Legg til datoer

St. Patrick-katedralen, New York

St. Patrick-katedralen, New York: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

NYC: St. Patrick's Cathedral Offisiell selvguidet lydomvisning

1. NYC: St. Patrick's Cathedral Offisiell selvguidet lydomvisning

Utforsk St Patrick's Cathedral, den største dekorerte katolske katedralen i gotisk stil i USA. Katedralen tok opp en hel byblokk, åpnet først i 1879 og regnes som en av New York Citys fineste bygninger. Presenter passet ditt i katedralens gavebutikk for å få rask tilgang og din flerspråklige lydguide. Du kan også laste ned turen til din egen personlige enhet og bruke dine egne personlige hodetelefoner. Når du er inne i katedralen, er opplevelsen selvstyrt. Du kan lytte til lydturen og utforske katedralen i ditt eget tempo. Lydturen er fortalt av kardinal Timothy Dolan og er omtrent 1 time lang. Det anbefales å tillate opptil 1,5 time, da du kanskje ønsker å pause lydturen til tider for å nyte funksjoner som Lady Chapel, de ruvende tvillingspirene og bronsedørene på 9000 lbs som kan åpnes av en enkelt person. Du kan også utforske hovedalteret, glassmaleriene og Pieta-skulpturen som er 3 ganger så stor som Michelangelos. Katedralen har 21 altere og 19 klokker, hver oppkalt etter en annen helgen. Babe Ruth, Andy Warhol og Robert F. Kennedy hadde alle minnemesser her.

NYC: Magical Christmas Lights Carriage Ride (opptil 4 voksne)

2. NYC: Magical Christmas Lights Carriage Ride (opptil 4 voksne)

Kom i julestemning med en tur med hestevogn i de fantastiske julelysene i New York i Central Park, 5th Avenue og Rockefeller Center. Gå ombord på hjørnet av 59th street og 6th avenue. Dra herfra på en rute gjennom Central Park for å se de varme lysene. Fortsett å beundre hvordan 5th avenue glitrer for sesongen. Reis langs historiske landemerker som har fått på seg julepynten. Nå juletreet på Rockefeller Center. La lysene få deg til å føle deg varm og festlig. Føl sesongens romantikk mens du kjører i en gammeldags vogn.

New York: Guidet busstur til høydepunkter med fergetur

3. New York: Guidet busstur til høydepunkter med fergetur

Møt guiden din på Rockefeller Center og start dagen med en spasertur ved The Rink, Prometheus-statuen og Radio Music City Hall. Gå deretter om bord på en komfortabel, klimakontrollert buss mens du reiser sørover på den berømte 5th Avenue. Passer gjennom Diamond District og Koreatown for å gjøre ditt første stopp ved Madison Square Park. Madison Square Park er oppkalt etter James Madison, også kjent som grunnlovens far, og gir en spektakulær utsikt over Empire State Building og en nærmere titt på Flatiron Building. Når vi fortsetter sørover langs 5th Avenue, passerer du gjennom pulserende og unike bydeler som Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy og Wall Street. Lær om historien til disse stedene mens guiden din peker ut severdighetene. Vi stopper ved Whitehall fergeterminal for lunsj, og går deretter om bord på Staten Island-fergen for en tur rundt New York-havnen forbi Ellis Island, Frihetsgudinnen og en fantastisk utsikt over New Yorks silhuett. Ta en pause for refleksjon over det gripende minnesmerket for 11. september før du drar tilbake til Hudson River. Dra forbi den ruvende fartøysskulpturen ved Hudson Yard samt Columbus Circle, Time Warner Center og Lincoln Center før ankomst til Central Park. Her kan du nyte en spasertur til Strawberry Fields og se «Imagine»-hyllesten til John Lennon. Du vil også ha en flott utsikt over de luksuriøse Dakota-leilighetene der John Lennon ble myrdet. Den siste strekningen av omvisningen tar deg gjennom Upper West Side og passerer Natural History Museum. Vi kjører gjennom Central Park og kommer tilbake ned på 5th Avenue forbi Metropolitan Museum. Avslutt turen på Times Square. Hvis du ønsker å bli for å se et show, andre attraksjoner eller spise middag, vil guiden din ha massevis av innsidertips for ting du kan se og gjøre.

