Legg til datoer
Opplevelser i

Split

Elsker du historie, natur og strandliv? Da er øyhopping og Diokletians palass noe for deg.

Flere reisetips for Split

Vil du vite mer om aktiviteter i Split? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Split

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 037 vurderinger

Ankom Split og guidene var i tide. Vi var fordelt på forskjellige trenere og de var fullbooket! Ingen tomme seter i det hele tatt - jeg anbefaler absolutt å bestille gjennom her i tillegg til å betale inngangsavgiften for Krka, det er ingen prisforskjell gjennom appen, eller hvis det gjøres ansikt til ansikt sparer du bare tid og problemer. Vi ankom Skradin havn og fikk båten inn til Krka park. Turlederen, Anna, var veldig søt, høflig og kunnskapsrik, og viste oss rundt i parken med mange viktige fakta her og der. Å gå tur med reiselederen var valgfritt, så mange ble igjen å gå på selv. Det ble avsatt en god del tid til å utforske Krka-parken. Vi dro deretter til byen Primosten, tok is og solte oss samt svømte i det klare blå vannet. Det var et kjærkomment syn og følelse å bade i det kjølige vannet etter en varm dag i Krka.

Vi bruker alltid getyourguide når vi reiser, og vi har aldri blitt skuffet. Denne turen var så hyggelig fra start til slutt. Mannskapet var så profesjonelle, de valgte steder som ikke ble overkjørt av andre turister og ga god tid til å svømme på hvert sted. Reisen tilbake til Hvar var spesielt vanskelig da været plutselig snudde, men mannskapet klarte situasjonen så rolig og leverte oss trygt tilbake til havn.

Godt organisert dag, mye fritid som var mer behagelig å besøke Besøk av fossen med fritid, deretter båttur med svømming mulig ved ankomst (igjen i fritiden). Jeg anbefaler PS-aktiviteten: tilleggspris å betale ved ankomst for inngang til området. Hvis du er student, ikke glem studentkortet ditt for å dra nytte av denne prisen.

Til tross for de veldig varme temperaturene, var Ivana en forsiktig og veldig godt informert guide. Alt verdt å vite ble formidlet i skyggen. Hele prosessen er strukturert og vakker. Nasjonalparken er meget verdt og fritiden i Primotsen kan også organiseres veldig godt med Ivanas tips - gjerne igjen!

Vi hadde en veldig hyggelig reiseleder, Maja! Hun tok oss med skipperen til de vakreste stedene rundt Split på sjøen!