denne dagen! 5 stjerner! Det eneste forbedringspunktet er på møtepunktet, de kaller turene etter tall, men det er ingen tall i reservasjonen/bestillingen, så du må være veldig oppmerksom på destinasjonen for hver tur som alle er veldig like og det er også vanskelig å høre på en veldig travel busstasjon.

God tur. Det er imidlertid lite tid til å bo i badet, praktisk talt bare for å spise og du har ingen sjanse til å gå inn i badene, i stratford-impon-avon. Veldig kort opphold. The Play er ikke et skuespill, det er en monolog og en film. Cotswolds bare i forbifarten. Du går ikke av bussen, det er en del av veien for å komme til Bath. Mange aktiviteter på veldig kort tid.

Absolutt verdt det!!! guiden vår OMAR var fantastisk og ga oss fantastisk innsikt om alle spaene vi besøkte. Billetten til Stonehenge og Shakespeares skole er inkludert, men man må kjøpe en separat billett til de romerske badene. Vi kjører også forbi cotswold - det ville vært flott å ha dem som stoppested - minst en av dem.

Vår guide og bussjåfør var fantastisk. Likte dagsturen. Anbefaler at du pakker en niste og tar vann da det er mye å sitte mens du nyter utsikten. Det var litt overveldende ved busshentingen og veldig travelt. Tillat ekstra 15 mims for å finne ditt tildelte bussnummer.