Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sør-Afrika

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sør-Afrika

Hartbeespoort: Taubanetur i luften

1. Hartbeespoort: Taubanetur i luften

Ta den eneste taubanen i hele Sør-Afrika og nyt den fantastiske utsikten underveis. Denne sveitsisk designede og installerte gondolen har plass til maksimalt 6 personer. Du kommer opp til toppen av fjellet på 6 minutter. På veien oppover passerer du over et naturreservat. Se sjiraffer, sebraer og små antiloper fra fugleperspektiv. Når du når toppen, kan du velge mellom en rekke restauranter. Ta en drink i Lookout Bar og nipp til en cocktail mens du beundrer den spektakulære utsikten over østsiden av regionen. Gå "The Dassie Walk", en 1200 meter lang gangvei som går rundt hele fjelltoppen. Stopp ved informasjonspunktene underveis og lær mer om området rundt. Ta taubanen tilbake til utgangspunktet. Bursdagen er gratis, og ID må oppgis for å få gratisbillett, i tillegg til at pensjonistbillettene krever ID-nummer. Vær oppmerksom på at vi har åpent på OFFENTLIGE helligdager fra kl. 9.00 til 16.30.

Cape Town: Taubane til Taffelberget og hopp-på hopp-av-busstur

2. Cape Town: Taubane til Taffelberget og hopp-på hopp-av-busstur

Legg ut på en utrolig eksklusiv opplevelse i Cape Town. Opplev byen som aldri før mens du nyter en sightseeing hopp-på hopp-av-bussbillett som dekker 3 bussruter og en Table Mountain Aerial Cableway-billett. Nyt bussturen med informative lydkommentarer, tilgjengelig på 15 språk, mens du opplever severdighetene, attraksjonene og opplevelsene som Cape Town har å tilby. Føl spenningen når du drar opp til toppen av det ikoniske Taffelberget, verdens syvende naturlige underverk, med taubanen. Nyt den fengslende panoramautsikten over Cape Town og Atlanterhavskysten fra fjellet. Med en heldags tilgang til alle 3 hopp-på hopp-av-bussrutene har du friheten til å oppdage Cape Towns toppattraksjoner og landemerker du må se, i ditt eget tempo. La den informative kommentaren lede deg gjennom byens rike historie og bemerkelsesverdige severdigheter, og hjelpe deg med å bestemme hvor du skal hoppe av. For ekstra bekvemmelighet er billetten din gyldig i 14 dager fra første gangs bruk, og gir fleksibilitet og sikrer at du har god tid til å oppleve bussturene og taubanen på separate dager. Ikke gå glipp av denne ekstraordinære muligheten til å utforske Cape Town på dine egne premisser med buss- og taubanebillettene. Gjør deg klar for et eventyr som kombinerer bekvemmelighet, fantastiske severdigheter og enestående fleksibilitet.

Fra Cape Town: Tur-retur til Aquila med Game Drive

3. Fra Cape Town: Tur-retur til Aquila med Game Drive

Oppdag dyr som løver, leoparder, elefanter, neshorn og Cape Buffalos på denne dagsturen fra Cape Town til Aquila Private Game Reserve. Ta en vilttur i et terrengkjøretøy med åpen topp. Stopp for en deilig lunsj på reservatets lodge. Etter en morgenavgang vil du ta turen opp N1-motorveien, gjennom den spektakulære Hex River Valley, og ankomme Aquila Private Game Reserve. Det biologisk mangfoldige habitatet til reservatet sørger for rikelig med interesse for den ivrige viltseeren og fuglekikkeren. Finn sjiraffer, blesbok, svarte og blå gnuer, sebraer, springbok, gemsbok, klipspringere, duiker, gråbukk, steenbok, struts, bavianer, karakaler, rev, sjakaler og mer. Finn opptil 172 fuglearter, inkludert den majestetiske svarte ørnen. Nyt en game drive med en velinformert ranger etterfulgt av en deilig lunsj på hytta.

