Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sorrento

Fra Napoli: Heldagstur til Sorrento, Positano og Amalfi

1. Fra Napoli: Heldagstur til Sorrento, Positano og Amalfi

Fordyp deg i 3 fantastiske, italienske byer på denne dagsturen fra Napoli. Handle i butikker, smak på limoncello og nyt en lett lunsj på denne avslappende, uforglemmelige dagen. Dra fra Napoli til Sorrento og beundre det vakre landskapet underveis. Lytt til informative kommentarer under reisen. Stopp for å smake på den lokale limoncellolikøren laget av sitroner. Deretter tar du en vandretur i de trange gatene i opptil 1 time. Gå inn i håndverksbutikker og smak på lokale delikatesser. Fortsett til Positano hvor du får omtrent 1 time får å gå til stranden eller beundre de fargerike blomstene om sommeren. Shop etter tradisjonelle Moda Positano-klær, før du besøker en hyggelig restaurant på kysten og spiser lunsj på en terrasse med fantastisk utsikt over havet. Deretter kan du nyte opptil 1,5 time på egen hånd i Amalfi, hvor du kan besøke katedralen eller slappe av på stranden med en gelato (iskrem).

Fra Napoli eller Sorrento: Dagstur til Pompeii og Vesuv

2. Fra Napoli eller Sorrento: Dagstur til Pompeii og Vesuv

Utforsk verdensberømte Pompeii og toppen av Vesuv på en heldagsomvisning, som starter fra Napoli eller Sorento. Nyt forbi-køen-inngang til Pompeii og få beundre Napolibukten fra toppen av Vesuv. Start i Pompeii, hvor du kan gå rett forbi billettkøen, for din omvisning til fots av dette UNESCO verdensarvstedet. Sammen med guiden din får du se velbevarte ruiner, kunstverk, mosaikker og fresker, inkludert Forum Romanum og Apollo-tempelet. Du kan også få et glimt av gipsavstøpninger av folk som var i byen på tidspunktet da Vesuvs vulkanutbrudd fant sted i 79 e.Kr. Gå ut av det arkeologiske området med guiden  din og besøk butikkene og kafeene rundt. Velg lunsjalternativet for et 3-retters måltid bestående av forrett, hovedrett, dessert og en drikke. Deretter er det tid for å oppleve Vesuv. Nyt en kjøretur opp mesteparten av den vanskelige stigningen, med bilen din som tar deg 1000 meter opp på vulkanen. Derfra  kan du gå ut og komme deg til kraterkanten på en 30-minutters oppstigning. På veien kan du komme over en offisiell alpinguide som kan dele vulkanens turbulente historie med deg. Når du ankommer toppen kan du nyte og fotografere den uforglemmelige utsikten til Napolibukten. Heldagsturen avsluttes med transport tilbake til Napoli eller Sorrento.

Fra Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

3. Fra Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøk Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra sjøsiden. Besøk Amalfi og Positano, med muligheten til også å utforske Ravello. Her kan du beundre et fantastisk landskap som er verdig en plass på UNESCOs verdensarvliste. Fra det praktiske møtestedet i Napoli kjører du til Torre del Greco havn. Herfra seiler du til Sorrento, mens du ser Vesuv i bakgrunnen og lærer om fjellets tragiske historie av ekspertguiden din. Beundre den vakre Sorrentokysten, med terrasser med panoramautsikt over havet, dronning Giovannas bad, Jerantobukten og det vernede havområdet Punta Campanella. Når du ankommer Amalfi får du tid på egen hånd, til å dette UENESCO verdensarvstedet, som er kjent for sin pittoreske utsikt, romantiske landskap og Sankt Andreas-katedralen. Avhengig av hvilket alternativ du velger, kan du også besøke Ravello, der du kan se Villa Rufolo og den fredelige hagen med fantastisk panoramautsikt over hele Salernobukten. Deretter går turen til Positano, Amalfikystens perle, kjent for sine trange gater, små butikker og fargerike keramikk. Her får du litt tid på egen hånd til å utforske området, før du slapper av om bord på båten tilbake til Napoli.

