Legg til datoer

St. Vitus-katedralen

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Flere reisetips for St. Vitus-katedralen

Vil du vite mer om aktiviteter i St. Vitus-katedralen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om St. Vitus-katedralen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 10 152 vurderinger

vel verdt prisen!

Utmerket valuta for pengene, vi brukte 3 til 4 timer her og inngangen fikk oss inn i palassutstillingen som var utmerket, det gamle slottet, katedralen (som var fantastisk), den gylne banen (du går nedover den og kommer ut rett kl. bunnen slik at du må gå opp en bratt bakke - ikke verdt innsatsen) og en annen utstilling. Ulempen - du må hente de faktiske billettene fra utstillingsskranken Lobkowicz Palace som er i den andre enden av komplekset, ned en bratt bakke (du må gå opp igjen.....) OG - turen til Slottskomplekset er et monster, spesielt på den vakre dagen vi hadde (33 grader) og ingen måte en taxi kom seg gjennom folkemengdene i så trange gater, så å gå er egentlig det eneste alternativet. VELDIG opptatt, men verdt det.

Strålende del av Praha! Med denne billetten(e) får du et godt inntrykk av denne vakre delen av byen og dens historie. Det var uklart for oss hvor vi kunne få tak i inngangsbillettene som vi hadde kjøpt på nett. Men du må virkelig være på Lokovicz-museet, hvor en vennlig engelsktalende herre forklarte oss alt nøyaktig.

En fantastisk opplevelse.

Svært dyktig og kunnskapsrik guide. Han snakket veldig bra engelsk. Klart og tydelig, så det var lett å forstå. Vi kunne stille spørsmål underveis, om nåtid og fortid. Vi hadde to guidede bestilt fra denne nettsiden. Begge med fantastiske guider. Dette kan jeg virkelig anbefale. h

Veldig bra tur kjempe hyglig guid vi Hvar en liten grupe på bare fire personer veldig Finn tur og fint vær

Flott tur med en fantastisk guid. Hun var virkelig sprek.