Legg til datoer

Slottsområdet i PrahaTilbud og rabatter

Våre mest anbefalte Slottsområdet i Praha Tilbud og rabatter

Gåtur i Praha: Gamlebytorget og Karlsbroen

1. Gåtur i Praha: Gamlebytorget og Karlsbroen

Ikonisk omvisning i Praha, kongeveien, vil tillate deg å dykke inn i historien til kongene av Böhmen og keiseren av Det hellige romerske rike ved å reise gjennom Karlova-gaten som ble lånt av fremtidige suverene som måtte gå til slottet for deres kroning. I løpet av denne turen vil du sette pris på den enorme arven til Prahas gamle keiserlige hovedstad, gjennom monumentene og bygningene som smidde historien. Du vil oppdage mangfoldet i Staré Město-distriktet med Gamlebytorget og den astronomiske klokken, nyte den unike utsikten over Moldau fra Karlsbroen, den arkitektoniske rikdommen til Malá Strana, med kallenavnet "barokkens perle" med sin mange palasser og Saint Nicolas-kirken, en av de vakreste barokkkirkene i Europa. Og du vil nyte en unik utsikt over byen fra Opyš-høyden, setet for Praha slott. Turen ender ved portene til slottet, det er en utmerket introduksjon hvis du vil besøke ved å følge Saint Vitus-katedralen og Praha slott

Praha: Halvdagsomvisning med Segway og elsparkesykkel

2. Praha: Halvdagsomvisning med Segway og elsparkesykkel

Stå på både Segway og elektrisk scooter samtidig mens du utforsker de historiske delene av Praha. Opplev Hradcany, Lesser Town, det jødiske kvarteret, gamlebyen og New Town, oppdag de beste utsiktspunktene, viktige monumenter og fantastiske landemerker. Denne delen av turen blir gjennomført på en E-Scooters, siden den nylig har fått et Segway-forbud pålagt på turen. Start turen på en Segway og se Praha slottområdet, der det er mulig å besøke St. Vitus-katedralen og Sør-hagen. Etter slottet, reiser du helt opp til Strahov-klosteret, hvor et bryggeri fra 1400-tallet ligger. Så hopper du på en E-Scooter og kjører opp til Petrin-høyden der Tårnet, eller "Eiffeltårnets søster" står. Her kan du beundre flere primære utsiktspunkter mens du kjører tilbake ned bakken. Det neste stoppet ditt blir den berømte John Lennon-muren. Du kan skrive navnet ditt på muren og ta tusenvis av kule bilder på dette rock n' roll-landemerket. Etterpå kan du kjøre under Karlsbroen og besøke den smaleste gaten i Praha samt tisse-statuene ved Kafka-museet. Mot slutten av turen, vil det være på tide å krysse elven og oppdage det jødiske kvarteret og gamlebyen, før vi returnerer tilbake til turens utgangspunkt.

Praha: Segway og E-Scooter Tour Combo

3. Praha: Segway og E-Scooter Tour Combo

Se severdighetene i den tsjekkiske hovedstaden på en bytur med to forskjellige kjøretøy: en Segway og en e-Scooter. Sus gjennom gatene der Kafka gikk og gå ikke glipp av noe. Bli imponert av Prahas UNESCOs verdensarvseverdigheter som Karlsbroen, Praha slott og Strahov-klosteret. Kjør scooteren opp bakkene rundt slottet. Se fantastisk utsikt over de ikoniske røde takene og mange kirkespir. Bytt til en Segway og ta av til Praha 6-distriktet, langt fra sentrumskaoset, Utforsk historiske klostre, roligere boligområder og parker før du avslutter turen.

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Slottsområdet i Praha Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Slottsområdet i Praha?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Slottsområdet i Praha er:

Flere reisetips for Slottsområdet i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Slottsområdet i Praha? Trykk her for full oversikt