Sky Lagoon

  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Sky Lagoon

Vil du vite mer om aktiviteter i Sky Lagoon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sky Lagoon

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 618 vurderinger

Fantastisk opplevelse. Vi gjorde dette på slutten av en ukes camping. Fra anmeldelser hørtes det ut som et mindre kjent, mindre turistaktig alternativ sammenlignet med den blå lagunen. Likte virkelig utsikten over evighetsbassenget over vannet. 7-trinns ritual var en tur mellom rom med forskjellige temperaturer - uten tidsbegrensning eller press fra personalet. Du kan imidlertid bare gå inn én gang. 3 drinker tillatt per kunde fra walk up-baren - kostnadene var dyre, men i tråd med islandske priser. Rene og elegante fasiliteter. Vil definitivt anbefale som en avslappende spa-opplevelse som en del av enhver tur til Island.

Du kan fortelle at Sky Lagoon fortsatt er ny. Systemene er veldig gjennomtenkte og det mangler ingenting. Det er til og med plastbaljer for våte badedrakter om nødvendig. Det var veldig avslappende og ikke overfylt. Det er fint å tenke tilbake på. Vi vil bestille igjen umiddelbart :-)

helt annerledes enn Blue Lagoon. det er veldig interessant å prøve begge, men tjenestene til Sky Lagoon er "over" med 7-etappspasset selvfølgelig.

Great and very relaxing lagoon close to city center. The 7 step indulgence was a fantastisk experience. I'll be back

You can stay in the water for 6 hours, and you don't get tired.