Stonehenge

Besøk det berømte forhistoriske området og beundre steinringene, som ble reist for tusenvis av år siden.

  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Flerdagsturer
56 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Stonehenge

Vil du vite mer om aktiviteter i Stonehenge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stonehenge

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 744 vurderinger

Jeg elsket denne opplevelsen. Bussturen var bedre enn jeg trodde den skulle være. Jeg så for meg en liten skyttelbuss, men det var egentlig en charterbuss. Når du kommer dit, var skyttelbussene til steinene raske og enkle. Lydguiden var hyggelig og informativ og jeg likte at du kunne velge den delen du ville høre på, basert på hvor du var. Stonehenge selv var fantastisk, selvfølgelig. Det eneste er at vi treffer trafikk på vei tilbake (ikke turens eller sjåførens feil), så sørg for å la god tid før neste aktivitet, for sikkerhets skyld.

Dette var min første busstur i Storbritannia, og det vil definitivt ikke være min siste med Sasha - vår reiseguide. Hun var engasjerende og delte kunnskap på en interessant og underholdende måte. Sasha vevde en historie fra begynnelse til slutt som holdt alle involverte. Denne turen er for folk som ønsker å få med seg essensen av stoppene i motsetning til å bruke lange perioder på hvert stopp. Reisen føltes ikke lang og var trygg.

Debra og Greg var helt fantastiske på vår dagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford! Dagen gikk veldig fort, og du ser mye på hvert sted. Du må bevege deg raskt for å få mest mulig ut av hvert nettsted; vi hadde bare omtrent en time og femten minutter på hvert stopp. Likevel vil jeg anbefale denne turen til alle som ønsker et glimt av engelsk landsbygd og tre historiske steder!

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Denne ekskursjonen var fantastisk. Bussturene var ikke for lange, alt var perfekt organisert, og hvert besøk var interessant. Guiden vår Richard ga kommentarer gjennom hele og ga oss mye informasjon, både på engelsk og fransk. Han var veldig oppmerksom på vårt velvære under hele ekskursjonen.