Legg til datoer

Souk Cherifia

Souk Cherifia: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Marrakech: Tradisjonell marokkansk matlagingskurs og markedsbesøk

1. Marrakech: Tradisjonell marokkansk matlagingskurs og markedsbesøk

Khmisa og Kawtar, to marokkanske kvinner, kokker, matelskere og lidenskapelig opptatt av å lage mat og involvere folk i marokkansk kultur fra lokal side. De ønsker deg velkommen til Marrakech for et måltid på Khmisas verksted, en riad i hjertet av medinaen i Marrakech, i ren marokkansk mattradisjon og i en familiær og varm atmosfære. Khmisa har spesialisert seg på marokkansk mat og bakverk, og har jobbet for flere anerkjente hotell i Marokko og i utlandet og for ulike marokkanske restauranter og cateringtjenester. De vil bistå deg under matlagingskurset og hjelpe deg med å forstå det marokkanske kjøkkenet bedre. Etter å ha diskutert dine matallergier og restriksjoner, går vi først til det lokale matmarkedet (Souk), vekk fra den turistiske siden av Marrakech. Vi tar en kort spasertur gjennom souken for å kjøpe ferske dagligvarer blant markedsboder fylt med krydder og lokale tradisjoner. Når du kommer hjem, blir du ønsket velkommen med en tradisjonell myntete, og du lærer alle trinnene i den rituelle tilberedningen før du starter matlagingen. Menyen består av de mest typiske marokkanske rettene, inkludert forrett + hovedrett + en dessert. Vi starter tilberedningen av rettene som et teamarbeid der alle involveres og forstår hemmelighetene bak det marokkanske kjøkkenet og krydderne. Det er en felles økt, og vi tilbyr kun private økter på forespørsel. Du kan komme individuelt eller med en gruppe Etter matlagingen får du tid til å smake på frukten av alt vi har laget til det deilige måltidet.

Marrakch: Souks og Foundouks Walking Tour med marokkansk te

2. Marrakch: Souks og Foundouks Walking Tour med marokkansk te

Denne opplevelsesturen vil tillate deg å se nærmere på livene til artistene i Marrakechs souker. Vår ekspertise gjør dykking og samhandling med lokalbefolkningen i et stressfritt miljø mye enklere. Bli med guiden din på hovedtorget, foran "Cafe de France," på morgen- eller ettermiddagstur. Dette eventyret vil spare tid ved å unngå å gå deg vill, gi nyttige anbefalinger, dele kunnskap, la deg engasjere deg med andre og la deg oppdage de beste skjulte skattene i Souken. Omvisningen vil bli tilpasset gjestenes forventninger og kan tilpasse håndverket de liker. Dette tre og en halv dags eventyret vil avsløre soukenes skjulte perler. Souk-opplevelsen vil være levende og fargerik; omfatter mange souks-kategorier som svart smekk, skinn, krydder, etniske smykker og veving av berberkvinner. Med en privat guide vil du utforske håndverksseksjonen, inkludert auksjonsmarked for skinn, fremstilling av lanterner, black smith-seksjon, sedertre og skulptur, lage puter, fargelegge lær, skreddersydde tøfler og lærvesker .... og mer. Besøk en lokal campingvogn Foundouks, hvor handelsmenn kan bli funnet. I tillegg, forstå hvordan produktene produseres og nyt en herlig handleopplevelse. Ha det hyggelig med lokalbefolkningen, ha det gøy og bytt historier. Utforsk de beste butikkene og få nye venner mens du har en morsom shoppingopplevelse. Til slutt vil turen ende i vakre hustak mens du nyter en kopp marokkansk te.

Fra Taghazout eller Agadir: Guidet dagstur til Marrakech

3. Fra Taghazout eller Agadir: Guidet dagstur til Marrakech

Marrakech dagstur fra agadir er en hel dags guidet tur inkludert guide. hentingen starter klokken 7 fra resepsjonen på hotellet ditt. kjør deretter ved motorveien til Marrakech (Agadir-Marrakech). Etter totalt 3 timers kjøring med noen fotostopp på veien og kryssing av Atlasfjellene. vi kommer til Marrakech, når vi kommer til Marrakech vil du møte din lokale guide med en gang for å starte en 3 timers spasertur for å besøke medinaen. først vil du starte med å besøke de historiske monumentene i Marrakesh. Et besøk til det berømte Bahia-palasset og beundre de fantastiske gårdsplassene og mosaikkveggene bygget for Bou Ahmed. Ta en spasertur gjennom det jødiske kvarteret, hvor du snart vil merke forskjellen i arkitektur. Hagene til Koutoubia-moskeen og Jamaa El Fanaa berømte plass vil også være en del av turen din. Etter din lokale omvisning vil du ha din egen fritid til å oppdage byen. Det lokale markedet (Souk) i Marrakech, som er den største attraksjonen i byen, veldig rik på håndverk, dekorasjoner, kunst og klær. Etter fritiden vil du møte sjåføren din og begynne kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir.

5 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Souk Cherifia

Flere reisetips for Souk Cherifia

Vil du vite mer om aktiviteter i Souk Cherifia? Trykk her for full oversikt