Legg til datoer

Strahov-klosteret

  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
39 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 39

Flere reisetips for Strahov-klosteret

Vil du vite mer om aktiviteter i Strahov-klosteret? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Strahov-klosteret

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 2 117 vurderinger

Morsomt og lett å läre

Vi hadde en veldig hyggelig guide som took jobben sin seriøst. Vi følte oss ivsretatt under turen. Det er inkludert I prisn å få henting I taxi fra hotellet til der Segwayturen starter. Det foregår utenfor centrum. Da fikk vi tatt noen fine utsiktsbilder. Min sønn på 13 syntes 1 time ble for kort tid. Lett å läre.

Utmerket opplevelse rundt. Hastet og så mye mer av Praha enn vi trodde vi ville. Strålende guide i Malek som tok seg tid til å gi innblikk i Praha, byen og dens historie. Trygg til enhver tid og triklene er enkle å kjøre og kontrollere selv i brosteinsbelagte gater. Sterkt anbefalt og veldig god verdi.

Min familie og jeg hadde en fantastisk tid, og regnet hindret oss ikke i å nyte hvert sekund. Guiden vår, Sebastian, var fantastisk. Han var positiv, tålmodig og informativ. Guttene våre elsket det faktum at de ikke trengte å gå i 2 timer, men i stedet måtte sykle rundt med stil!

Vi har aldri vært på en tur som var verdt pengene to ganger. Suge en fin måte å orientere deg i Praha. Du får glimt til steder du vil utforske videre. Elsket den lokale kunnskapen fra guiden og syklene var super skjegg. Kan ikke anbefale dette nok.

Veldig bra

Dette var en veldig flott tur. Mat var middels bra.Flotte guider.