Legg til datoer
Ting å gjøre

Sorrento

Prøvesmak herlighetene i denne kystbyen, som Limoncello, og nyt fantastisk utsikt og tradisjonelt håndverk.

Flere reisetips for Sorrento

Vil du vite mer om aktiviteter i Sorrento? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sorrento

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 10 605 vurderinger

Upåklagelig organisering og punktlighet, veldig god sjåfør og guide som underholdt oss underveis. Som beskrevet inkluderer turen et besøk til Amalfi og Ravello og fotostopp på rundt ti minutter for å beundre Positano og Sorrento langveisfra. Den dagen jeg valgte denne aktiviteten var det imidlertid ikke mulig å besøke Ravello på grunn av skytshelgenens fest, men personalet godtok vår forespørsel om å besøke Sorrento som en erstatning og derfor ble turen reddet. Det er nødvendig å ha realistiske forventninger og forstå at med stopp på en knapp time har du ikke muligheten til å sette pris på Amalfikystens skjønnhet fullt ut, men for meg er det fortsatt en opplevelse å anbefale, selv om det bare er for å nyte utsikt fra vinduet. Spesielt anbefaler jeg denne turen hvis du har liten tid til rådighet og ønsker å smake på kysten uten stress og uten å måtte bruke bil eller offentlig transport. Dårlig lunsj

Solid båt. Kompetent og vennlig personale. Lite antall turister om bord (totalt var vi 12 turister, 1 guide og 1 båtfører). Ruten vår foregikk på følgende måte: passasje ved siden av Punta Campanella, passasje i Li Galli-skjærgården, besøk under kysten av Fiordo di Furore, Amalfi med et par timers stopp, Positano med et stopp på ca. 1 time og halvparten, bad i en liten vik. Tydeligvis avhenger tidene mye av været og sjøforholdene. Besøk sterkt anbefalt for de som elsker havet og solen, vakker og romantisk utsikt. De tar veldig kjærlig imot hunder (vi har tatt med vår, av liten størrelse, i en bærer). Båtene går fra Massa Lubrense, men det er en utmerket organisering av private skyttelbusser som frakter turister til/fra hotellene.

Den 27/08/22 sammen med kjæresten min gjennomførte vi den direkte ekskursjonen til SPA eller Sorrento, Positano og Amalfi. Besøket var nøyaktig og detaljert i alle detaljer. Det var vår første opplevelse med GetYourGuide der vi den dagen møtte Nunzia eller guiden vår, en veldig forberedt, profesjonell og hyggelig person. Videre møtte vi den legendariske Ferdinando, vår favoritt "Pilot" av denne opplevelsen, en person som med sin enkelhet har blitt værende i våre hjerter. Uaa, hva med "" Du er en fin ro munn "Nandoo du er" Overdrevet "Hilsen fra romerne, ses snart

Vi hadde Nuncia som guide og Franco som bussjåfør. Vi hadde en spennende omvisning i Pompeii og lærte mye om byen og hva som skjedde tidligere. Alt var veldig godt organisert. Lunsjmaten var ok, men ikke et høydepunkt på dagen (og holdt kort). Turen opp på Vesuv var en opplevelse og bussjåførens kjøreferdigheter overgår noen av kollegene i Tyskland. Respekt for disse trange svingene og hårnålssvingene. Alt i alt en veldig intens og varig tur. Sterkt anbefalt.

It was a tremendous experience. We had a lot of fun and learned a lot about Capri and the Amalfi coast culture. Drinks and food were served on board. It was plenty of time to enjoy ourselves in Capri and give a tour around the island. I will give it a 10/10 to this activity!! 100% recommended!!!