Spree

Cruise langs elven som går rett gjennom Berlin for å oppdage historien og nyte utsikten.

Flere reisetips for Spree

Vil du vite mer om aktiviteter i Spree? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Spree

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 23 352 vurderinger

Jeg likte virkelig den sene!!! Hjalp meg med å se på Berlin fra en annen, mer pittoresk side og elvens fredelige løp, grønne vier, fiskere på kysten, ender og par som hviler på steder!!! Moderne landskap for arbeidet til den impresjonistiske børsten!!! Lyd akkompagnement verdig og i stand til å interessere en nysgjerrig turist!!! På en solrik dag, sørg for å bevæpne deg med en hatt! Dette er kanskje min eneste utelatelse ... og så FINT!!! Angret ikke på valget mitt

Vakker rundtur gjennom Berlin på Spree. Jeg synes de 2 1/2 timene er riktig lengde, en time er for kort og lengre turer passer kun hvis du er i Berlin i flere dager og har mye tid. På turen får du forklart alle severdige punkter og også bakgrunnsinformasjon. Severdighetene er veldig godt beskrevet, du kan tilordne dem veldig bra.

Fantastisk tur. Men var litt uoversiktlig hvilke busser som hørte til bussturen. Er ett samarbeid mellom stromma og big buss. Står en liten lapp nede ved døren om hvilken buss man kan ta. Perfekt for de som ønsker en tur gjennom Berlin. Ps musikken i høretelefonene var ikke noe for meg :)

En virkelig flott opplevelse, spesielt på grunn av det svært underholdende besetningsmedlemmet, som alltid forklarte severdighetene i byen og gjorde hele turen til en virkelig begivenhet med mye bakgrunnskunnskap og veldig personlige opplevelser. Ærlig kompliment!

Meget vennlig personale på møtepunktet, alt ble forklart til oss i detalj. Under bussturen ble alt verdt å vite om severdighetene i Berlin forklart via en lydguide. TOPP alltid glad.