Legg til datoer

Ting å gjøre Stratford-upon-Avon

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Bykort
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Andre opplevelser
  • Private omvisninger
24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Stratford-upon-Avon

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Stratford-upon-Avon?

Flere reisetips for Stratford-upon-Avon

Vil du vite mer om aktiviteter i Stratford-upon-Avon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stratford-upon-Avon

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 967 vurderinger

Premien går til guiden Alan. Utmerket!! Han holdt oss veldig godt informert og underholdt gjennom hele turen. Det var lærerikt, oversiktlig og veldig morsomt på samme tid. Virkelig unik. Applaus for ham. Turen var veldig godt organisert. Selv om tre plasser på en dag er for mye, følte vi oss ikke slitne eller lei oss, og vi klarte å ta en klar dag fra hvert sted. Sjåføren og tilstanden og komforten til mikroen var utmerket. Vi ville bare ha likt noen råd om lydene for å få mest mulig ut av besøket til Stonehenge. Og råd om hvor vi skal spise i Bath siden der vi bestemte oss for å dra var tjenesten treg og det var lite tid igjen å gå.

Fantastisk!! Guiden vår Leon var flott! Det er mye å dekke på en dag, men vi klarte å dekke alt! Selv været holder oss denne dagen! 5 stjerner! Det eneste forbedringspunktet er på møtepunktet, de kaller turene etter tall, men det er ingen tall i reservasjonen/bestillingen, så du må være veldig oppmerksom på destinasjonen for hver tur som alle er veldig like og det er også vanskelig å høre på en veldig travel busstasjon.

Vi kan bare anbefale utflukten.

Den litt høyere prisen for utflukten i en liten gruppe er berettiget. Vi var 4 personer i en 16 personers buss. Vår unge sjåfør styrte selvsikkert minibussen gjennom de trange gatene (store busser kan ikke komme gjennom) i Cotswolds. Vi fikk mye interessant informasjon fra guiden som fulgte oss. Han er et "vandrende" historieleksikon.

Absolutt verdt det!!! guiden vår OMAR var fantastisk og ga oss fantastisk innsikt om alle spaene vi besøkte. Billetten til Stonehenge og Shakespeares skole er inkludert, men man må kjøpe en separat billett til de romerske badene. Vi kjører også forbi cotswold - det ville vært flott å ha dem som stoppested - minst en av dem.

Vår guide og bussjåfør var fantastisk. Likte dagsturen. Anbefaler at du pakker en niste og tar vann da det er mye å sitte mens du nyter utsikten. Det var litt overveldende ved busshentingen og veldig travelt. Tillat ekstra 15 mims for å finne ditt tildelte bussnummer.