Sørøst-England
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger
magiske london guidet harry pottertur til fots

Magiske London: Guidet Harry Potter-tur til fots

Varighet: 2,5 timer
7123 vurderinger
GetYourGuide Original
7123

Legg ut på en interaktiv Harry Potter-tur rundt sentrum av London med en ekspertguide. Velg enten å ta turen med båt eller undergrunnsbanen for…

Sørøst-England: Opplevelser og billetter

london gå i de blodige fotsporene til jack the ripper

London: Gå i de blodige fotsporene til Jack the Ripper

Varighet: 2 timer
29 vurderinger
GetYourGuide Original
29

Legg ut på en interaktiv Jack the Ripper-vandretur rundt det viktorianske London, med dine helt egne kort med mistenkte og Ripperolog-guide som leder…

Se alle opplevelser i Sørøst-England

Hva folk sier om Sørøst-England

Morsom og interessant Harry Potter tur i London

En fin og morsom tur i London, på en annerledes måte. Guiden vår, Tom, var full av Harry Potter-kunnskap og veldig engasjert. Han hadde med seg nettbrett rundt, slik at han noen ganger kunne vise oss bilder fra filmene som var tatt akkurat det vi var. Det var morsomt å se likhetene og forskjellene. Turen kan anbefales til alle som liker Harry Potter og til alle som vil se London på en ny måte.

Magiske London: Guidet Harry Potter-tur til fots Vurdert av Anonym, 07.10.2018

Kjempespennende guiding nedover Themsen!

Vi dro med båt fra Westmnster Embankment til Greenwich, som har gitt navn til null-meridianen. Vi gikk i gangtunellen under Themsen, det var artig! I etterkant angret vi på at vi ikke tok oss opp til Observatoriet hvor "ballen" slippes kl 13! Guidene på båtene var kjempeflinke guider og fortalte mange artige historier på turen både opp og ned.

London: Båttur fra Westminster til Greenwich Vurdert av Brynhild Helle, 17.08.2018

Fin sightseeing med fokus på Harry Potter, men også med andre steder

Sightseeing med fokus på Harry Potter, som også tar med andre landemerker i og rundt City of London. Mange steder som inspirerte Rowling og filmskaperne, med fortellinger om det. Blant annet mye om plattform 9 3/4. Fin tur, inkluderer en t-bane tur som du må ha billett for og relativt mye gåing. Ta på gode sko.

For en gjeng! Johnny var supersøt og dyktig.

Hele deltakergjengen, fra hele kloden, ble bestevenner på gå minutter. En veldig positiv opplevelse. Og en fantastisk rundtur i London generelt. Mor, som ikke er helt potternerd, ble sjarmert i senk. Datter, som er supetnerd, kom hjem til sine- og elsket det! Tusen takk.

Tradisjonell afternoon tea i hyggelige omgivelser

Deilig å slappe av med afternoon tea etter museumsbesøk. Det var umulig for oss å spise opp all maten. Vi likte sandwichene best. De var veldig smakfulle. Vi fikk gode scones, kanskje litt tørre bare. Da vi kom til de mektige kakebitene var vi ganske mette. Anbefales!

London: Ettermiddagste på British Museum Vurdert av Anonym, 12.09.2019