Ting å gjøre Sri Lanka

Flere reisetips for Sri Lanka

Vil du vite mer om aktiviteter i Sri Lanka? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sri Lanka

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 515 vurderinger

Vi har engasjert Beyond Escapes for vår Yala-tur, og det var fantastisk! Ikke bare klarte vi å se mange ville dyr i safarien, opplevelsen av å bo i en trehytte er fantastisk! Hver for seg vil jeg komplimentere sjåføren vår, Mr Kumara, som hentet oss fra Mirissa til Yala Park-opphold, og dagen etter til Nuwara Eliya. (Merk at Safari har sin egen og en annen driver.) Kumara er en veldig god guide og flott sjåfør. Han viste oss rundt og slapp oss på noen steder rundt reisen vår for å ta fine bilder. 2 tomler opp for han! Takk igjen!

Sasangan var en utmerket driver og guide gjennom safarien vår i Yala nasjonalpark. Han navigerte perfekt på noen oversvømte og humpete veier slik at vi kunne få den jevneste turen. Han var også utmerket til å få øye på dyrene, pekte dem ut til oss og fortalte oss litt om dem. Han så til og med en leopard for oss, og vi var den første jeep den dagen som så den! Det var veldig spennende!

Vi hadde en veldig fin opplevelse med Safari Touren vår. Sjåføren / guiden vår var veldig erfaren og vennlig, han kom i tide for å hente oss - på denne måten kunne vi være den første bilen som kom inn i nasjonalparken. Han så ut til å være godt organisert og kunnskapsrik, også snakket han godt engelsk. Anbefaler absolutt denne turen!

Dessverre var vi ikke så heldige og så bare 2 hvaler. Men det var på grunn av været og det hakkete havet. På grunn av de tunge bølgene kunne man ikke se mye og mange gjester ble sjøsyke. Imidlertid var mannskapet veldig hardtarbeidende og dedikert. Absolutt å anbefale med mindre vind.

Vår guide Jeev var fantastisk. Jeg likte faktisk å samhandle med guiden mer enn utfluktene. Så langt som utfluktene likte vi båtturen. Det var lærerikt og interessant. Vi likte også restauranten som guiden valgte å spise lunsj. Mama Coral Reef.