Fra Sorrento/Nerano: Båttur til Amalfi og Positano

4. Fra Sorrento/Nerano: Båttur til Amalfi og Positano

Når du er om bord, vil båtturen gå kl. 09.00 fra Marina del Cantone. Først vil du seile rundt øya Li Galli, hvor myten om Ulysses og sirenene sies å ha blitt satt. Deretter vil båten din ta turen til den gamle marinerepublikken Amalfi hvor du vil nyte 3-3,5 timers fritid til å utforske byen. Ikke gå glipp av å se de viktigste lokale attraksjonene som katedralen og paradisklostret. Nyt litt tid på rullesteinstranden, soling og svømming i det asurblå vannet. Det kan også være lurt å handle lokale produkter som de verdensberømte Amalfikystens sitroner og limoncello. Seil deretter mot Positano, hvor du også har omtrent 1,5-2 timer for deg selv. Beundre den pittoreske Furore og den vakre gamlebyen i Praiano. På tilbaketuren finner du Crapollafjorden og den fortryllende Islet d'Isca som tilhører Eduardo de Filippo. Til slutt, kom tilbake til havnen ca kl. 17:15 for å rekke skyttelbussen tilbake til overnattingsstedet ditt.

Fra Sorrento: Eksklusiv båttur til Capri med valgfritt blå grotte-besøk

5. Fra Sorrento: Eksklusiv båttur til Capri med valgfritt blå grotte-besøk

Om morgenen blir du enten hentet på hotellet ditt i Sorrento-området, eller du kan dra på egen hånd til Marina Lobra i Massa Lubrense. Gå om bord i båten, som har plass til 12 personer, og start cruiset langs kysten av Sorrento-halvøya. Beundre utsikten til Marcianofossen, før det bærer ut på havet med kurs mot øya Capri. Hvis du velger det tidlige morgen-alternativet med inkludert et besøk i Den blå grotte, ankommer du når grotten åpner og unngår dermed lang kø. Der går du om bord i en liten robåt for å beundre den intense blåfargen i denne unike sjøgrotten, som er formet over tusenvis av år med erosjon. Etter grottebesøket cruiser du rundt Capri, for å beundre øyas dramatiske kyst. Se Den hvite grotten, Den grønne grotten, Faraglioni-klippene, en naturlig bueformasjon og Punta Carenas fyrtårn. Guiden din forteller om severdighetene på Capri og øya underveis. Båten stopper underveis, hvor du kan snorkle og beundre det mangfoldige livet under vann i Tyrrenhavet. Nyt ditt utvalg av drinker om bord. Etterpå blir du satt av på Capri, hvor du får 4 timer på egen hånd til å utforske den vakre øya. Du kan handle og nyte noe godt å drikke i denne sjarmerende byen, eller ta stolheisen til toppen av Monte Solaro og vandre ned igjen. Møt opp ved båten igjen og begynn seilasen tilbake til havnen der du startet. Underveis kan du nyte smaksprøver av Limoncello – en klassisk napolitansk sitronlikør. Båtturen avsluttes ved havnen i Masse Lubrense, eller etter retur til hotellet ditt (avhengig av valgt alternativ).

Fra Sorrento: Kyst- og Capri-båttur med Limoncello

6. Fra Sorrento: Kyst- og Capri-båttur med Limoncello

Sett ut på en minneverdig og avslappende båttur opp Sorrentokysten til den pittoreske øya Capri. Se severdighetene med båt, og nyt fritiden på selve Capri på denne inkluderende dagsturen. Begynn dagen med henting og transport til havnen. Seil langs Sorrentokysten, beundre Napolibukten og majestetiske Vesuv. Nyt informativ kommentar fra kapteinen din mens du reiser rundt på øya med båt. Gå inn i de fantastiske, hvite og grønne grottene, og beundre severdigheter som Natural Arch og Curzio Malaparte Villa. Se fyret, Faraglioni, og gå gjennom den berømte kjærlighetsbuen. Hvis du har valgt alternativet med et svømmestopp, vil båten slippe anker ved Marina Piccola nær Faraglioni-klippene. Hopp i vannet for å bade og nyt en fantastisk utsikt over Faraglioni-klippene. Så kan du slå deg til ro med Limoncello-smaking, en italiensk sitronlikør hovedsakelig produsert i Sør-Italia, spesielt i regionen rundt Sorrento. Ha omtrent 4/5 timer fritid til å utforske øya på egen hånd. Avgangen tilbake til Piano di Sorrento er sent på ettermiddagen. En gang ved havnen i Piano di Sorrento, bli overført tilbake til startpunktet.

