Opplevelser i
Sopot

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Flere reisetips for Sopot

Vil du vite mer om aktiviteter i Sopot? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sopot

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 122 vurderinger

Sjåføren vår var veldig hyggelig og i tide. Siden det var en messe her i Gdansk, kunne han ikke hente oss rett foran hotellet, men en gate ned, noen få meter til fots, var greit. Da vi kom ovenpå, ble damen dessverre overveldet, ingen bord var reservert, og hun sa at hun ikke var informert om at noen skulle komme. Etter frem og tilbake fikk vi et bord. Imidlertid ble vi overrasket over at kafeen var mer som gatemat, med pizza, tapas og 5 forskjellige hovedretter. Da vi endelig kunne bestille var det ikke engang maten vi ønsket å bestille. Tiden er altfor kort, vi ankom klokken 18.00, til maten kom var klokken nesten 19.00 og kort tid før klokken 20.00 ble vi hentet igjen. Utsikten og plattformen var kult, bare for lite tid til det. Livemusikken startet rundt 19.00, veldig hyggelig. En pianist og en saksofonist spilte gamle sanger.

Turen til Eliksir restaurant var en bursdagsoverraskelse og en veldig hyggelig smaksopplevelse - et spesielt sted med en usedvanlig imøtekommende og kultivert stab. Bare bilen som hentet oss var en utdatert taxi; Jeg forventet noe bedre fra Mr. Shuttle. På vei tilbake hentet en Mercedes-buss oss, noe som var ok - begge sjåførene var veldig hyggelige og den andre måtte vente på oss foran restauranten en stund og tok ikke (!) tilleggsavgift. Veldig forpliktende. Alt i alt en veldig fin kveld.

Storslått introduksjon til Tri-City-området

Guiden vår Michał var lett å kommunisere med før, under og etter vår tur på hele dagen med ham. Han var punktlig, vennlig og veldig grei; fantastisk lett å snakke med. Takket være hans verdslighet og uutømmelige kunnskap om Gdańsk og omgivelsene, ble oppholdet i området beriket overordnet. Og i stedet for bare å fortelle oss ting om Gdańsk som kan finnes i en gitt kopi av Lonely Planet, hjalp han oss med å oppdage fantastiske historier og steder som andre kanskje aldri vet.

Var veldig hyggelig bare tiden var for kort fordi du må vente lenge på maten, som også var veldig velsmakende. Utsikten over Gdansk er fantastisk

Fantastisk opplevelse. Vanlig taxi blir ikke brukt igjen. Super service og rimelig pris.