Legg til datoer

Ting å gjøre Stavanger

Tilgjengelige aktiviteter

  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Andre opplevelser
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Stavanger

Vil du vite mer om aktiviteter i Stavanger? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stavanger

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 408 vurderinger

Utflukten var veldig interessant, til tross for at vi hadde uflaksen at når vi kom til toppen var det mye tåke og vi kunne ikke nyte den fantastiske utsikten. Toa-guiden vår var en sjarm, han forklarte oss alt perfekt og hjalp oss i oppstigning / nedstigning når det var nødvendig, alltid klar over hva vi trengte. Selv om turen var på engelsk, var vi heldige at Toa er argentinsk og henvendte seg til oss på spansk. Kul!!!!

Toa-guiden vår var veldig snill og forklarte ruten til oss til enhver tid. Siden han var argentiner og vi var spanske, snakket han til oss på spansk, noe vi takket ham for. Dagen var ikke den beste værmessig, av den grunn er jeg mye gladere for å ha leid inn en guide til utflukten vår.Hadde vi gått alene vet jeg ikke om jeg hadde fullført den

Sterkt anbefalt, utrolig utsikt

Punktlighet i samlingen, Michael er en god guide, han snakket til og med med oss på spansk siden vi på engelsk ikke forsto alt, han tilpasser seg gruppen som stopper på ruten, er i påvente av alle og gjør deg til noen veldig kule bilder! Utsikten er utrolig , er det verdt å gjøre denne ekskursjonen

Vakker skreddersydd privat tur

Alt var pent tilrettelagt. Send melding i god tid for å hjelpe med å huske avtalen. Han var også rett i tide, tilpasset turen etter mine ønsker på stedet, han visste mye om byen. Alt i alt en veldig hyggelig og komplett privat tur. Jeg er virkelig veldig fornøyd!

Beklager, jeg skrev en skrivefeil - maks. 1 stjerne. Alt som kan sees med buss og omgås på en komplisert måte kan besøkes på maksimalt 15 minutter til fots.