Legg til datoer

Ting å gjøre Strasbourg

Tilgjengelige aktiviteter

40 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Strasbourg

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Strasbourg?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Strasbourg er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Strasbourg?

De beste dagsturene og utfluktene fra Strasbourg er:

Colmar

Flere reisetips for Strasbourg

Vil du vite mer om aktiviteter i Strasbourg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Strasbourg

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 915 vurderinger

Dette var en flott hele dagstur! Gikk til tre sjarmerende landsbyer pluss et slott. Varebilen var veldig komfortabel og alle setene kunne lett høre hva som ble sagt mens vi passerte gjennom interessante områder. Jerome, guiden vår, var veldig kunnskapsrik og snakket perfekt engelsk. Anbefaler definitivt denne dagsturen når du er i Alsace-området!

Utmerket mulighet til å bli kjent med noen steder i vakre Alsace. Hvis du har en dag å vite, er det det beste alternativet. Pauline, guiden, en sjarmerende person og alltid oppmerksom på gruppens behov og ønsker. Han ga superinteressant informasjon om stedene som ble besøkt.

En flott tur med en veldig kunnskapsrik og morsom guide, Robin. Den lille gruppen på 8 personer var akkurat den rette blandingen for å lære om og smake viner fra Alsacian, kjøreturen gjennom området trygg og pittoresk. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Vi dro i tide og Laurent viste oss mye under kjøreturen, forklarte og underholdt oss. Alle severdighetene var virkelig verdt å se og vakre. Vi var heldige med stort sett tørt vær. Jeg anbefaler definitivt denne turen!