Våre mest anbefalte ting å gjøre i Stoos

Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

1. Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

Swiss Travel Pass er et must for alle reisende til Sveits. Du kan nyte ubegrenset tilgang med offentlig tog, buss og båt til over 90 byer og tettsteder, og dra nytte av gratis inngang til 500+ museer, rabatterte byturer og tilgang til private og naturskjønne tog med en forutsatt setereservasjon. Det er to brede typer Swiss Travel Pass: Continuous og Flexi, med mulighet for å velge mellom 3, 4, 8 og 15 dager. Bortsett fra at det er et "alt-i-ett"-pass som lar en reisende få tilgang til alle offentlige transportmåter i landet, tilbyr det også en rekke andre fordeler på fjellutfluktene. Turer opp til Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn og Rigi er inkludert i passet. En reduksjon på 50 % tilbys på de fleste andre fjell- og taubaner (Gornergrat, Titlis, osv.). Nyt gratis inngang til museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern og Natural History Museum i Genève. Utforsk med tilgang til det olympiske museet i Lausanne, Château de Chillon og Ballenberg Swiss Open-Air Museum. Så det være seg den eventyrlystne, den ivrige eller fritidsreisende, vil du ha sjansen til å få mest mulig ut av Sveits Travel Pass.

Swiss Travel Pass: Sveitsisk alt-i-ett-pass for tog, buss og båt

2. Swiss Travel Pass: Sveitsisk alt-i-ett-pass for tog, buss og båt

Utforsk skjønnheten i Sveits mens du reiser med et Swiss Rail-pass, gyldig over hele landet. Dra nytte av ubegrenset bruk av offentlig transport og gratis inngang til over 500 museer over hele landet. Denne billetten tilbyr problemfri og ubegrenset reise gjennom hele Sveits på det sveitsiske tognettverket, busser og offentlige båter. Dette passet inkluderer Glacier Express, Golden Pass Line, Bernina Express og andre. Dette passet inkluderer museumsinngang, båtturer og rabatter på mange fjellutflukter. Velg mellom et 3-, 4-, 6-, 8- eller 15-dagers pass og oppdag skjønnheten i Sveits på din egen måte.

Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett reisepass-tog, buss, båt

3. Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett reisepass-tog, buss, båt

Utforsk skjønnheten i Sveits med et Swiss Travel Pass Flex tilgjengelig for 3, 4, 6, 8 og 15 fleksible dager innen 1 måned. De fritt valgbare reisedagene kan aktiveres og endres på www.activateyourpass.com når som helst. Du vil motta påloggingsinformasjonen på e-post etter kjøpet. Passet tilbyr problemfrie og ubegrensede reiser i hele Sveits på det sveitsiske reisesystemet, busser og offentlige båter, samt ubegrenset offentlig transport i byer, rabatter på mange fjellutflukter og gratis inngang til over 500 museer over hele landet på de validerte dagene . Du kan bruke passet på panoramarutene, men setereservasjon er obligatorisk. Barn under 6 år reiser gratis. Barn i alderen 6 og under 16 år når de er ledsaget av minst én forelder (som har Swiss Travel Pass) reiser gratis med Swiss Family-kortet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Stoos

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Stoos

Utforsk alle

Flere reisetips for Stoos

Vil du vite mer om aktiviteter i Stoos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stoos

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 vurderinger

Det var veldig verdt å få passet hvis man har tenkt å for eksempel ta Bernina Express-toget, og en haug med andre tog og busser osv. Du kan beregne om det er verdt avhengig av planene dine, men det gjør det også enkelt når billetter er sjekket for å ha passet med QR-koden...viser seg at man ikke trenger å vise passet sitt - bare koden. Ikke glem å få setereservasjoner for de fancy togene ... følg reglene, du vil nyte Sveits :))