New York City: Juleomvisning på Manhattan

4. New York City: Juleomvisning på Manhattan

Møt guiden din foran St. Patrick's Cathedral og få sjansen til å gå inn og se juledekorasjonene. Fortsett til Rockefeller Center, berømt for skøytebanen og det magiske juletreet. Lær om hvordan bygningskomplekset ble et så populært sted for høytidsfeiringer. Ta et souvenirbilde av det berømte juletreet. Spaser deretter til Radio City Music Hall, der Rockettes skaper magi hver dag. Flytt deg nedover til Bryant Park Holiday Market og gå forbi utstillingsvinduene til butikkene på 5th Avenue. Avslutt omvisningen utenfor Macy's og lær om historien til verdens største varehus.

NYC julelys privat tur med hestevogn ( ELITE )

5. NYC julelys privat tur med hestevogn ( ELITE )

Kom i julestemning i New York City med en sjarmerende tur i hestevogn gjennom byens største juleattraksjoner. Oppdag området på en praktisk måte og beundre ikoniske landemerker som lyser opp i julepynten. Møt guiden din i Central Park og hopp om bord i din private hestevogn. Ta en rask tur gjennom parken, og dra deretter ut i byen for å oppdage verdensberømte steder. Her finner du Plaza Hotel, Trump Tower, Tiffany's smykkebutikk, Saint Patrick's Cathedral, Saks Fifth Avenue og andre kjente steder. Ta en titt på det fascinerende juletreet i Rockefeller Center, og gå deretter tilbake til parken for å avslutte turen.

NYC: Midtown guidet tur med Summit One Vanderbilt Ticket

6. NYC: Midtown guidet tur med Summit One Vanderbilt Ticket

Utforsk mange av de store landemerkene i Midtown Manhattan på en vandretur ledet av en lokal guide som er kjent med alt som har med Manhattan å gjøre. Bruk deretter den inkluderte billetten for å oppleve det nyeste observasjonsdekket på Manhattan, SUMMIT One Vanderbilt, som ligger ved siden av Grand Central Station. Møt guiden din rett under marqueen i Radio City Music Hall og utforsk de ikoniske stedene som ligger i hele Rockefeller Center (30 Rock), inkludert Channel Gardens, stedet for den verdensberømte skøytebanen og NBC Studios - for å ta en rask titt gjennom Today Shows vinduer. Så på Fifth Avenue er det stopp ved Saks Fifth Avenue, den historiske St. Patrick's Cathedral og NY Public Library, bevoktet av Patience and Fortitude, de majestetiske marmorløvene. Guiden din tar deg gjennom hovedhallen på sentralstasjonen, kjent over hele verden fra TV og filmer. Se høydepunkter som messingklokken, det himmelske taket og Whispering Wall - du kommer til å høre Grand Centrals hemmeligheter på egen hånd. På slutten av den guidede vandreturen, gå inn i den spennende opplevelsen av SUMMIT One Vanderbilt hvor du kan nyte den oppslukende, multi-sensoriske utsikten som finnes her og ingen andre steder. Hvert utsiktspunkt er en kombinasjon av oppslukende kunstutstilling kombinert med enestående utsikt over Manhattan.

New York: Omvisning i sentrum og valgfri One World Observatory

7. New York: Omvisning i sentrum og valgfri One World Observatory

Velkommen til New York City – byen som aldri sover. Få den ekte opplevelsen av byen når du går rundt i gatene og tar t-banen med en lokal guide, og opplev hva Manhattan har å tilby. Heldagsomvisningen starter når du møter guiden din på Times Square, ved statuen av den berømte tekstforfatteren og komponisten George M. Cohan. Hør alt om Times Square og lær hvordan et hesthandelsmarked ble det mest berømte veikrysset i verden. Dra til New Yorks teaterdistrikt, som i hundre år har vært sentrum for skuespillere, dramatiker og kunstnere fra hele verden. Besøk Rockefeller Center og fortsett østover til Fifth Avenue, verdens dyreste gate, fyllt opp med elegante butikkfasader som Saks og Bergdorf Goodman. Stopp for å beundre Patrick's Cathedral, New York Public Library og Chrysler Building før du går under den buede kuppelen til Grand Central, hvor det er et stopp for å kjøpe lunsj med et utvalg for de fleste kostholdsrestriksjoner.  Etter lunsj hopper du på t-banen som en ekte New Yorker, og drar til Wall Street, hvor du kan gni nesen til Wall Street-oksen for lykke! Gå gjennom finansverdens hovedstad mot Battery Park, der fergen venter på å vise deg Frihetsgudinnen. Staten Island-fergen stopper ikke på Liberty Island, men seiler forbi med utsikt mot Frihetsgudinnen og Manhattans silhuett. Når du returnerer tar guiden din deg med til 9/11 Memorial. Ved avslutningen av omvisningen blir du tatt med opp til The Observatory på One World Trade Center Tower (også kjent som «Freedom Tower»). Denne utsiktsterrassen med panoramautsikt er et vidunder av ingeniørkunst og arkitektur. Besøket starter i lobbyen på Freedom Tower med Voices – en film dedikert til menn og kvinner i World Trade Towers og det nye One World Trade Center. Du tar Sky Pod-heisen, som stiger opp p 380 meter på 60 sekunder. Utsiktsplattformen begynner i 102. etasje med See Forever Theatre og beveger seg ned til 100. etasje, der hovedutsiktsplattformen ligger. Omsluttende LED-skjermer, interaktiv berøringsskjermvideo og spisemuligheter betyr at det er mye å gjøre, men den virkelige godbiten er utsikten - hundrevis av meter over den imponerende New Yorks skyline som strekker seg over hele Manhattan. Reiseplanen Times Square Broadway teaterdistrikt Rockefeller Center St. Patrick’s Cathedral Butikker på Fifth Ave New York Public Library Chrysler Building Grand Central Terminal New Yorks undergrunnsbane Wall Street-oksen Alexander Hamiltons tollbod Canyon of Heroes / Ticker Tape paraderute Brooklyn Bridge Frihetsgudinnen og NYC silhuett via Staten Island-fergen Trinity Church National 9/11 Memorial Wall Street New York-børsen Federal Hall One World Observatory (billett inkludert)

NYC: Hopp-på-hopp-av-tur med attraksjonsoppgradering

8. NYC: Hopp-på-hopp-av-tur med attraksjonsoppgradering

Downtown Loop er en flott måte å utforske Lower Manhattan, inkludert populære nabolag som Flatiron District, Union Square, Little Italy, Chinatown, Soho & NoHo, Greenwich Village & East Village, Chelsea og Financial District. Vandre rundt Wall St. for å se den beryktede børsen og Charging Bull, spis deg gjennom Little Italy og Chinatown og kjøp så til du slipper i alle de eksklusive butikkene eller boutique-butikkene SoHo er kjent for! For å få mest mulig ut av eventyret ditt inkluderer pakken enten ett eller tre attraksjonstillegg etter eget valg! Du trenger ikke å velge på forhånd – du kan bestemme mens du går. Velg blant de aller beste attraksjonene i NYC, inkludert: - Eskortert 5 timers tur til Manhattan - The Edge - Museum of Broadway - Luna Park hele dagen armbånd - American Museum of Natural History - One World Observatory - Rise NY - Clipper City Daytime Sail by Manhattan by Sail - NY Aquarium - Museum for moderne kunst - Whitney Museum of American Art - Guggenheim-museet - New Yorks botaniske hage - Omvisning i St Patrick's Cathedral - Gold Pass - SpyScape-opptak - Fotografiska New York - Heldagssykkelutleie med Bike Rent NYC - Circle Line Liberty Midtown Cruise Etter den første innløsningen utløper pakkene om 14 dager.

