Legg til datoer
Ting å gjøre

Sør-Korea

Flere reisetips for Sør-Korea

Vil du vite mer om aktiviteter i Sør-Korea? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sør-Korea

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 940 vurderinger

Meget god service på engelsk. Jeg viste akkurat kupongen og passet mitt. På forespørsel byttet jeg SIM-kortet ved KT-disken og det vennlige servicepersonalet sjekket deretter om alt fungerte. Alt gikk bra for meg, men ikke for kameraten min, for mobilen hadde nok ikke 4G. Du trenger ikke billett! Selv om e-posten eller appen refererer til å bytte ut kupongen mot en billett, noe som irriterte meg..

super praktisk for å besøke Seoul passet gir tilgang til hovedattraksjonene og dens funksjon som lommebok for transportarbeid i Busan også (du kan gjenvinne pengene som er igjen på passet på t-banestasjonene). Det er enkelt å samle på Incheon Airport.

Men det var ikke lett å finne. Etter litt spørring fant jeg stativet. Damen var veldig hyggelig og ville ha hjulpet meg med problemer. Med min Pixel 6 trengte jeg bare å bytte kort og begynne på nytt. Stor verdi for pengene!

Den er veldig komfortabel, kompakt og hastigheten er upåklagelig. Det er på nivå med hotellets WiFi og skrankepersonalet er høflige og profesjonelle.

WiFi overalt for din telefon, nettbrett eller laptop uten problemer