Fra Napoli: Dagstur til Amalfikysten

7. Fra Napoli: Dagstur til Amalfikysten

Bli med på denne omvisningen for å utforske den berømte og dramatiske Amalfikysten. Se kysten av ubeskrivelig skjønnhet, besøk Ravello med de elegante bygningene, og se Amalfi med dedramatiske naturlige omgivelsene under bratte klipper. Sett avgårde på en omvisning med buss, van eller bil, avhengig av valgt gruppestørrelse. Benytt anledningen til å utforske den sceniske kystlinjen og dens sjarmerende omgivelser, ledsaget av en flerspråklig assistent. Opplev Sør-Italia – regionens romantikk, mote og avslappede livsstil. Det sørlige Italia venter på deg med skjønnhet, lidenskap og myter som inspirerer poeter og kunstnere fra hele verden. Besøk Amalfi og Ravello og tilbring tid på hvert sted, nyt også et kort fotostopp ved Sorrento og Positano. Halvveis gjennom turen drar du til en restaurant med fantastisk utsikt, for å nyte en lett lunsj med blandet salat og en hovedrett av spaghetti, aubergine, mozzarella og tomat. Etter mer utforskning langs kysten, returnerer du sent på ettermiddagen.

Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Amalfikysten

8. Fra Napoli eller Sorrento: Heldagstur til Amalfikysten

Oppdag Amalfikysten på en guidet dagstur fra Napoli eller Sorrento og utforsk de bortgjemte klippebyene Positano, Amalfi og Ravello. Ta en båt til Amalfi fra Positano (eller en buss i vintersesongen) og forbedre dagen med valgfri lett lunsj og båttur. Bli med guiden din på møtestedet ditt i enten Napoli eller Sorrento før du går ombord på en liten buss til ditt første stopp, Positano. Gå inn i denne bortgjemte landsbyen med guiden din, som vil slippe deg til den sentralt beliggende Amerigo Vespucci-plassen med utsikt over stranden. Etter en introduksjon fra guiden din kan du nyte en time for deg selv for å utforske Positanos rullesteinstrender, trange kafékantede gater og fargerike butikker. Nyt den fantastiske utsikten over denne klippebyen fra kysten før du legger ut på en panoramisk båttur til Amalfi. I vintersesongen, på grunn av sjøforhold, vil du i stedet for båttransport nyte en komfortabel tur til Amalfi med buss. Tilpass dine 2 timer i byen Amalfi med alternativer, inkludert en båttur langs kysten. Velg lunsjalternativet og velg fra en rekke gourmetsmørbrød med 1 flaske vann. Alternativt kan du ta deg tid til å utforske den historiske byen på egen hånd. Hvis du utforsker selv, ikke gå glipp av den ikoniske Sant'Andrea-katedralen, hjem til eklektiske bysantinske, normanniske og mauriske arkitektoniske stiler. Til slutt, besøk den vakre byen Ravello, med sine vakre gater og gelato-butikker. Nyt en time i ro og mak for severdigheter som Villa Rufolo fra 1200-tallet med sine pittoreske hager med utsikt over havet, før du reiser tilbake til Sorrento eller Napoli.

