Opplevelser i
Sorrento

Sample the delights of this coastal town, including Limoncello, breathtaking views, and traditional crafts.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Sorrento

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sorrento?

Syv severdigheter og aktiviteter i Sorrento

Mens du nyter solstrålene, kan du utforske den vakre Amalfikysten og de naturskjønne omgivelsene med sitrus- og olivenlunder. Du kan gå på fjelltur på vulkenen Vesuv, eller nyte strandlivet og den varme solen. Om du tar turen til Sorrento har du mange herlige opplevelser i vente.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Nyt den glitrende blå horisonten fra Amalfikysten, og slapp av på Sorrentos vakre strender på Italias sørkyst.

 • Piazza Tasso

  2. Piazza Tasso

  Sentrumstorget i Sorrento, Piazza Tasso, er oppkalt etter poeten Torquato Tasso som levde på 1700-tallet. Denne offentlige plassen er det perfekte sted for å se på folk og nyte et glass eller to.

 • Vesuv

  3. Vesuv

  Om du vil gå til toppen av Vesuv bør du ha med deg gode sko. Når du når toppen har du en fantastisk panoramautsikt i vente og det er vel verdt turen. Det er naturlig nok best å oppleve Vesuv på en dag med blå himmel for den beste utsikten.

 • Sorrento-halvøya

  4. Sorrento-halvøya

  Gå en tur rundt denne halvøyas vakre og fjellrike landskap. Nyt den deilige lukten av sitrus, mens du beundrer utsikten mot havet.

 • Marina Grande

  5. Marina Grande

  Ta en kveldstur til havnen Marina Grande. Den hyggelige stemningen er perfekt om du vil nyte solnedgangen over Sorrento, mens du hører lydene og kjenner luktene fra denne avsidesliggende havnen.

 • En dagstur til Capri

  6. En dagstur til Capri

  En perfekt dagstur er en tur over til Capri fra Sorrento. Her kan du vandre langs stranden, seile inn i Den blå grotten og utforske øyas historiske sentrum.

 • En dagstur til Pompeii

  7. En dagstur til Pompeii

  Ta toget eller bussen til Pompeii og bruk dagen til å vandre rundt i ruinene til denne historiske, romerske byen. Pompeii er et fengslende arkelogisk utgravningssted. Byen ble ødelagt og bevart på samme tid av enorme mengder vulkansk aske fra Vesuv.

Planlegg besøket ditt

 • Hva bør man spise i Sorrento?

  Prøv en limoncello, eller en annen drikk med Sorrentos sitroner. Vi anbefaler også den lokale ollivenoljen på det sterkeste.

 • Hvordan komme seg rundt i Sorrento?

  Sorrento er veldig behagelig å oppleve til fots. Men blir du sliten i bena kan du alltids ta en av bybussene eller toget. Om du skal på dagstur, anbefaler vi buss eller tog, selv om du kan se enda mer av naturen om du leier en bil.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Italiensk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+02:00)
 • Landskode
  +39
 • Beste tiden å dra
  Solfylte sommerdager i Sorrento er blant de beste ferieopplevelsene du kan ha i Italia. Hvis du legger ferien i perioden mellom juni og august er det vanligvis mellom 21 og 26 grader og dagene er lange og lyse.

Flere reisetips for Sorrento

Vil du vite mer om aktiviteter i Sorrento? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sorrento

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 155 vurderinger

Det var et virkelig fantastisk besøk. Hentingen gikk raskt. Guiden var veldig snill, jeg angrer ikke på at jeg dro med min 3 og et halvt år gamle sønn som også nøt landskapet

Punktlig og rask overføring med minibuss. Da vi ankom Pompeii møtte vi Maria, hun var en utmerket guide! Profesjonell, men alltid hyggelig og engasjerende.

Et sted som absolutt er verdt et besøk, to timer er for kort til å nyte det vakre stedet fullt ut. Vår guide Alex nummer 1

Komfortabel og punktlig transporttjeneste, guiden Maria veldig kompetent og hyggelig

Pompei er et must å se. Omvisningen er veldig bra og viser oss det viktigste.