Opplevelser i
Sørøst-England

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Sørøst-England

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sørøst-England?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sørøst-England er:

Flere reisetips for Sørøst-England

Vil du vite mer om aktiviteter i Sørøst-England? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sørøst-England

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 25 146 vurderinger

Fantastisk dag! Først omvisningen til Oxford - en flott by - veldig søt, gammel og vakker. Og med Harry Potter-bakgrunnsinformasjon. Hadde en veldig morsom guide, så vi hadde det gøy til tross for den kalde vinden. :-) Og studioturen er også en opplevelse i seg selv. Et must for enhver Harry Potter-fan! Jeg kan bare anbefale det! De 4 timene som er tilgjengelige på denne turen flyr forbi. Det er nok til å komme gjennom i et behagelig tempo. Men hvis du vil lese gjennom informasjonen for hver rekvisitt, bør du planlegge en hel dag for det. De 4 timene var nok for meg personlig.

Turen var veldig godt planlagt - transporten var behagelig og sjåføren var hyggelig. Andy, Oxford tour guide, var spesielt fantastisk. Han var vennlig og godt kunnskapsrik og skreddersydde turen slik at den også refererte til Harry Potter. Studioene var også flotte, og det var godt å ha transport sortert for veien hjem etter en travel dag. Anbefaler helt.

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.

3 valg: Thames cruise, besøk til Wesminster Abbey og London eye; flott utsikt fra båten, klosteret er vakkert og London eye kl. 18.00 med en opplyst utsikt over London er flott

Har prøvd å få guiden din to ganger nå, og begge gangene har det vært fint enkelt. Enkelt fordi du bare må vise guiden din, og så er du klar for opplevelsene