Fra Cape Town: Guidet tur til Kapp det gode håp og pingviner

4. Fra Cape Town: Guidet tur til Kapp det gode håp og pingviner

Du blir hentet på overnattingsstedet ditt i Cape Town om morgenen av en kvalifisert reiseleder/sjåfør i en luksuriøs minibuss, og blir med på en heldagstur til Kapphalvøya. Vi begynner med en rundtur i Cape Town sentrum og et stopp i Bo-Kaap for å ta bilder av de fargerike husene. Deretter kjører vi langs den naturskjønne kystveien med fjellene på den ene siden og havet på den andre og ser hva som gjør denne kystlinjen så spesiell. Vi passerer strendene Bantry Bay, Clifton, Camps Bay og Llandudno langs Chapman's Peak Drive og gjør et fotostopp ved Maiden's Cove. I Hout Bay har du muligheten til å ta en båt til Seal Island for å se nærmere på selbestanden (ikke inkludert i turprisen). Båtturen tar ca. 45 minutter, og vi ser selkolonien fra båten. Etter at du har utforsket havnen i Hout Bay, fortsetter turen til landsbyen Noordhoek, der du kan velge å stoppe for å prøve den beste kaffen som brennes på denne siden av Kapp (ikke inkludert i prisen). Neste stopp er Cape of Good Hope naturreservat og Cape Point, der du utforsker reservatet, ser Dias Beacon og hvor de to strømmene møtes. Du kan gå opp til toppen for å se Cape Point Lighthouse eller ta taubanen (kostnad ikke inkludert). Fra Cape Point fortsetter du mot Boulders Beach og stopper for å se pingvinkolonien. Deretter kjører du den naturskjønne Boyes Drive og ser Kalk Bay og St. James Beach med sine fargerike strandhytter for valgfrie bilder. Hjemturen til Cape Town går via Old Cape Road, og dagen avsluttes med avlevering på overnattingsstedet ditt.

Fra Cape Town: Vintur i 3 regioner inkl. 3 vingårder, 15 viner

5. Fra Cape Town: Vintur i 3 regioner inkl. 3 vingårder, 15 viner

Bli med på denne guidede turen for å utforske de tre vinregionene Paarl, Franschhoek og Stellenbosch. Vi byr på ost og snacks, vinsmaking og omvisning i vinkjelleren i Stellenbosch. Deretter tar vi turen inn til Stellenbosch for en spasertur i den historiske byen før vi kjører over fjellpasset HelsHoogte og inn i Franschhoek-dalen. Vi nyter en ny vinsmaking på vingården vår i dalen og ser selve landsbyen Franschhoek. Vi tar et fotostopp ved Drakenstein-fengselet (som Mandela ble løslatt fra) og setter kursen mot Paarl og vingården i vinregionen Paarl for en ettermiddags (3.) vinsmaking med en søt og dekadent vinsmaking. Her kan du sitte under trærne og nyte vinmarkene en stund før du setter kursen tilbake til Cape Town. Den vinkyndige guiden din vil underholde deg og fortelle deg om vinens historie i Sør-Afrika og fremheve interessante steder langs veien.

