Legg til datoer

STRAAT Museum

STRAAT Museum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Amsterdam: Streetart Museum STRAAT inngangsbillett

1. Amsterdam: Streetart Museum STRAAT inngangsbillett

Bli imponert av kreativiteten som vises på verdens største gatekunstmuseum. Beundre en samling av mer enn 150 kunstverk av 130+ kunstnere, som gir en rettferdig refleksjon av mangfoldet av stiler, teknikker, motiver, innhold og steder som finnes i gatekunst. Se arbeidet til kommende talenter og allerede anerkjente artister, som alle må være eller må ha vært aktive i gatebildet. Gled deg over det spesielle ved en samling hvis verk ble skapt in situ. Opplev pulsen på gatekunstscenen i et museum hvor det stadig produseres nye kunstverk. Oppdag STRAAT Gallery hvor fantastiske solo og fokuserte gruppeutstillinger viser historien og fremtiden til urban samtidskunst. Til venstre for hovedsalen søker STRAAT Gallery å forstørre mangfoldet og spekteret av kultur, og gi en fremtredende plass til den urbane gatekunstbevegelsen over hele verden. Mens du vandrer rundt i kunstverkene og galleriet, kan du få en fortryllende utsikt over kunsten fra museets panoramedekk. Der kan du også nyte noen drinker og snacks på kafeen. Vurder å besøke museet om natten når kunstverkene er magisk opplyst av førsteklasses lysteknikere. Beundre samspillet mellom belysningene og kunstverkene.

Amsterdam: City Canal Cruise & Straat Museum

2. Amsterdam: City Canal Cruise & Straat Museum

Amsterdam ses best fra vannet. På dette 75-minutters kanalcruise vil du oppleve det beste av vår historiske by. Den gir deg den beste utsikten over bygningene fra 1600-tallet langs byens kanaler, og viser deg også byen fra det 21. århundre som Amsterdam har blitt. Du vil komme over ny arkitektur og broer, som viser en by som er forankret i historien, men som fortsetter å utvikle seg og endre seg. Du vil garantert ha en flott tid om bord mens du lytter til ditt personlige lydanlegg. Dette tilbyr lydkommentarer på et utvalg av 21 språk (gratis øretelefoner følger med). Ditt besøk på Straat Museum: Fra Keith Haring til Banksy, gatekunst har skapt mange overskrifter i nyere historie. Dens innvirkning på kunst, mote, design, reklame og kultur for øvrig er sterkere enn noen gang. Enter Straat: museet for gatekunst og graffiti. De har som mål å dele sin lidenskap for denne radikale kunstbevegelsen med publikum, og vise frem noen av de største navnene og kommende talenter fra hele verden. Straat er et gatekunst- og graffitimuseum for alle, muliggjort av et dedikert team av entusiaster. Den nåværende utstillingen viser mer enn 160 kunstverk av 150+ kunstnere. Kunstverkene ble laget på stedet, og de fleste av disse imponerende visuelle opplevelsene er like store som utendørsvegger. Som museum gir Straat merverdien av kontekst og informasjon. Her har du sjansen til å bli kjent med historiene som forblir ufortalte i gatene

Amsterdam: Om natten

3. Amsterdam: Om natten

amsterdam, en by med hemmeligheter og historier, blir virkelig levende når solen synker under horisonten. Da klokken slo skumring, forvandlet de brosteinsbelagte gatene seg til et rike av mystikk, opplyst av den myke gløden fra laberner. guiden ønsket oss velkommen med et smil som holdt løftet om fortryllelse. turen vevde gjennom det pulserende Red Light District, et distrikt som virket som en pust og puls med et eget liv.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for STRAAT Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i STRAAT Museum? Trykk her for full oversikt