Legg til datoer

Staropramen bryggeri

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Staropramen bryggeri

Vil du vite mer om aktiviteter i Staropramen bryggeri? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Staropramen bryggeri

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 294 vurderinger

Det er verdt det!

En dag før turneen fikk jeg en e-post fra arrangøren på stedet med en melding om at vi ville bli hentet fra hotellet vårt med buss. Dette fungerte også perfekt. Da vi kom til bryggeriet ble vi fortalt hvordan turen gikk. På en tysk lydturné (ingen irriterende hodetelefoner, men alt via høyttaler!) Startet du en interessant reise gjennom Staropramen-bryggeriet. På slutten av turen lander du direkte på en bar, hvor du kan prøve 2 nylig tappet 0,5 l øl per person. Det var også en veldig velsmakende gulasj med brød. For å toppe det hele, var det et ølglass på 0,3 l for alle som en souvenir. Vi var en god to timer på veien fra hotellhenting til å forlate bryggeriet. Alt i alt en avslappet 5 av 5 stjerner for denne fantastiske opplevelsen!

Turen er interaktiv. Betyr at du blir guidet fra rom til rom og så får informasjonen der. Dette kan bare være lyd eller også hologrammer. Det er forklaringer om historien og den nåværende situasjonen til bryggeriet. Etter «omvisningen» dro vi til restaurantområdet (alternativ med mat). Vi hadde knoke og ribbe (i ølmarinade) med fire typer øl (lys, ufiltrert, granat og mørk). Porsjonene var helt tilstrekkelige og ikke små. Vi har alle fått nok. Alt i alt veldig tilrådelig. Vi dro også til et annet "bryggeri" - Pivovarnie Dum - men maten og ølet her på Staropramen var definitivt ferskere og smakte bedre. Tjenesten var også mye vennligere.

Kom tidlig og ble vist for å ta en kaffe eller øl. Audio tour som forklarer starten på selskapet til sluttproduktet. Interessant lytting og grafikk. Gikk gjennom en serie rom som hver forklarte en annen del av historien og bryggingen. På slutten fikk vi en gratis halvliter øl fra 6 varianter. En meny tillot oss å kjøpe snacks. Disse var veldig velsmakende, delte 4 mellom 4 personer, store porsjoner. Aktiviteten tok omtrent 90 minutter, selv om du kunne ha oppholdt deg lenger. Hyggelig morgen!

Veldig hyggelig arrangement

Dessverre var tiden feil, vi hadde booket 11.30 og måtte vente en time fordi turen for 16 personer ble notert der klokka 12.30. Totalt sett er imidlertid ganske godt organisert, relativt bråkete, spesielt blant de ubeskrivelige ungkarene, som dessverre finnes overalt. Å spise (2-3 biter med gulasj ??) er greit, ikke en åpenbaring.