Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sopot

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sopot

Fra Gdansk: Omvisning av Stutthof konsentrasjonsleir

1. Fra Gdansk: Omvisning av Stutthof konsentrasjonsleir

Dra tilbake i tid på denne omvisningen av Stutthof konsentrasjonsleir fra Gdansk. Bli rørt av historier om leirens ofre og se hvor det tidligere fant sted ufattelige grusomheter.  Du blir hentet fra hotellet ditt i en komfortabel og minibuss med klimaanlegg. Slapp av på kjøreturen til Stutthof konsentrasjonsleir. Møt guiden din og begynn omvisningen av komplekset.  Besøk Memorial Museumtil minne om ofrene i den tidligere nazileiren, før du går videre for å se innsiden av kommandantens villa. Fortsett til gasskamrene og krematoriet, mens du hører om massemordet som fant sted her.  Minnes leirens ofre ved minnemonument, før du lærer om forfølgelsen og okkupasjonen av Pommern. Senere får du se den første konsentrasjonsleiren nazistene opprettet utenfor tysk territorium. Reis til Sztutowo, hvor den tidligere kosentrasjonesleiren ligger. Ta en 2-timers omvisning på Stutthof-museet før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Gdansk.

Sopot: Yachtcruise ved solnedgang med Prosecco

2. Sopot: Yachtcruise ved solnedgang med Prosecco

Avhengig av vindretningen vil vi seile til Gdańsk eller Gdynia. For de som vil, er det mulighet for å styre yachten og delta aktivt i driften av fartøyet. Cruise to the Sunset er en unik opplevelse og minner for hver besøkende til Tri-City. Planlegg cruiset i dag! Et møte på vannet er også en perfekt mulighet for en uforglemmelig fotoseanse! Deltakerne vil bli tatt med på en komfortabel seilyacht fra marinaen ved enden av brygga i Sopot på et unikt cruise i solnedgangen. Yachten har to dekk: utvendig og innvendig, hvor du kan søke ly i tilfelle dårlig vær. Det er også toaletter på yachter. Inngang til bryggen i Sopot betales om sommeren.

Sopot: Yachtcruise rundt bukten

3. Sopot: Yachtcruise rundt bukten

Deltakerne vil bli tatt med på en komfortabel seilyacht fra marinaen ved enden av brygga i Sopot. Inngang til brygga i sommerperioden betales. For de som vil, er det mulighet for å styre yachten og delta aktivt i driften av fartøyet. Cruiset begynner og slutter i Sopot, og vi seiler dit vinden tar oss. Vi kan seile til klippene i Orłowo, mot havnen i Gdańsk eller Gdańsk-bukten. Yachten har to dekk: utvendig og innvendig hvor du kan søke ly i tilfelle dårlig vær. Det er også toaletter på yachter.

Gdansk: City Card - Explorer-pakke

4. Gdansk: City Card - Explorer-pakke

Ett kort - hundrevis av fordeler! Spesielt for deg har vi valgt ut attraksjoner som vil være interessante for hele familien. Interaktive utstillinger, vitenskaps- og underholdningssentre - med Visitgdansk Tourist Card Exporer-pakken kan du være sikker på at barna ikke kjeder seg! Inngang til museer inkludert: Ambermuseum - Museum of Gdansk Romansk kjeller - Arkeologisk museum i Gdansk Green Gate Department- Gdansk Gallery of Photography Avdeling for moderne kunst - Nasjonalmuseet i Gdansk Avdeling for etnografi (Abbot's Granary) - Nasjonalmuseet i Gdansk Avdeling for etnografi (Abbot's Granary) - Nasjonalmuseet i Gdansk Nasjonalmuseet i GdanskHovedrådhuset - Museet i GdanskHevelianum - GdanskBlue Lamb Granary - Arkeologisk museum i GdanskZoo Gdańsk OliwaGranaries on Ołowianka Island - National Maritime MuseumStronghold i Sopot - Arkeologisk museum i Gdansk

Privat transport til Stutthof konsentrasjonsleir 4t

5. Privat transport til Stutthof konsentrasjonsleir 4t

Stutthof var stedet hvor 110 000 mennesker ble holdt: menn, kvinner og barn, borgere fra 28 land og over 30 nasjonaliteter under andre verdenskrig. Det var stedet hvor 65 000 mennesker døde gjennom henrettelser og utryddelse av levekår. Nå er det et museum, et sted dedikert til minne, hvor du kan se og høre om denne forferdelige delen av menneskets historie. Jo mer vi lærer om tidligere grusomheter, jo bedre rustet er vi til å forhindre dem. Konsentrasjonsleiren Stutthof er for tiden åpen for besøkende. Siden utstillingen kan være ganske sjokkerende, kan den kun besøkes av personer som er 13 år eller eldre. Prisen inkluderer transport i begge retninger og assistanse en gang på destinasjonen - sjåføren din vil vente på deg og hjelpe til med å organisere en guide.

