Legg til datoer
Ting å gjøre

Stockholm

Sveriges hovedstad med den store skjærgården kombinerer det historiske med det moderne Skandinavia.

Ofte stilte spørsmål om Stockholm

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Stockholm?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Stockholm er:

Flere reisetips for Stockholm

Vil du vite mer om aktiviteter i Stockholm? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stockholm

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 513 vurderinger

Et virkelig høydepunkt av ferien vår. Vi ankom ca 15 minutter før avgang og det var allerede en del kø, vi tenkte at vi nok ikke ville få plass ute, men alt var godt målt og vi satt perfekt. Turen er veldig interessant og guiden er kompetent. Alt er forklart på engelsk og svensk. Vi spiste ingenting, så kan ikke kommentere det, men rommet hvor maten serveres var veldig koselig og innbydende.

Da jeg var fascinert av historie, ønsket jeg å bli med på denne turen for å lære mer om den nye byen min, og det skuffet ikke! På 90 intense minutter dekket vi nærmere 1000 år med historie og saftige godbiter, fortalt av vår veldig fargerike guide som tydelig kjenner byen sin ut og inn!

Guiden kledd i frakk, stokk og hatt satte oss umiddelbart i stemning. Han fortalte oss mange urovekkende historier om Stockholm i middelalderen, langt fra IKEA og Abba. Alle disse anekdotene er preget av humor og en teatral fortellertone som gjør besøket spennende og spennende!

Det ville være veldig nyttig om lydguidesystemet ble utvidet til andre språk eller i det minste guide-QR-kodene ble plassert flere steder, slik at du ikke trenger å gå tilbake hvis kontakten blir tapt (som skjer igjen og igjen) til inngangen.

En underholdende og interessant time med en fantastisk guide!