Cape Town: Hop-on-hop-off busstur med valgfritt cruise

6. Cape Town: Hop-on-hop-off busstur med valgfritt cruise

Cape Town er et av Sør-Afrikas mest populære reisemål og regnes som en av verdens vakreste byer. Se landemerker som Table Mountain, Camps Bay og Kirstenbosch National Botanical Garden på en hop-on hop-off sightseeingtur. Velg mellom tre spennende ruter. Det finnes to tilgjengelige billettalternativer. Hvis du velger en 1-dagsbillett, får du oppleve alle rutene - rød, blå og lilla rute. Med en 2-dagersbillett kan du benytte deg av alle rutene - rød, blå og lilla rute - i to påfølgende dager. 2-dagersbilletten inkluderer også en spasertur, et havnecruise og en busstur i solnedgangen. Oppdag Cape Town på en guidet tur med daglige avganger. Du kan bli med på turen fra hvilket som helst av stoppestedene på ruten: - V&A Waterfront (turkontor utenfor 2 Oceans Aquarium) - Zeitz Mocaa Museum ved klokketårnet (også Nelson Mandela Gateway til Robben Island) - Cape Town Convention Centre - Downtown Tour-kontoret på 81 Long Street - Nedre taubanestasjon - Strandpromenaden i Camps Bay - Queens Road Stop (Cnr Alexander Road) - Beach Road, cnr St John's Road (gå herfra til Winchester-stoppet langs strandpromenaden) - Beach Road overfor Winchester Mansions Hotel - Green Point fyrtårn - Kirstenbosch botaniske hage - Constantia Nek (byttepunkt for vinbussen) - World of Birds Park i Hout Bay - Imizamo Yethu Township (spasertur) - Mariner's Wharf i Hout Bay Harbor (havn) Besøk Constantia Valley - den eldste vinproduksjonsregionen i Sør-Afrika. - Groot Constantia Estate (eldste kommersielle vingård) - Eagles' Nest (boutique-vingård) - Beau Constantia (god vin og fantastisk utsikt)

Cape Town: Tandem Paragliding Adventure

7. Cape Town: Tandem Paragliding Adventure

Nyt et spektakulært paraglidingeventyr i Cape Town og beundre den utrolige utsikten over Atlanterhavskysten, Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches og mer. Fly opp til himmelen med din erfarne instruktør og skap uforglemmelige minner for livet. Møt piloten og andre morsomme søkere på Signal Hill for å begynne eventyret ditt. Få først en introduksjonsbrief fra instruktøren din før du tar av fra en fjellskråning under en baldakin som ligner en fallskjerm. Gjør deg klar for opptur; ta noen skritt eller en kort løpetur for å ta av fra den slake skråningen, vinden vil fange kalesjen, og du vil være i luften. Sittende komfortabelt foran instruktøren din vil du føle begeistringen og den utrolige følelsen av å fly fritt. Et naturlig høydepunkt når du opplever en paraglidingflyvning som du sent vil glemme. Bli hekta på friheten og den fantastiske utsikten over Lions Head, Signal Hill, Camps Bay, Clifton Beaches, Waterfront og Robben Island, som du sent vil glemme.

Cape Town: Atlantis Dunes Quad Biking-tur med tillatelse

8. Cape Town: Atlantis Dunes Quad Biking-tur med tillatelse

Omfavn spenningen ved å sykle på en firehjuling på en guidet tur på de uberørte hvite sanddynene i Atlantis i Cape Town. Få hjertet til å pumpe mens du glir blant et panoramautsikt over ørkenen og beundre det stadig skiftende landskapet. Hopp på din helautomatiske firhjuling og gjør deg klar til å utforske de vidstrakte sanddynene under veiledning av ekspertinstruktører. Klatre i bakker og naviger i nedturer på det kraftige kjøretøyet ditt. Føl adrenalinet bølge når du erobrer sanddyner så høye som 50 meter, og etterlater en sky av hvit sand i kjølvannet. Se en fantastisk panoramautsikt over sanddynene og utover underveis. Nyt øyeblikk til pause og fange landskapet med kameraet ditt. Enten du er en erfaren eventyrer eller nybegynner, grip sjansen til å ri trygt gjennom et av Cape Towns mest eksepsjonelle naturlige underverk.