Gdańsk Lech Wałęsa flyplass: Privat transport til Gdansk by

6. Gdańsk Lech Wałęsa flyplass: Privat transport til Gdansk by

Transport til eller fra flyplassen med en privat, moderne og komfortabel bil eller minibuss som kjøres av en hyggelig og engelsktalende sjåfør som vil vente på deg ved ankomst for å hjelpe med bagasje og vise veien til bilen. På vei til Gdansk sentrum kan du stille alle de spørsmålene du har om sightseeing, de beste restaurantene og lokale skikker. Transport fra Gdańsk Lech Wałęsa flyplass til bysentrum tar rundt 25 til 30 minutter. Hvis du bestiller transport fra Gdansk sentrum til Gdańsk Lech Wałęsa flyplass, bør tidspunkt for henting bli satt til minst 2 timer før avgangstiden til flyet ditt.  Etter henting på Gdańsk Lech Wałęsa flyplass blir du transportert til overnattingsstedet ditt, eller omvendt. Det er ingen stopp underveis så turen går så smidig som mulig. Reservert parkering på flyplassen gjør at henting og levering går enda raskere. 

Privat transport til Malbork-slottet fra Gdansk

7. Privat transport til Malbork-slottet fra Gdansk

Slottet til den tyske ordenen i Malbork har blitt anerkjent som et sted på UNESCO sin verdensarvliste. Et symbol på makt og tradisjon — dette er det største gotiske mursteinslottet i Europa. Besøk dette mesterverket innen forsvar og bolig-arkitektur og utforsk interiøret, inkludert de spennende utstillingene. Denne 5-timers omvisningen inkluderer privat transport fra ditt hotell i Gdansk eller Sopot, med fritid på egenhånd til å utforske slottet i Malbork og det omkringliggende området og retur-transport. Sjåføren er engelsk-språklig og vil hjelpe deg med å kjøpe billetter ved slottet og organisere en slotts-guide.

Gdańsk, Gdynia og Sopot: Privat omvisning av høydepunktene

8. Gdańsk, Gdynia og Sopot: Privat omvisning av høydepunktene

Oppdag de vakreste badebyene i Polen på én dag. Bli med en 5-stjerners privat guide på en heldags biltur i Tri-City og se høydepunktene i Gdańsk, Sopot og Gdynia. Vi kan hente deg fra et hvilket som helst sted i Tri-City. Følg Amber Trail og hør legendene om Pommern! Bestill denne 7-timers bilturen for å besøke Gdańsk, Sopot og Gdynia. Vår praktiske henting og avleveringstjeneste er tilgjengelig fra hvilken som helst overnattingsadresse eller havn i Tri-City, slik at du enkelt kan bli med på denne turen selv om du bare er i området i noen få timer. Reiseruten vil bli justert deretter, inkludert en valgfri lunsjpause på en restaurant ved sjøen. Med private overføringer kan du enkelt skreddersy opplevelsen til dine behov og interesser. Denne Tri-City-turen vil være gjennomsyret av Polens historie, spesielt maritim historie, andre verdenskrig og kommunisme. I gamlebyen i Gdańsk vil du besøke den praktfulle Mariakirken og utforske det vakre Lange markedet med sine fargerike bygårder, elegante restauranter og tradisjonelle puber. Beundre Neptunfontenen, det gamle rådhuset og Arthur's Court, og spaser langs Motlawa-elven for å se den historiske kranen. Du vil også besøke Oliwa Archcathedral for å nyte en 20-minutters orgelkonsert og spasere rundt i den rolige Oliwa-parken. I Sopot vil du kunne beundre det morsomme Krzywy Domek, det historiske fyret og den elegante Kuracyjny-plassen med utsikt over en av de mest populære strendene og bryggene i Polen. Sist, men ikke minst, vil du ta turen til den populære Kościuszki-plassen og havnen i Gdynia for å utforske veggmaleriene til bemerkelsesverdige tidligere beboere, maritime monumenter og historiske skip som "Dar Pomorza" og "Błyskawica". Oppdag høydepunktene på den polske baltiske kysten!

