Våre mest anbefalte ting å gjøre i Stein am Rhein

Zürich: Byrundtur, cruise og besøk hos Lindt Home of Chocolate

1. Zürich: Byrundtur, cruise og besøk hos Lindt Home of Chocolate

Gå om bord i en komfortabel buss med klimaanlegg og nyt envakker kjøretur gjennom Zürichberg-distriktet, med utsikt over byen, innsjøen og til Alpene. Sehøydepunktene i Zürich, inkludert det slottlignende nasjonalmuseet, shoppinggaten Bahnhofstrasse og det berømte finansdistriktet. Stopp ved den pittoreske havnen i bydelen Enge og nyt den vakre utsikten til den krystallklare Zürichsjøen. Fortsett forbi operahuset i Zürich og dra inn i Zürichberg-distriktet. Beundre mange herskapshus som gjenspeiler den glamorøse fortiden, og ta inn panoramaene over innsjøen og de snødekte Alpene før du drar til universitetskvarteret. Få se bygninger som Swiss Federal Institute of Technology (ETHZürich) og Zürich Museum of Art. Dra til gamlebyen for å lære om Zürich sin historie, på en underholdende spasertur gjennom middelaldergatene. Se patriarkalske hus, Zürich rådhus og Europas største klokke på den romanske St. Peter-kirken. Beundre den imponerende Grossmünster-katedralen og se Fraumünster kirke, som har glassmalerier laget av Marc Chagall. Ta en 30-minutters båttur på det klare vannet til Zürich-sjøen, og spaser deretter langs vannkanten til det nyåpnede Lindt Home of Chocolate. Se verdens høyeste frittstående sjokoladefontene og bli med på en lydguidet omvisning på museet, etterfulgt av en ubegrenset sjokoladesmaking. Kikk gjennom gavebutikken, før du drar tilbake til Zürich sentralstasjon. Kjør med trolleybuss og trikk for å bli kjent med Zürichs offentlige transportsystem. Selv om omvisningen slutter her, kan du fortsette å utforske byen som en lokal med 24-timersbilletten og benytte deg av offentlig transport.

Fra Zürich: Stein am Rhein og Rhinfallene

2. Fra Zürich: Stein am Rhein og Rhinfallene

Reis ut av Zürich for en vakker omvisning gjennom dramatiske naturlandskap og historiske landemerker. Kom over sjarmerende landsbyer og enorme vingårder, og ta heisen til Rhinfallet. Reis fra Zürich mot den sveitsisk-tyske grensen i Nord-Sveits. Reis gjennom en vakker vinregion med sjarmerende landsbyer og pittoreske landskap på vei til Laufen. Se det fantastiske middelalderslottet Schloss Laufen og det mektige Rhinfallet, Europas største foss. Få unik utsikt fra panoramaheisen og oppdag hvordan det ser ut når et gjennomsnitt på 700.000 liter vann per sekund stuper ned i bassenget nedenfor. Hvis du føler deg eventyrlysten kan du ta en valgfri båttur for å oppleve fossefallene fra nedsiden. Fortsett via Schaffhausen med dens berømte Munot festning. Nyt utsikten over de forsiktig bølgende vingårdene og bondelandsbyene på vei til Stein am Rhein. Ved ankomst kan du under en spasertur lære om den godt bevarte gamlebyen. Se karakteristiske middelalderbygninger som kirken og det tidligere klosteret St. George's Abbey. Se de sjarmerende husene, byportene, tårnene, rådhuset og våpenlageret. Se de delikate vindusrammene av tre på mange av bygningene, og beundre de eksepsjonelle freskoene.

Zürich: Byens høydepunkter med buss, taubane og ferge

3. Zürich: Byens høydepunkter med buss, taubane og ferge

Opplev Zürichs høydepunkter og landskap, i løpet av en halv dag på denne byomvisningen. Se universitetskvarteret, Zürichberg-området og Limmatquai i gamlebyen. Kryss Zürichsjøen med ferge og ta en taubane til Felsenegg, med vakkere utsikt til de snødekte Alpene. Begynn med å besøke de største attraksjonene i Zürich, som gamlebyen, St. Peterskirken – kjent for å ha den største urskiven av alle europeiske kirker – den verdensberømte Bahnhofstrasse, Limmatquai og Laugshusene. Stopp i havnen for å fotografere og nyt en vakker utsikt over innsjøen i Zürich, samt mot byen og dens omkringliggende åser. Kjør langs «gullkysten» til Meilen der du krysser innsjøen med en ferge. Reisen fortsetter til Adliswil for en tur med taubanen til Felsenegg, der du har utrolig utsikt over Zürich, innsjøen og til de snødekte Alpene.

