Legg til datoer
Ting å gjøre

Stavanger

Flere reisetips for Stavanger

Vil du vite mer om aktiviteter i Stavanger? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Stavanger

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 355 vurderinger

Det var en flott tur til tross for kaldt og regnvær. Super guide, veldig omgjengelig, du følte deg alltid trygg med henne, til tross for de ganske vanskelige forholdene (våte, glatte, lenker, som ellers tjener som hjelpemidler til opp- og nedstigning på den ganske bratte, steinete stien, var allerede fjernet, siden slutten av sesongen). Et visst grunnleggende nivå av kondisjon og trygghet er absolutt nødvendig for denne turen, men med disse grunnleggende kravene var det rett og slett en flott opplevelse :)

Dette var en av de beste turene jeg noensinne har prøvd. Fantastisk utsikt og gledelig trening. Vi fullførte turen på mindre enn 4 timer, men det var for vind så vi ikke kunne stå på Kjeragbolten, men jeg tok en fin risikabel bildesetting på berget og feiret min prestasjon. Vår guide Michael var veldig lærerik, kunnskapsrik, støttende og veldig omgjengelig. Definitivt, jeg anbefaler denne fotturen for alle adrenalin-junkier som søker anstrengende aktiviteter. @ only1khal på instagram.

Utflukten var veldig interessant, til tross for at vi hadde uflaksen at når vi kom til toppen var det mye tåke og vi kunne ikke nyte den fantastiske utsikten. Toa-guiden vår var en sjarm, han forklarte oss alt perfekt og hjalp oss i oppstigning / nedstigning når det var nødvendig, alltid klar over hva vi trengte. Selv om turen var på engelsk, var vi heldige at Toa er argentinsk og henvendte seg til oss på spansk. Kul!!!!

Toa-guiden vår var veldig snill og forklarte ruten til oss til enhver tid. Siden han var argentiner og vi var spanske, snakket han til oss på spansk, noe vi takket ham for. Dagen var ikke den beste værmessig, av den grunn er jeg mye gladere for å ha leid inn en guide til utflukten vår.Hadde vi gått alene vet jeg ikke om jeg hadde fullført den

Til tross for regn, vind og kulde, fant vi turen som en utfordrende, veldig givende opplevelse. Guiden vår Jakob var en legende og vil anbefale turen til alle som leter etter litt av en utfordring