Sopot: Sunset Yachting Experience

9. Sopot: Sunset Yachting Experience

Nyt en henting fra din engelsktalende sjåfør og nyt den 30-minutters turen. Gå mot Sopot Marina og gjør deg klar til at turen starter. Gå ombord på en 12-meters yacht og nyt en 2-timers yachtopplevelse under solnedgang. Slapp av og ta et glass prosecco mens du nyter det vakre landskapet. På slutten av turen vil sjåføren din ta deg tilbake til hotellet eller Gdansk sentrum. Vær oppmerksom på at 16:00 er standardtid for denne aktiviteten. Den endelige hentetiden kan være forskjellig (før eller etter kl. 16.00), og det avhenger av hentestedet, starttidspunktet for cruiset og sesong. Vi vil informere om hentetidspunkt dagen før turen.

Privat heldagsutflukt til Gdansk, Sopot og Gdynia 3 byer

10. Privat heldagsutflukt til Gdansk, Sopot og Gdynia 3 byer

Perfekt for de som har begrenset med tid, men som ønsker å se så mye som mulig av Trippelbyen i Polen. Denne heldags private omvisningen dekker Gdansk, Sopot og Gdynia, hvor den dekorative arkitekten har blitt formet av en rik historie. Oppdag sentrum av Gdansk, som ble restaurert etter den andre verdenskrig. Gå langs “den lange gaten” med vakre hus, barer og kafeer, en fontene av Neptune, Mariakirken, Kranen og øya Granaries. Deretter går du til Oliwa for å slappe av i Trippelbyens vakreste park. Og ikke gå glipp av den berømte orgelkonserten i Oliwa-katedralen. Fortsett til Sopot og vandre nedover gaten Monciak, som kanskje er den mest berømte promenaden i Polen, med en rekke art-nouveau-kafeer og butikker. Kjenn den kosmopolitiske atmosfæren og oppdag attraksjonene på strandpromenaden, inkludert Europas lengste trebrygge og den vakre Spa Park. Den siste destinasjonen på omvisningen din av Trippelbyen er Gdynia, hvor slagskipet «Lyn» og fregatten «Pommerns gave» er påminnelser av den polske marinens rike historie og landets tradisjoner med skipsbygging.  Rute: Gdańsk: Brama Wyżynna-porten, Torturkammeret, Zlota Brama (Den gylne porten), gaten Dluga, Det lange markedet, Rådhuset, Neptune-fontenen, Motława-elven, The Crane, Mariakirken, Great Armoury, Solidaritetsplassen og Monumentet til de falne verftsarbeiderne Oliwa: Oliwa-katedralen (+ orgelkonsert), Oliwa-parken, Sopot: gaten Bohaterów Monte Cassino, Den terapeutiske parken, Bryggen Gdynia: Kościuszko-plassen, ORP Błyskawica (slagskip), fregatten «Dar Pomorza» (museums-skip)

Alle aktiviteter

56 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Sopot

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Sopot?

Flere reisetips for Sopot

Vil du vite mer om aktiviteter i Sopot? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sopot

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 201 vurderinger

Dette er en tur som kan anbefales på det sterkeste. Vår guide var veldig kunnskapsrik, engasjert og god til å formidle sin kunnskapen. Både guiden og sjåføren var veldig hyggelige og ga oss gode tips om steder og attraksjoner å oppleve. Dette skapte en trivelig ramme rundt en tur med et alvorlig og trist tema.

Turen var utmerket, henting og avlevering var perfekt og en feil på adressen som var min feil ble fikset høflig og profesjonelt. Reisen ga oss en mulighet til å se noe av lokalområdet. Stutthof camp er definitivt verdt et besøk, og det gir en med mye å tenke på.

Kom tidlig for å hente oss og flott kjøretur med informasjon gitt om området. Levert og hentet på stedet. Flott ren bil og super vennlig sjåfør.

Veldig god opplevelse å være vitne til en så grufull, men verdifull historie.

Må bare oppleves om en er opptatt av krigen. Sterk opplevelse