Legg til datoer

Slottet i Versailles

Overdådighet og endeløse hager gjør Versailles til et av de mest majestetiske stedene i verden.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Bykort
65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 65

Flere reisetips for Slottet i Versailles

Vil du vite mer om aktiviteter i Slottet i Versailles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Slottet i Versailles

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 23 561 vurderinger

Fantastisk besøk til palasset. Det er fortsatt en liten ventetid på å komme inn før sikkerhet. Still opp etter tidsbestemt billett og så må du vente. Så det er ikke å hoppe over køen. Sannsynligvis 15-20 minutter når linjen begynner å bevege seg. Må også gjennom sikkerhetskontrollen for å komme inn i hager. Hagene er huuuuuuge. Jeg vil anbefale å få en golfbil som de leier til høyre for inngangen. Ellers blir det mye å gå. Også hvis du kommer fra Paris vil anbefale en Uber for å få deres, og hvis du ikke kan få en Uber tilbake må du ta 171-toget og det blir fullpakket. Det er en 40 minutters busstur, så sørg for at du kommer til holdeplassen og vent til det er ledige seter på bussen. Ellers blir du stående. Massevis av drosjer tilgjengelig, men maks. 4 personer per taxi - intet unntak med mindre du er heldig og du får en varebiltaxi. Hvis du er mer enn 4 beste alternativet er bussen og deretter t-banen dit du trenger for å komme deg i Paris

Flott tur, partneren min var fornøyd med denne skjønnheten. Vi hadde omvisning en viss tid, det var liten kø, men det gikk fort, alt er klart og det er mye informasjon tilgjengelig, og ansatte som villig hjalp oss. Palasset er så stort at vi ikke lenger hadde krefter til å bevege oss rundt i hagen, så vi gikk glipp av noen ting

Vi kunne ikke forstå uttalelsen i beskrivelsen om at du skulle være der klokken 8:45. Vi bestilte for 11:30 og var der kl 10:45. Det var en ekstra kø for hver tidsluke. Vår ble sluppet inn kort etter 11 til tross for "høysesongen". Personalet ga heller ikke inntrykk av å ta det seriøst når det gjaldt tidsvinduet.

strålende! Rask online bestillingstjeneste, tillot oss å stå i kø raskt. Jeg anbefaler deg å gå inn om morgenen, for etter å ha besøkt palasset er det fantastisk å gå rundt i hagen, hvor aktiviteter (f.eks. minibilutleie, tog, kano) stenger når palasset stenger. Det vakreste stedet jeg noen gang har sett i mitt liv!

Å ankomme i tide er viktig på grunn av køene ... selv med billetter. Ta med en matbit siden det er en tur som varer nesten hele dagen. Det er verdt å se hagene ... bruk en lue eller en caps / mye solkrem (hvis du går om sommeren). Nyt hvert hjørne til det fulle.