Mariakirken, Gdansk

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Mariakirken, Gdansk

Vil du vite mer om aktiviteter i Mariakirken, Gdansk? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mariakirken, Gdansk

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 161 vurderinger

Dyktig,blid og profesjonell guide. Hun heter Kaja og kan anbefales. Turen varte i 2 timer noe som var akkurat passe. Vi hadde stort utbytte av byvandringen og den gjorde at oppholdet vårt i Gdansk ble enda bedre enn det ville vært uten. Vi var en gruppe fra Norge på 8 personer. I tillegg deltok en hyggelig dame fra Italia. Gruppestørrelsen var perfekt. Kaja snakket godt engelsk. Mvh Inger Østensjø

Stor tur for alle aldre.

Til tross for snø, vind og kulde, bød byguiden vår på en spennende og underholdende tur. Mye interessant informasjon ga oss god innsikt i historien til Gdansk, og noen få små tips førte oss til flotte butikker og en flott bryggerestaurant. Vi var en gruppe fra 1 til 37 år gamle - alle var begeistret. Det kan ikke være enklere å bestille på forhånd. Takk.

Vi la ikke merke til hvor raskt tiden gikk ... Denne turen har mye interessant informasjon om historie, land og mennesker - sterkt anbefalt!

Fantastisk

Veldig kjekt tur med ei fantastisk guide, Helena. Alle 23 personen var veldig fornøgd med guide og fottur. Tusen takk og lykke til videre.

Kunnskapsrik og engasjert guide, flink i engelsk. Anbefales!