Positano, Amalfi og Ravello Sharing Tour fra Sorrento

9. Positano, Amalfi og Ravello Sharing Tour fra Sorrento

PROGRAM:Henting fra det sentrale møtepunktet i Sorrento med Mercedes varebil og nyt Amalfikysten, som uten tvil er verdens vakreste og mest spennende sightseeingvei. Din engelsktalende sjåfør vil under reisen gi deg generell informasjon, inkludert hvordan du kan bruke fritiden din for hvert av de 3 programmerte stoppestedene: Positano er et sant paradis, utviklet vertikalt innenfor et sammenfiltret overlegg av gater, smug og butikker som avslører den fargerike Positano-moten som er kjent over hele verden. I sentrum ligger sognekirken Santa Maria Assunta, som dukker opp med sin store kuppel, flislagt i majolica, og skjuler noen dyrebare verk som polykrome marmoraltere. Det er hyggelig å gå seg vill i Positano. For å fullt ut omfavne skjønnheten i byen er det sannsynligvis bedre å gå uten et presist mål. Du vil kunne nyte gatene, de små butikkene, restaurantene, monumentene, kirkene og strendene. Amalfi, en pittoresk sammenfletting av smug og trapper har utsikt over havet med alle dets ekstraordinære farger som gjenspeiler det fortryllende landskapet i Amalfi, byen hvis navn velsigner hele kysten. Dominert av den majestetiske katedralen dedikert til Sant'Andrea (St. Andrew), tilbyr Amalfi utallige vitnesbyrd om sin strålende fortid som den maritime republikken. Ravello, en annen perle ved kysten, er en elegant og raffinert landsby, dyppet i grønt og preget av luksuriøse villaer. Ravello er kjent over hele verden for sin festival, i hagen til Villa Rufolo, hvor en stemningsfull setting og følelsen av å lytte til god musikk skaper en opplevelse av ekstraordinær intensitet. Hjertet til Ravello er representert av Piazza Vescovado, innrammet av arkitekturen til Palazzo Rufolo og katedralen med sin praktfulle portal (den første som noensinne er laget med denne innovative formteknikken) og 10 fot høye klokketårn . Gå tilbake til Sorrento.

Fra Sorrento: Båttur til Capri med besøk til Den blå grotte

10. Fra Sorrento: Båttur til Capri med besøk til Den blå grotte

Opplevelsen starter med en seilas langs kysten av Sorrento-halvøya, for å oppdage den sjarmerende fiskerlandsbyen Marina Grande og en gammel romersk villa som dateres tilbake til det 1. århundre f.Kr. Underveis kan du se de legendariske Faraglioni-klippene, den grønne grotten, den hvite grotten, den blå grotten og fyrtårnet på Punta Carena. Svøm i det berømte krystallklare blå vannet. Utforsk øya i ditt eget tempo og nyt 3 timer på egen hånd for å besøke sentrum. Du returner til Sorrento omkring kl. 15:30.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sorrento
Prøvesmak herlighetene i denne kystbyen, som Limoncello, og nyt fantastisk utsikt og tradisjonelt håndverk.

Unikt Sorrento

Utforsk alle

Alle aktiviteter

470 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Sorrento

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Sorrento

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sorrento?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Sorrento?

De beste dagsturene og utfluktene fra Sorrento er:

Positano

Hva er de beste rimelige omvisningene i Sorrento?

Flere reisetips for Sorrento

Vil du vite mer om aktiviteter i Sorrento? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sorrento

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 18 021 vurderinger

Den 27/08/22 sammen med kjæresten min gjennomførte vi den direkte ekskursjonen til SPA eller Sorrento, Positano og Amalfi. Besøket var nøyaktig og detaljert i alle detaljer. Det var vår første opplevelse med GetYourGuide der vi den dagen møtte Nunzia eller guiden vår, en veldig forberedt, profesjonell og hyggelig person. Videre møtte vi den legendariske Ferdinando, vår favoritt "Pilot" av denne opplevelsen, en person som med sin enkelhet har blitt værende i våre hjerter. Uaa, hva med "" Du er en fin ro munn "Nandoo du er" Overdrevet "Hilsen fra romerne, ses snart

It was a great day along the Amalfi coast. Our guide Alessandro was very enthusiastic, he spoke a very good English and interacted with the group throughout the tour. He helped us book an extra 45min boat cruise from Amalfi for 12€ each , the audio on board was unfortunately horrible but the scenery totally worth it!!! All in all a great experience!

Hadde en strålende dag sammen med min datter på denne turen. Enkelt og vel gjennomført på alle måter. Fenomenal sjåfør (Mario) som sørget for at vi fikk besøkt alle de flotteste stedene, samt vår guide (Giovanni) som var svært dyktig og inkluderende. Tusen takk for en uforglemmelig dag! Absolutt verdt prisen.

Amazing well organized tour with an excellent and enthusiastic guide (Roberta). Also the driver was very good. Both adults and teenagers enjoyed the tour. The lunch although was not worth the price (very average pizza Margherita + water/soft drink)

Very nice experience and very well planned. We had a wonderful time.