Stazione Termini

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Stazione Termini

Vil du vite mer om aktiviteter i Stazione Termini? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stazione Termini

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 6 007 vurderinger

Veldig bra alternativ for å få sett nesten hele Roma på under en dag. Om man har dårlig tid eller bare vil få litt oversikt kan jeg anbefale dette sterkt. Eneste problemet mitt var at jeg ikke fikk et kart av bussruten, så jeg visste ikke når jeg skulle gå av, fordi det etter min mening ikke var skiltet god nok. Det gjorde at vi tok en ekstra tur med bussen etter vi fikk vite av noen andre hvilket stopp det var. Det gav oss bare mer tid til å se byen så det var bare fint.

Alt gikk bra. Vi mottok bilagene for ut- og hjemreise i god tid. Vi skrev ut bilaget for utreisen, alt ordnet seg. På hjemreisen var det ikke mulig å skrive det ut, men å skanne digitalt via mobiltelefon ved innkjøring på plattform og med konduktør var heller ikke noe problem. Togene går hvert 15. minutt, så det er knapt ventetid, og det var heller ikke noe problem å få plass. Reisen tar 32 minutter og er derfor raskere og grønnere enn med taxi.

Bis var veldig punktlig og ren. Vi gikk videre på den andre stasjonen klokken 11:10. Du kan spare deg selv for "personalet" på stedet. Et skilt med “Get your Guide Bus Shuttle” vil ha samme effekt. Billetten kan også skannes av sjåføren. Herren var så opptatt av å chatte at jeg hjalp en annen dame med å løfte kofferten opp på bussen.

Alt gikk bra. Bussholdeplassene kommer etter terminal 3. Alt er beskrevet i detalj i Get your Guide. Vis BILLETTEN din og gå om bord Reisen tar omtrent 50 minutter å komme til Termini stasjon. Returoverføringen fungerte også utmerket. Du går ombord på baksiden av stasjonen.

Får sett det meste.

Man får sett det meste i byen med bussene, og fint at man kan hoppe av der man vil. Det som trekker ned er selgere som kaster seg over en med en gang bussen har stoppet.