Fra Cape Town: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

9. Fra Cape Town: Franschhoek Wine Tram Hop-on Hop-off

Oppdag den frodige skjønnheten i Franschhoek-dalen på en hop-on hop-off-trikk- og busstur. Du reiser med buss med klimaanlegg fra Cape Town og hopper om bord på trikken som stopper ved vingårdene. Smak på en rekke viner mens du nyter utsikten fra trikken. Tilgjengelige trikkestrekninger varierer fra dag til dag. Navy Line: (flere hentepunkter) Du reiser fra Cape Town kl. 8.30 og setter kursen mot Franschhoek Valley. Du ankommer Groot Drakenstein-stasjonen i Franschhoek-dalen med buss og går om bord på en av trikkelinjene (med eller mot klokken) som stopper ved Zorgvliet, Vrede og Lust, Solms Delta, Plaisir de Merle, Camberley, Le Pommier, Boschendal eller Allee Bleue. De sirkulære rutene stopper ved alle vingårdene, og trikken eller trikkebussen passerer hvert 60. minutt. Du kan hoppe av og på ved de vingårdene du ønsker. Avgifter for vinsmaking er ikke inkludert og betales på dagen. Hver av linjene har et bredt utvalg av vingårder å besøke, fra boutique- til store vingårder, og gir et unikt perspektiv på vinopplevelsen i Franschhoek. Kl. 16.45 går dere tilbake til bussen for retur til Cape Town.

Fergebillett til Robben Island og omvisning i fengselet for utlendinger

10. Fergebillett til Robben Island og omvisning i fengselet for utlendinger

Forbered deg på en minneverdig reise inn i Sør-Afrikas nære fortid med en tur til Robben Island. Du slipper å vente på å kjøpe billetter ved å forhåndsbestille ferge og guidet tur. Ved ankomst til Robben Island kan du møte en tidligere innsatt og få en omvisning i det beryktede fengselet. Etter å ha gått til møtestedet, går du rett til ombordstigningsområdet for å ta en ca. 30 minutters felles båttur til Robben Island. Ta båten over havet og legg til kai ved Robben Island Museum ved ankomst. På øya møter du en tidligere politisk fange og begynner utforskningen av øya. Gå om bord i en buss for å ta en rundtur på området, og hør førstehåndsberetninger om hvordan det var å være fange der. Her får du høre om øyas rike historie, før du kommer til turens høydepunkt: Nelson Mandelas fengselscelle. Her får du et innblikk i Mandelas kamp for frihet mens du utforsker cellen der han satt fengslet i mer enn 25 år. Etterpå tar du turen tilbake til Cape Town. Vær oppmerksom på at dette tilbudet er for internasjonale reisende. (Ikke-sør-afrikanere) Vi oppfordrer sørafrikanere til å kjøpe billetter direkte fra Robben Island. Vær også oppmerksom på at dette ikke er en privat tur, og at du vil være sammen med andre på båtturen og på den guidede buss- og landturen. Du slipper billettkøen, men må likevel stå i kø for å komme om bord på fergen. Denne turen inkluderer ikke henting og levering på hotellet. Turen starter og slutter ved Nelson Mandela Gateway til Robben Island.

Alle aktiviteter

842 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Byer i Sør-Afrika

Flere reisetips for Sør-Afrika

Vil du vite mer om aktiviteter i Sør-Afrika? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sør-Afrika

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 24 170 vurderinger

Virkelig flott dag! Hent som avtalt selv om hotellet hadde endret navn. En lang kjøretur, men vi visste det, og vi stoppet ved tjenester som ble verdsatt. Aquila viltreservat var nydelig, velkomstdrinker og en nydelig buffet. Safari var veldig informativ, de fleste av de 5 store de har rundt 4 av hvert dyr (vanskelig å få øye på flodhester lol!) den dagen safariene dyrene hviler, så hvis du vil virkelig nærme deg er det bedre å overnatte på hytta i over dobbeltrom. prisen. Vi elsket dagsafarien vår, takk! Xx

Den første dagen var ikke så gøy. Vi kom inn, fikk ikke engang noe å drikke, men ble umiddelbart sendt til elefantene. Jeg likte ikke å se på de fangede elefantene. Og vi fikk se få dyr. Den andre dagen var mye, mye bedre.

Vi så på nettet for å se hva ventetidene var på Table Mountain og planla deretter dagen vår. Alt fungerte knirkefritt og vi kunne gå rett opp uten å stå i kø. Bussen går rett foran taubanestasjonen.

Denver var en strålende guide som gjorde turen spesiell med sin kunnskap og gode humor. Safariene var også fantastiske. Anbefaler sterkt

Veldig hyggelig, Donavan utmerket guide, deilige smaksprøver og måltidet var fantastisk.