Legg til datoer

St. Pauls katedral

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Hopp-på hopp-av-turer
74 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 74

Flere reisetips for St. Pauls katedral

Vil du vite mer om aktiviteter i St. Pauls katedral? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om St. Pauls katedral

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 20 984 vurderinger

Vi ankom tidlig på morgenen, hadde et veldig tidlig fly, forlot koffertene våre hos conciergen og denne turen var et supert valg. Hotellet lå ikke langt fra Tower, hvor vi tok buss og kjørte til London Eye, tok en tur, gikk på en båt og gjorde en stor sirkel og dro til Tower og dro for å sjekke inn kl 16.00. Førsteinntrykket kan ikke gjøres to ganger, så jeg kan bare gi råd. Ingen vedlegg til guiden, ingen vedlegg til tiden..

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

Flott historisk tur til London-puber med venner. Jeg besøkte venner som nylig flyttet til London, og vi bestemte oss for at dette ville være den perfekte aktiviteten på søndag ettermiddag. Vi lærte litt historie, nøt noen halvlitere og sosialiserte oss med reiselederen og andre andre turister. Det var en herlig ettermiddag!

Our guide, Linden, was fabolous. The combination of histories, presentations of the local drinks (gin and beer) and atmosphere made this tour realy great. We recomnend this tour. You will visit five pubs and a lot of good stories.

Med London Pass er alt veldig raskt og enkelt og lar deg se mange ting