1. Sverige
 2. Stockholm län
 3. Stockholm
 4. Dagsturer

Halvdag Viking Culture Tour fra Stockholm

Produkt-ID: 116113
Se bildegalleri
Invitere fra Stockholm og inn på svenske landsbygda på en halvdags viking kultur tur (5-6 timer). Opplev ekte vikinger, folkene bak Hollywood-fiksjonen. Se et vikingeparlament, bro, gravplass og den historiske byen Sigtuna.
Om denne aktiviteten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Varighet: 6 timer
Starttid 10:00
Direkte bekreftelse
Guide
Engelsk

Henteservice er inkludert.

Alle hotell-, cruise- og innkvarteringsmuligheter vil starte 0-60 minutter før starttidspunktet.

Velg antall deltakere og dato:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt det vakre, svenske landskapet
 • Kom hjem fra Sverige med en flott opplevelse
 • Lær av en lokal / bolig profesjonell ekspertguide med en lidenskap for vikingene
Beskrivelse
Du vil starte 5-6 timers tur ved å bli hentet på ditt sentralt beliggende hotell eller ved Stockholms sentralstasjon. Fra en av disse stedene starter reisen i en minivan som tar deg ut på det svenske landskapet. Den største gruppestørrelsen på turen er 16 personer. Ha det fint med de andre medlemmene i din lille gruppe og nyt naturskjønne turen.

Første stopp på Broby Bro, en graving i Viking og Iron Age hvor folk har blitt begravet i mer enn 1000 år. Ta en tur i hedensk gravplass med Viking-guiden og avslør viklingens begravelsestradisjoner og mytologi. Lær om hvordan en person ble begravet. Også høre historien om Estrid - en viking kvinne. I 1995 ble et skjelett funnet i en kristen del av gravmarken, det var en 60 år gammel kvinne identifisert som Estrid. Bli kjent med hvordan Stockholms länsmuseum kunne identifisere henne og oppleve livet hennes.

Neste stopp er Jarlabankis vei, en 11-tallet vikingtidsbro bygget av earl Jarlabanki. Han var en kåt viking som likte å vise frem sin makt. Ta utsikten over den 150 meter lange kausalveggen og lær om brobygging og utvikling av veier og kommunikasjon i den perioden. Gå videre til et vikingråd, bevart på sin opprinnelige beliggenhet i 1000 år. Bli kjent med vikingkulturen, samfunnet og mentaliteten gjennom veiledningens utforskning på rådet. Lær hvordan vikingene styrte sitt samfunn. Vent videre til middelalderske Vallentuna kirke, dateres tilbake til det 12. århundre. Det pleide å være hjemmet til Vallentuna-kalenderen, sannsynligvis Sveriges eldste bok. Ha lunsj etter denne stoppen før du kommer til Sigtuna. Spis en velsmakende og frisk buffet av svensk og internasjonal mat til en typisk svensk lunsjpris (ca. 10 €).

Hovedattraksjonen på denne turen er Sigtuna (fra 1. januar 2018, ikke inkludert før denne dato). Den lille byen 8000 innbyggere er den eldste, eksisterende byen i Sverige, og har mange historiske perler både på gaten og i Sigtuna-museet (du kan besøke museet hvis du vil). Nyt en guidet spasertur i byen. Du kan ha rundt 45 minutter fri tid alene. Ta en fin utsikt over Sigtuna-bukta, hovedgatene fra det 18. århundre og de 1200-tallske romantiske kirkeruinene. Etter Sigtuna, vent tilbake til Stockholm og ditt hotell. Din guide kan også slippe deg hvor som helst i sentrale Stockholm.
Inkludert
 • Hotellhenting og avslag for alle hoteller som ligger innen 5 kilometer fra Stockholm sentralstasjon
 • Cruise pickup og drop off tilbys også uten ekstra kostnad
 • Driver / guide og bil / varebil
 • Alle lokale skatter og avgifter
Ikke inkludert
 • Lunsj og valgfrie forfriskninger

Forberedelse

Viktig informasjon
Husk å ta med
 • Behagelige sko
Godt å vite
Bruk klær avhengig av været, vær oppmerksom på at vintrene kan være litt tøffe noen ganger i Stockholm. Vanligvis er det rundt 0C / 32F.

Ta med gode gående sko, det er ikke en stor mengde gange, men litt lett robust terreng.

Alle pick-up og drop-offtider er omtrentlige, og forsinkelser kan oppstå i situasjoner med trafikkork og hendelser på veiene i morgenhastigheten.

Restauranten har vegetariske retter.

Denne turen er ikke egnet for personer under 6 år og over 90 år.

Fra NOK 1.327 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,4 / 5
basert på 20 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,3/5
Organisering
4,5/5
Verdi for pengene
4,3/5
Sikkerhet
5,0/5

Organisert av

Sweden History Tours

Produkt-ID: 116113