Spree
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
På grunn av COVID-19-utbruddet kan noen omvisninger, attraksjoner og lokaler på dette stedet være midlertidig stengt. Få siste nytt på vår reiseoppdateringsside. Lær mer
Bestselger

Spree: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Spree

Severdigheter i Berlin

Se alle 331 billetter og opplevelser

Båttur på elven Spree

Berlin er virkelig en fantastisk by, med masse historie og utrolig mye du kan oppleve og se. Elven Spree renner rett gjennom Berlin fra øst til vest, så hvorfor ikke se byen med stil? Her er noe av det du kan beundre langs elvebredden.

East Side Gallery

East Side Gallery

Fra en båt på Spree får du god utsikt til de malte restene som står igjen av Berlinmuren og samtidig slipper du unna de store folkemengdene.

Lutherbrücke

Lutherbrücke

Når du kjører under denne flotte broen med båt på Spree får du oppleve dens vakre arkitektur på nært hold. Her ser du også den frodige parken Tiergarten.

Schloss Bellevue

Schloss Bellevue

Den storslagne bygningen som ligger i Tiergarten har vært den tyske presidentens residens siden 1994. Om du ser flagget vaie i vinden, vet du at presidenten er hjemme.

Berliner dom

Berliner dom

Dette er en av byens mest ekstravagante bygg og Berliner dom bør absolutt stå på listen over severdighetene du må få med deg om du kommer hit.

Museumsinsel

Museumsinsel

Museumsinsel er en del av verdensarven og her finner du hele fem av de beste museene i Berlin. Fra Spree kan du se de vakre bygningene i all sin prakt!

Spree: Våre tips

Når bør jeg komme?

Berlin er spesielt vakker om våren og sommeren. Fra mai til september er det blå himmel og perfekt å ta båten nedover elven Spree.

Ulike båtturer

Det finnes en rekke ulike båtturer på Spree, du må bare velge den du liker best. Det er helt opp til deg om du vil ha en treretters middag om bord, eller bare nippe til et glass vin mens du ser byen flyte forbi.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Husk å sjekke de enkelte avgangstidene, da de varierer fra selskap til selskap.
 • Pris
  Priser varierer ettersom hva slags type tur du velger og lengden på den.
 • Behøver jeg en guide?
  Absolutt! Sjekk ut våre mest populære båtturer på Spree.
 • Hvordan komme seg dit?
  Det starter elveturer fra flere ulike steder i byen, avhengig av hvilket selskap du velger.
 • Flere tips

  • Noen av turene på Spree tilbyr audioguider på mange ulike språk.