Legg til datoer

Ting å gjøre Sorrento

Prøvesmak herlighetene i denne kystbyen, som Limoncello, og nyt fantastisk utsikt og tradisjonelt håndverk.

Severdigheter i Sorrento

Tilgjengelige aktiviteter

  • Pizza, pasta, gelato og mer
  • Utforsk Amalfikysten
  • Pompeii, Vesuv-fjellet og mer
  • Utforsk Sorrento
  • Utflukter fra Capri
355 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 23

Ofte stilte spørsmål om Sorrento

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sorrento?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Sorrento?

De beste dagsturene og utfluktene fra Sorrento er:

Positano

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Sorrento?

Flere reisetips for Sorrento

Vil du vite mer om aktiviteter i Sorrento? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sorrento

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 17 642 vurderinger

Solid båt. Kompetent og vennlig personale. Lite antall turister om bord (totalt var vi 12 turister, 1 guide og 1 båtfører). Ruten vår foregikk på følgende måte: passasje ved siden av Punta Campanella, passasje i Li Galli-skjærgården, besøk under kysten av Fiordo di Furore, Amalfi med et par timers stopp, Positano med et stopp på ca. 1 time og halvparten, bad i en liten vik. Tydeligvis avhenger tidene mye av været og sjøforholdene. Besøk sterkt anbefalt for de som elsker havet og solen, vakker og romantisk utsikt. De tar veldig kjærlig imot hunder (vi har tatt med vår, av liten størrelse, i en bærer). Båtene går fra Massa Lubrense, men det er en utmerket organisering av private skyttelbusser som frakter turister til/fra hotellene.

Den 27/08/22 sammen med kjæresten min gjennomførte vi den direkte ekskursjonen til SPA eller Sorrento, Positano og Amalfi. Besøket var nøyaktig og detaljert i alle detaljer. Det var vår første opplevelse med GetYourGuide der vi den dagen møtte Nunzia eller guiden vår, en veldig forberedt, profesjonell og hyggelig person. Videre møtte vi den legendariske Ferdinando, vår favoritt "Pilot" av denne opplevelsen, en person som med sin enkelhet har blitt værende i våre hjerter. Uaa, hva med "" Du er en fin ro munn "Nandoo du er" Overdrevet "Hilsen fra romerne, ses snart

Vi likte denne turen, og jeg anbefaler alle som er interessert i denne typen aktivitet å gjøre det gjennom selskapet, få guiden din. Vi ble hentet i nærheten av overnattingsstedet vårt og satt av på slutten av besøket. Gjennom hele turen var guiden veldig vennlig og tilgjengelig. Vi forventet ikke kvantiteten/kvaliteten på maten som ble tilbudt oss. I begynnelsen hadde vi drikke til rådighet og snacks - chips av ulike typer. Nær lunsjtid hadde vi en sandwich og frukt. Til slutt fikk vi til og med en minidessert og limoncello!

It was a great day along the Amalfi coast. Our guide Alessandro was very enthusiastic, he spoke a very good English and interacted with the group throughout the tour. He helped us book an extra 45min boat cruise from Amalfi for 12€ each , the audio on board was unfortunately horrible but the scenery totally worth it!!! All in all a great experience!

Hadde en strålende dag sammen med min datter på denne turen. Enkelt og vel gjennomført på alle måter. Fenomenal sjåfør (Mario) som sørget for at vi fikk besøkt alle de flotteste stedene, samt vår guide (Giovanni) som var svært dyktig og inkluderende. Tusen takk for en uforglemmelig dag! Absolutt verdt prisen.