Legg til datoer

Slottet i Versailles

Overdådighet og endeløse hager gjør Versailles til et av de mest majestetiske stedene i verden.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Bykort
59 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Slottet i Versailles

Vil du vite mer om aktiviteter i Slottet i Versailles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Slottet i Versailles

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 25 548 vurderinger

Direkte inngang som lar deg besøke det indre av palasset ved å følge stien. Det er ikke mulig å gå tilbake etter å ha besøkt et rom for å unngå unødvendig forvirring. Inne er det mulig å kjøpe stemmestyrt opptaker som har en egen kostnad. Billetten er også unik for å få tilgang til hagene, veldig nyttig for å unngå doble køer. Jeg anbefaler at du møter opp ved inngangsporten minst 30 minutter før bestillingstidspunktet ellers risikerer du å stå i køen i mer enn 1 time.

Jeg anbefaler på det sterkeste Museum Pass. det sparte oss for mye tid i kø (noen steder må du stå i kortere kø til røntgen, men det kan ikke sammenlignes med den lange køen for å kjøpe billetter). Det er veldig praktisk. Jeg gjorde ikke en detaljert regnskap, men for antall steder vi dro tror jeg at det økonomisk også var verdt det.

Jeg kjøpte lydturen for 5 Euro og fikk historiekunnskapen og betydningen av mange av rommene og maleriene de holdt. Tilgangen til hagene var verdt, men sørg for at du tar et kart for å støtte reisen din. Jeg tilbringer like mye tid i hagen som jeg gjorde i palasset.

Stedet er veldig vakkert! Både slottet og hagen. Den siste er så stor at du kan tilbringe hele dagen der. Audioguiden er litt tidkrevende i hvert rom, jeg endte opp med å lytte litt, men det hjelper mye å forstå og er bra for de som er interessert i historiene.

Det var en kjempe fint palass, med mye fine malerier og en helt enorm hagen. Det var veldig enkelt å finne frem i hagen med kartene som man kunne ta frem. Flere muligheter til å spise inne på området.