Zürich: 2-timers sightseeingtur med buss

4. Zürich: 2-timers sightseeingtur med buss

Opplev den unike byen Zürich på denne spennende bussturen. Se byens landemerker, slik som den vakre gamlebyen og det sveitsiske nasjonalmuseet, som er bygd i samme stil som et renessanseslott. Oppdag Münsterhof torg og de omkringliggende laughusene, på en kort spasertur gjennom gamlebyen sammen med guiden din. Se St. Peters-kirken, som har den største klokken i Europa og lær noe om Fraumünster-kirkens spennende historie og arkitektur. Besøk fornemme distrikter med staselige herskapshus fra en annen tid og beundre det populære rekreasjonsområdet Zürichberg. Et annet høydepunkt er Det sveitsiske instituttet for teknologi i Zürich, en av de høyest rangerte ingeniørskolene i verden. Den mest kjente studenten var ingen ringere enn Albert Einstein.

Zürich: Heldagstur med Rhinfallene og det beste av Zürich by

5. Zürich: Heldagstur med Rhinfallene og det beste av Zürich by

Beundre Europas største fossefall på en kombinert natur- og bytur til Zürich og Rhinfallene i det nordlige Sveits. Kjør gjennom jordbrukslandsbyen Marthalen. Beundre de gamle husene, Munot-festningen fra 1500-tallet og passér vingårder. Besøk Rhinfallene ved slottet Laufen og beundre landskapet som stammer fra istiden. Om sommeren kan du ta en valgfri båttur til hjertet av Rhinfallene og nyte synet fra utsiktsplattformene. Vi returnerer til Zürich og har to timer til fri disposisjon før vi spiser lunsj og tar en guidet tur i gamlebyen. Se Europas største urskive i Peterskirken og det sveitsiske nasjonalmuseet. Beundre Grossmünster-kirken og Fraumünster-kirken med de imponerende glassmaleriene av Marc Chagall. Etter et stopp ved Zürichsjøen fortsetter du til Zürichberg-distriktet for å se de staselige herskapshusene til det gamle aristokratiet. Vi fortsetter til Swiss Federal Institute of Technology, en av de høyest rangerte ingeniørhøyskolene i verden, der blant andre Albert Einstein har studert.

Fra Zürich: Dagstur til Luzern med valgfritt yachtcruise

6. Fra Zürich: Dagstur til Luzern med valgfritt yachtcruise

Besøk den sjarmerende gamlebyen i Luzern på denne dagsturen. Turen tar deg over Albispasset og langs Luzernsjøen (Vierwaldstättersjøen) til selve byen Luzern. I Luzern får du en liten guidet tur der du får se de viktigste severdighetene i byen, som for eksempel Løvemonumentet, og Kapellbrücke, rådhuset, jesuittkirken og konsert- og kongressentrene. Etterpå har du 6 timer på egen hånd til å utforske byen, dens kultur og tradisjoner. Besøk Verkehrshaus, museet for transport og kommunikasjon, eller Rosengart-museet, som inneholder verk av Picasso og Paul Klee. Ta en båttur på den vakre Luzernersee, eller en tur med City-Train, et bytog som tar deg rundt i Luzern på 40 minutter (april til oktober). De pittoreske bakgatene og smugene i gamlebyen lokker besøkende til å rusle rundt, for å utforske bortgjemte sjarmerende steder. Bruk tid til å handle litt i disse unike omgivelsene. Dra fra Zürich og nyt en avslappende dag i Luzern.

Luzern: Guidet fottur

7. Luzern: Guidet fottur

Nyt en eksepsjonell spasertur i Luzern. Spaser gjennom lysbyen og oppdag den berømte kapellbroen med det åttekantede vanntårnet. Den utgjør en del av de historiske bymurene sammen med Spreuer-broen og Museggmauer med sine 9 tårn. Spaser gjennom byen og oppdag mange andre severdigheter, inkludert det moderne kultur- og kongressenteret, de vakre torgene og de historiske bygningsfasadene i gamlebyen. Mens du spaserer gjennom de trange gatene i gamlebyen med din ekspertguide, kan du oppdage humoristiske og interessante fakta om Lucernes historie, kirker, broer, balkonger, gater, tårn og torg.

Zürich: Sveitsisk ostefondue- og vintur med tuk-tuk

8. Zürich: Sveitsisk ostefondue- og vintur med tuk-tuk

Opplev Zürich på denne kulinariske reisen med en personlig, elektrisk tuk-tuk. Start på sentralstasjonen og oppleve en reise gjennom den unike byen Zürich. Etter et kort stopp ved en gastronomisk samarbeidspartner vil en fondue «Valaisanne» vil bli lastet inn i den elektriske tuk-tuken og din kulinariske reise kan begynne. Turen tar deg gjennom gamlebyen og til de vakreste delene av byen der du kan oppleve livet i Zürich som en lokal, sammen med sjåføren. Nyt deilig mat og få et unikt innblikk i Zürich. Den gastronomiske samarbeidspartneren legger stor vekt på å bruke regionale produkter. Du vil bli tilbudt alkoholholdig drikke, vin fra Sveits.

