Legg til datoer
Opplevelser i

Snæfellsnes

Flere reisetips for Snæfellsnes

Vil du vite mer om aktiviteter i Snæfellsnes? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Snæfellsnes

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 036 vurderinger

Dessverre måtte flere grupper feies sammen i en stor buss. Denne bussen hadde også et havari, noe som gjorde at utflukten for oss først ble avsluttet kl 21:00! Og vi måtte opp klokken 03.00 for å reise hjem. Fikk en e-post med en unnskyldning og et forslag om å gjøre en ny utflukt med 50% rabatt. Ubrukelig fordi vi dro hjem. Ikke annet enn ros til guiden om selve ekskursjonen! Stedene han viste var også vakre og imponerende. Jeg lurer på om vi får en slags kompensasjon...

FANTASTISK SCENARIO OG GUIDE

Vår fantastiske guide het Howser. Han var så utrolig kul, kunnskapsrik og behagelig. Han ga oss en ordentlig godtepose av en opplevelse av Island, og det ga utrolig mersmak. Så vi booket umiddelbart en ny tur (annen tur). Passe mange stopp, nydelig vær og passe mye aktivitet. Vi kjørte en minibuss som var veldig komfortabel. En tur og guide som jeg anbefaler til alle. Jeg gjentar, hand navn er Howser B-)

Vi hadde litt problemer da bildekket punkterte og bussbatteriet gikk tomt. Ikke sjåførens dag, stakkar som gjorde så godt han kunne å få tak i mekaniker på Islands nasjonaldag da alt var stengt. Men han fikset det, vi fikk nytt dekk og fikk ladet batteriet etter ca 2 timers stopp. Selskapet var veldig rause og ga oss 50%rabatt. Turen ellers var veldig bra, selv om det var gråvær.

Fantastisk

Denne turen føler vi at ga oss et godt innblikk i Snæfellsnes-halvøyens mangfoldige natur og attraksjoner. Vår svært kunnskapsrike guide, Ívar, ga oss mye relevant historie. Vi fikk også et godt måltid på veien, på hestefarmen Lýsuhóll.

The coolest and kindest guide ever. A huge amount of knowledge and a great story teller. He also knew the secret seal hangout. Was his name Christo? Thank you so much for this amazing day. Highly recommended!