Legg til datoer

Stonehenge indre sirkel

Flere reisetips for Stonehenge indre sirkel

Vil du vite mer om aktiviteter i Stonehenge indre sirkel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stonehenge indre sirkel

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 935 vurderinger

Jeg syntes dette var en for lang tur. Jeg er så glad jeg dro til alle tre stedene. Dagen fløy avgårde og jeg var sliten, men det var veldig bra. Jeg har lært og sett så mye. Windsor Castle var fantastisk. Vi hadde godt vær så det var morsomt å utforske byen. Jeg var ærefrykt for Stonehenge. Og for en flott liten by Bath er. Den beste delen av turen var guiden og sjåføren. Tony, sjåføren var alltid trygg og høflig. Bruce var ute Guide, så kunnskapsrik, profesjonell og bare en hyggelig, underholdende fyr! Dra på denne turen, ingenting er bedre enn landsbygda utenfor London!

Stonehenge er et imponerende sted og bør definitivt være på alles bucket list. Sjåføren vår var morsom og kunnskapsrik og ga nyttig innsikt under hele turen frem og tilbake. Kanskje det jeg ikke likte var det faktum at toalettene ved stonehenge er litt stinkende og ødelegger luften rundt dem. Alt i alt var det en flott tur. Anbefaler sterkt!

Disse her er profesjonelle folk som vet hva de gjør og hva de snakker om. Jeg er kjempefornøyd med turen.

Veldig bra

Bra organisert. Så fink guide Rosie og buss sjåfør Marius. Anbefaler denne turen

Kle deg etter været for ved steinene er det helt åpent.