Fra Zürich/Luzern: Dagstur til hovedstaden og landsbygda i Bern

9. Fra Zürich/Luzern: Dagstur til hovedstaden og landsbygda i Bern

Nyt en omvisning med en liten grupe til den sveitsiske hovedstaden Bern. Du blir kjørt frem og tilbake i en minibuss med klimaanlegg, fra enten Zürich eller Lucerne. Kjør langs flotte veier gjennom vakre landskap, og få en smak av høydepunktene i Entlebuch-dalen (Sveits' første UNESCO-biosfære) og Emmental-dalen. Se noen av de mange gårdene, som er spredt over de opprinnelige myrene og alpine beitemarkene. Dra inn i idylliske Emmental og til Trubschachen. Her kan du nyte en kjekssmakning på «Kambly Erlebnis» og se hvor Sveits mest kjente kjeksmerke har sin opprinnelse. Lær den fine kunsten å lage kjeks og se mesterkonditorer i full sving. Kos deg med de unike smakene av Kamblys kjeks, og smake på så mange av de fristende variantene du vil. Fortsett gjennom Bernerland på vei til hovedstaden. Ved ankomst til Bern kan du forbrenne noen kalorier på en informativ omvisning til fots i den sjarmerende gamlebyen. Beundre den sengotiske arkitekturen i katedralen (Münster). Spaser under den karakteristiske arkaden til Zytglogge (klokketårn). Besøk parlamentsbygningen med utsikt over den vakre elven Aare. Deretter kan du nyte litt tid på egen hånd for lunsj (ikke inkludert) og litt suvenirshopping. Om ettermiddagen fortsetter du turen gjennom det fascinerende kulturlandskapet i Emmental-dalen. Beundre de enorme takene som beskytter de velstående Emmental gårdshusene. Gled deg over de røde geraniumene i vinduene. Se beitende kyr på grønne åser. Kyrene produserer den beste melken og den viktigste ingrediensen for Emmentalerosten. Stopp på Emmentaler Schaukäserei. Her opplever du et av dagens høydepunkt. Her får du en audiovisuell omvisning kalt «King's Way», hvor du lærer mer om historien til verdens mest berømte ost. Beundre de gigantiske hjulene med ost i den imponerende kjelleren før du koser deg med en smakfull ost, kun en armlengde fra mesterostmakerens arbeidsplass. Gjør et bildestopp med fantastisk utsikt over de milde grønne åsene i Emmental, og til fjelltoppene Eiger, Mönch og Jungfrau. Etterpå kjører du tilbake med en godtepose full av sveitsiske delikatesser du samlet på attraksjonene under denne dagsturen.

Fra Zürich: Heldagstur til Stanserhorn-fjellet

10. Fra Zürich: Heldagstur til Stanserhorn-fjellet

På denne heldagsturen får du oppleve det storslåtte fjellet Stanserhorn i hjertet av det vakre sveitsiske landskapet. Fra Zürich blir du tatt med på en naturskjønn busstur til Luzern gjennom det vakre landskapet via Albispasset og langs bredden av Luzernsjøen. Du får litt tid til overs til å utforske gamlebyen før du fortsetter til Stans, der du går om bord i den gamle taubanen for en uforglemmelig tur gjennom blomstrende enger til dalstasjonen til verdens første CabriO-taubane. Dette siste mesterstykket innen sveitsisk ingeniørkunst er en unik, åpen taubane som tar deg opp til Stanserhorn (6 230 fot/1 900 meter). Den uforstyrrede utsikten fra gondolens takløse øvre dekk er virkelig minneverdig. På toppen av fjellet venter en fantastisk panoramautsikt over ti innsjøer, 100 kilometer av fjellkjeden og tre land. Ta den korte fotturen til toppen og besøk murmeldyrparken for å se de søte dyrene leke, og prøv en typisk sveitsisk rett i den roterende Rondorama-restauranten. Etter nedstigningen til Stans tar du det offentlige toget tilbake til Luzern og får litt ekstra tid i denne vakre byen før du tar bussen tilbake til Zürich på kvelden.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Stein am Rhein

Alle aktiviteter

23 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Stein am Rhein

Utforsk alle

Flere reisetips for Stein am Rhein

Vil du vite mer om aktiviteter i Stein am Rhein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stein am Rhein

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 457 vurderinger

Turistguiden vår var Valerie og hun var fantastisk! Bussturen var fantastisk og turen til sjokoladefabrikken var enkel. Hun gjorde også en veldig god jobb med å forklare hvordan vi skulle komme tilbake da vi ønsket å bli lenger og nyte kafeen. Den eneste grunnen til at jeg ikke ga dette 5 stjerner er på grunn av vandreturen. Det var omtrent 30 minutter, men vi så bare 3-4 plasser. Gruppen føltes litt stor og alt måtte forklares på 3 språk som tok litt tid. Alt i alt en flott måte å se Zürich på!