Slottet i Versailles
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Slottet i Versailles Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Slottet i Versailles Billetter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Slottet i Versailles

Vil du vite mer om aktiviteter i Slottet i Versailles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Slottet i Versailles

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 18 099 vurderinger

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Et must hvis du planlegger å besøke noen av de historiske stedene som godtar passet. Sparer definitivt penger og tid (hopp over køen med egen inngang). Under oppholdet vårt og på grunn av konstruksjon/covid måtte vi velge et tidspunkt for å gå inn i Louvre, men alle de andre hoppet over køen.

Det var flott! Det var ingen kø for å komme inn på det tidspunktet vi valgte bestillingen vår (09:30), vi kom dit klokken 08:45, men det fungerte bra. Da vi forlot var køene veldig lange! Hvis du bestiller, sørg for å velge det tidligste tidspunktet.

Tilstrekkelig informasjon for å gjøre en aktivitet uten problemer.kupongbilletter på mobiltelefonen min.instruksjoner om plasseringen av aktiviteten og nøyaktig hvor jeg skal dra.gode priser på aktivitetene.jeg anbefaler det

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις