Opplevelser i
Sørvest-England

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Severdigheter i Sørvest-England

Ofte stilte spørsmål om Sørvest-England

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sørvest-England?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sørvest-England er:

Flere reisetips for Sørvest-England

Vil du vite mer om aktiviteter i Sørvest-England? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sørvest-England

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 677 vurderinger

Utrolig, nettstedet for besøkende var rent lys og åpent personalet er veldig vennlige og hjelpsomme. Jeg har et problem med venstre ben, så skyttelbussene var en kjærkommen lettelse siden turen tar omtrent 30 minutter. Turen rundt steinene ga ulik utsikt og gangveien slik at man kunne komme nærmere var flott. Jeg skulle ønske jeg hadde gått på et tidspunkt da du var i stand til å ta på steinene, da jeg er klar over at temperaturen på hver stein er forskjellig. Jeg var ikke klar over at du er i stand til å ta hunder selv om de ikke kan gå i det indre området, som på en måte beseirer det å gå med mindre den ene holder hunden mens den andre tilbringer tiden innenfor området for å se steinene. Museet var ekstremt interessant, og jeg ble overrasket over det jeg lærte, ikke bare om Stonehenge, men om tidslinjen til andre historiske steder, datoen for Michu pitchu var en overraskelse. Gavebutikken solgte mange interessante gaver og suvenirer, ikke bare om Stonehenge, det var noe for enhver sm

Jeg syntes dette var en for lang tur. Jeg er så glad jeg dro til alle tre stedene. Dagen fløy avgårde og jeg var sliten, men det var veldig bra. Jeg har lært og sett så mye. Windsor Castle var fantastisk. Vi hadde godt vær så det var morsomt å utforske byen. Jeg var ærefrykt for Stonehenge. Og for en flott liten by Bath er. Den beste delen av turen var guiden og sjåføren. Tony, sjåføren var alltid trygg og høflig. Bruce var ute Guide, så kunnskapsrik, profesjonell og bare en hyggelig, underholdende fyr! Dra på denne turen, ingenting er bedre enn landsbygda utenfor London!

Alle kjenner Stonehenge, så det er ikke nødvendig å beskrive det! Kommentarene som ble lastet ned til telefonene fungerte bra, og betydde at du kunne bevege deg i ditt eget tempo og ikke trenge å trenge rundt informasjonstavler. Det blir mer stemningsfullt når de endelig flytter, eller legger inn i en tunnel, den trafikkerte veien like ved. Museet inneholdt fascinerende gjenstander og skjeletter som ble gravd ut fra stedet. Vi spiste lunsj der også. Det var ganske god verdi og maten var utmerket.

Stonehenge er et imponerende sted og bør definitivt være på alles bucket list. Sjåføren vår var morsom og kunnskapsrik og ga nyttig innsikt under hele turen frem og tilbake. Kanskje det jeg ikke likte var det faktum at toalettene ved stonehenge er litt stinkende og ødelegger luften rundt dem. Alt i alt var det en flott tur. Anbefaler sterkt!

Flott dag med flott guide!

Veldig bra opplegg og god guide. Me vart tatt godt vare på, alt fungerte som det skulle.