Adgangsbillett

Skansen friluftsmuseum: Adangsbillett

Aktivitetsleverandør: Skansen Open-air Museum

Skansen friluftsmuseum: Adangsbillett

Aktivitetsleverandør: Skansen Open-air Museum

Fra NOK 208 per person

Besøk verdens første friluftsmuseum og se så mange som 150 historiske hus og gårdstun. Lær om levekårene til svenskene, fra 1500-tallet og frem til første halvdel av 1900-tallet.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
fra første aktivering
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Fordyp deg i det historiske Sverige på verdens største friluftsmuseum
 • Lær om historien og skikkene til det svenske folket
 • Se et imponerende utvalg av både tamme og ville dyr fra Skandinavia
 • Nyt et deilig måltid på en av restaurantene (ikke inkludert)
 • Møt dyreliv, inkludert ville dyr og husdyr fra Norden
Beskrivelse

Bli med på en tidsreise tilbake til det førindustrielle Sverige. Se hus og gårdstun fra hele Sverige og opplev det tradisjonelle bygdelivet. Du får oppleve de ulike sosiale forholdene i landet, fra 1500-tallet og frem til første halvdel av 1900-tallet.

Oppdag Sveriges historie. Finn ut hvordan svenskene en gang levde, gjennom skiftende årstider, tradisjoner, arbeid, feiringer og hverdagsliv, i gamle dager. Møt dyreliv, som for eksempel nordiske ville dyr, sjeldne raser, husdyr og eksotiske skapninger. 

Nyt et velsmakende måltid (ikke inkludert), på en av restaurantene med fantastisk utsikt over Stockholm. Besøk dessuten museets gavebutikk, hvor du finner tradisjonelt håndverk og produkter med svenske design.

La barna moro seg en dyrehage med husdyr som katter, kaniner og marsvin. Skansen er også hjemmet til 75 forskjellige dyrearter, inkludert ville dyr som ulv, gaupe, elg og bjørn samt forskjellige typer husdyr.

Museet endrer dekorasjoner sesongmessig med ulike temaer. Denne sesongen kan du oppleve et historisk julemarked som dateres tilbake til 1903. Kjøp håndverk, godteri, hjemmelagde lys og julegaver. Julemarkedet er åpent fra fredag til søndag fra 26. november til 19. desember.

Inkludert
 • Adgangsbillett
 • Mat og drikke
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Djurgårdsslätten 49-51, 115 21 Stockholm, Sverige.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Tidsluken som er valgt er kun en referanse. Du kan møte opp når som helst i åpningstiden.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 391 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,3/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,5/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Perfekt

Jeg var ikke helt sikker på om jeg kunne forvente. Det føltes som om du gikk tilbake i tid, det var flott å få litt informasjon om svensk historie, ha samtaler med menneskene som jobber der. Alt i alt var det perfekt og et must hvis du vil lære noe om Sverige og kulturen.

5. mai 2019

Valuta for pengene

Vårt besøk på Skansen var tilfredsstillende. Det er en av de mest anbefalte attraksjonene å gå inn i Stockholm. Det var store områder å gå rundt med forskjellige typer dyr osv. Men det vil være iskaldt i løpet av julen da museet for det meste er utendørs, så vennligst bruk mer når du besøker. Generelt god opplevelse til tross for dyr mat og drikke som selges inne i museet.

Les mer

2. januar 2019

Der Park ist auch, bzw. vor allem für Kinder ein besonderes Erlebnis, die Nachbauten, die Personen, die alle für die Besucher in die unterschiedlichen Rollen und Gewänder schlüpfen sind sehr sehenswert. Dazu eine Auswahl an Tieren, die es so in Skandinavien gibt und einen schönen Ausblick auf die Stadt Stockholm runden den Ausflug ab. Einzig, dass wir nicht der schwedischen Sprache mächtig sind, trübte den Aufenthalt. Das Wetter hat bei uns gut mitgespielt, das ist für dieses Event wichtig.

Les mer

4. november 2022

Oversett

Produkt-ID: 68960