Legg til datoer

Skydive Dubai

Skydive Dubai: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Dubai: Tandem Skydive Experience på The Palm

1. Dubai: Tandem Skydive Experience på The Palm

Opplev spenningen ved å falle fritt i 190 km/t mens du er godt festet i en sele til en dyktig instruktør. Kom deg til møtestedet og bli møtt av et vennlig team som guider deg gjennom din opplevelse. Ca. 1 time før du går om bord på flyet møter du instruktøren som forklarer prosessen, gir en sikkerhetsbriefing, viser den beste kroppsposisjonen for fritt fall, og tar på og sjekker selen. Både en tandeminstruktør og en kameramann vil følge deg gjennom hele opplevelsen for å fange de uforglemmelige øyeblikkene. Etter en 20-minutters flytur blir du festet til din fullt kvalifiserte tandeminstruktør, som gjør en siste sikkerhetssjekk før dere hopper ut av flyet fra 4000 meter. Nyt spenningen i nesten 60 sekunder med adrenalinfylt fritt fall før fallskjermen utløses på rundt 1800 meter for å starte den 4-5 minutter lange fallskjermturen ned til bakken. Nyt den fantastiske utsikten overnfra med et fallskjermhopp over Dubais sanddyner eller over hele ikoniske Palm Jumeirah-øya. Etter en myk landing vil kameramannen utføre et endelig intervju med deg for å få med seg din adrenalinfylte reaksjon, før du blir ledet tilbake til hovedbygningen. Pakken inkluderer digitale bilder og en profesjonelt redigert video for å fange hvert oppsiktsvekkende øyeblikk helt til den myke landingen. Den fulle opplevelsen tar mellom 3 og 4 timer. Familie og venner kan se deg hoppe nedenfra, med en kafé tilgjengelig for kjøp av mat og drikke.

Dubai: Parasailing-opplevelse med utsikt over Palm View og JBR

2. Dubai: Parasailing-opplevelse med utsikt over Palm View og JBR

Ser du etter en eventyrlig Dubai-ferie? Da bør det å prøve parasailing i Dubai være på topplisten din. Sea Life Dubai tilbyr et ekstraordinært utvalg av paraseilpakker. Vi tilbyr en tilstrekkelig planlagt tjeneste med en uslåelig spenning med total sikkerhet, live-profesjonelle og kostnadseffektive Dubai parasailing-pakker. Vi i Sea Life Dubai tar oss av alt i vår parasailing Dubai-tur. Det starter fra sikkerhetsboarding med en båt som skal ta en tur over Persiabukta. Og du sitter i selen som er forbundet med paraseilet, som vil gjøre det til et øyeblikk å utforske med moro. Vår parasailing Dubai-tur vil gi deg komfort med å fly og nyte turen over havet uten bekymringer. Med mange års erfaring vet vi hvordan vi kan levere topp-of-the-line paraseilaktivitet på Dubai Marina i budsjettvennlige pakker til våre kunder.

Dubai: Gyrocopter Introductory Flight

3. Dubai: Gyrocopter Introductory Flight

Nyt en spennende opplevelse med fantastisk utsikt ombord på et gyrokopterfly. Hopp inn i et unikt to-seters fly for en eksklusiv opplevelse på 1500 fot. Nyt utsikten mens du blir fløyet av en pålitelig pilot. Flyruten tar deg langs kysten av Dubai Marina og forbi noen av byens mest ikoniske attraksjoner, inkludert Dubai Eye (verdens største pariserhjul), Palm Jumeirah, Atlantis Hotel, World Islands og den spektakulære Burj Al Arab.

Dubai: Fallskjermhopp i Dubai-ørkenen

4. Dubai: Fallskjermhopp i Dubai-ørkenen

Opplev spenningen ved å falle fritt i 190 km/t, mens du er godt festet med en sele til en dyktig instruktør. Kom deg til møtestedet og bli møtt av et hyggelig personale, som guider deg gjennom opplevelsen din. Omtrent 1 time før du går om bord på flyet blir du introdusert for instruktøren, som forklarer hele prosessen, gir deg en sikkerhetsorientering og viser deg den beste kroppsposisjonen for fritt fall. Møt kamerahopperen din, som tar opp hele opplevelsen. Deretter blir du utstyrt med sele og går om bord i flyet. Oppstigningen tar omtrent 20 minutter. Her blir du selet fast til forsiden av instruktøren din, som gjør en siste sjekk før du hopper ut av flyet fra 4000 meters høyde. Nyt spenningen i nesten 60 sekunder med adrenalinfylt fritt fall før fallskjermen utløses på rundt 1800 meter, for å starte den 4-5 minutter lange fallskjermturen ned til bakken. Seil tilbake til bakken i fallskjerm i omkring 5 minutter og nyt den fantastiske utsikten til Dubais sanddyner. Pakken inkluderer digitale bilder og en profesjonelt redigert video, for å fange hvert oppsiktsvekkende øyeblikk helt til den myke landingen. Hele opplevelsen tar mellom 3 og 4 timer. Familie og venner kan se deg hoppe fra bakken, med en kafé tilgjengelig for kjøp av mat og drikke.

Dubai: Desert From Above Paramotor Adventure

5. Dubai: Desert From Above Paramotor Adventure

Nyt et fugleperspektiv av Dubais ørkenlandskap og dets flora og fauna på en spennende paramotor Dubai-flyvning arrangert gjennom landets eneste autoriserte leverandør av dette eventyret. Med en erfaren tandem-instruktør vil du fly ombord i et fly som er intet mindre enn en ultralett, motorassistert paraglide. Denne 20-minutters opplevelsen lar deg sette pris på de fantastiske sanddynene og Dubai-sjøen fra over 1500 fot. Du kan velge en soloppgang-, ettermiddags- eller solnedgangspakke. 20 Paramotorflyvning Enestående ørkenutsikt med observasjoner av urfolks flora og fauna Utsikt over soloppgang eller solnedgang i ørkenen Tilgang til tjenestene til en erfaren og trent pilot Hotelloverføringer Forfriskninger

Flere reisetips for Skydive Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Skydive Dubai? Trykk her for full oversikt