NYC: Hestevognstur med julelys

9. NYC: Hestevognstur med julelys

Opplev gleden og vidunderet ved høytiden som aldri før med en julelys-hestevogntur. Sett på bakgrunn av den ikoniske New York City, er denne fascinerende turen designet for å fordype deg i feststemningen og vise frem byens mest fengslende ferielandemerker. Begynner ved inngangen til Central Park, nøyaktig ved 59th Street og 7th Ave. Den historiske Central Park fungerer som det ideelle utgangspunktet, og setter tonen for det magiske eventyret som venter. Følg langs 59th Street. hvor luften er fylt med forventning. Ta deg inn på den berømte 5th Avenue, en kjent gjennomfartsvei som kommer til live med feriefortryllelse på denne tiden av året. Hold deg komfortabel med det valgfrie vogntaket og se på mens hestene nyter godbiter underveis. Gå forbi en parade av ikoniske landemerker som pryder 5th Avenue. Fra de overdådige ferievinduene i eksklusive butikker til den praktfullt opplyste Saks Fifth Avenue, er hvert trinn på reisen din preget av de glitrende lysene og dekorasjonene som definerer New Yorks feriesesong. Beundre det fantastiske Saks Fifth Avenue Light Show som danser over fasaden til Saks Fifth Avenue, et fascinerende skue som fanger essensen av sesongen. Se det fryktinngytende Rockefeller-juletreet, et emblem på ferieglede, og nyt dets strålende skjønnhet. Se på den praktfulle St. Patrick's Cathedral, som er utsmykket med smakfulle dekorasjoner som utstråler julens ånd. Beundre Bank of America Tower, med sin elegante moderne design, som står som et bevis på byens arkitektoniske dyktighet. Roll by Radio City Music Hall, et ikonisk underholdningssted som er kjent for sitt fantastiske julespektakulære med Rockettes. Fortsett til du kommer til 48th Street, etter å ha krysset hjertet av byens feriesjarm. Ta en returvei gjennom den pulserende energien til 6th Avenue, hvor den festlige atmosfæren strekker seg utover de berømte landemerkene. Kom tilbake til startpunktet full av feriestemning, mens New York Citys ferielys og ikoniske landemerker henger igjen i minnene dine i årene som kommer.

Se 30+ severdigheter og spis New York City Foooooood!

10. Se 30+ severdigheter og spis New York City Foooooood!

Vandringen begynner på verdensberømte Wall Street, den eldste delen av Manhattan. Beundre noen av byens mest ikoniske bygninger som ligger langs gaten, gå forbi det dystre Ground Zero og se den berømte Charging Bull-statuen utenfor New York Stock Exchange. Ta turen til Five Points, Chinatown og Little Italy. Opplev den unike og levende atmosfæren i disse svært forskjellige bydelene i New York. Den informative guiden din vil fortelle deg om den fascinerende historien til disse områdene og menneskene som bor her. Fortsett turen til den ikoniske Flatiron-bygningen og gå deretter over til High Line og Hudson Bay Yard. Deretter tar du T-banen til Times Square og utforsker 5th Avenue. Herfra kan du beundre en rekke severdigheter, blant annet NBC Studios, Museum of Modern Art og St Patrick's Cathedral. I løpet av turen kan du stoppe ved fire lokale spisesteder og smake på det beste New York City har å by på. Fordyp deg i byens tradisjonelle smaker, inkludert en hotdog med alt tilbehør, en autentisk pizzaslice fra New York, deilige dumplings fra Chinatown og en velsmakende italiensk cannoli.

Tilgjengelige aktiviteter

35 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for St. Patrick-katedralen, New York

Vil du vite mer om aktiviteter i St. Patrick-katedralen, New York? Trykk her for full oversikt