Våre mest anbefalte ting å gjøre i Skopelos

Skopelos: Mamma Mia Island Tour

1. Skopelos: Mamma Mia Island Tour

Start dagen mens du hopper inn i en komfortabel varebil og setter kursen mot vestkysten av øya. Kryss og besøk St. John-kapellet (Ioannis), også kjent som Mamma Mia-bryllupskirken. Når du først ankom, nyt litt fritid og gå opp de 199 trappetrinnene til toppen og kom inn i filmfølelsen eller bare nyt den fantastiske utsikten og den avkjølende havbrisen fra toppen av fjellet. Det andre stoppet er på Kastani-stranden for mer detaljert filminformasjon og litt avslapning ved den nye Kastani-strandbaren. Se stedet der store filmopptak fant sted i mer enn 10 dager og beundre denne vakre stranden som viste seg å være det perfekte filmstedet. Deretter stopper du ved Agnontas-stranden og svømmer i det krystallklare vannet eller velger å nyte lunsj i en av strandtavernaene. Gå forbi et annet filmsted kalt "Three Trees" på vei tilbake til Skopelos Town.

Skiathos: Mamma Mia Island og Beach Day Cruise

2. Skiathos: Mamma Mia Island og Beach Day Cruise

Vi setter seil ombord på båten vår fra Skiathos havn, og cruiser på en nordøstlig kurs mot naboøya Skopelos. Under seilasen vil du få sjansen til å beundre og ta bilder fra denne veldig grønne siden av øya. Kastani er den vakre sandstranden der 'Mamma Mia' ble filmet i 2007 og vårt første stopp for dagen. Her vil du ha muligheten til å bade og sole deg ved det krystallklare vannet. Etter å ha seilt i omtrent 25 minutter kommer vi til Panormos havn, hvor du vil ha god tid til å utforske stedet og spise lunsj i en av de mange tavernaene. På tide å seile mot dagens siste destinasjon og den kanskje vakreste stranden på øya Milia, det ideelle stedet å avslutte dagen. Ekstra tips: Du kan bestille sete for å besøke Agios Ioannis-kapellet (Mamma Mia-kapellet) under seilasen vår til Kastani.

Skiathos: All-inclusive heldagsseilcruise med lunsj

3. Skiathos: All-inclusive heldagsseilcruise med lunsj

Nyt en unik seiltur rundt Skiathos- og Skopelos-øyene, og besøk kjente steder som strendene i Mamma Mia, samt strendene Tsougria og Argos. Snorkle i klart vann rundt Skopelos, og oppdag vakre sjøgrotter i Dasia. Besøk vakre strender på både Skiathos- og Skopelos-øyene og se den berømte Kastani-stranden, kjent for sin rolle i Mamma Mia-filmen. Stopp ved strendene Tsougria og Argos, både rolige og private og kun tilgjengelig med båt. Beundre det praktfulle turkise vannet rundt Skopelos og skjønnheten til de nærliggende øyene. Fordyp deg i det krystallklare vannet rundt øya og utforsk undervannsverdenen ved å snorkle. Slapp av i den største og mest luksuriøse seilbåten i Sporadene og nyt gjestfriheten til mannskapet mens du utforsker Skiathos- og Skopelosøyene på denne dagsturen før du går tilbake til møtepunktet.

Fra Skiathos: Skopelos og Alonissos båttur med stopp

4. Fra Skiathos: Skopelos og Alonissos båttur med stopp

Båten vil ha avgang fra havnen i Skiathos, med kurs i retning Skopelos. Du vil ha sjansen til å besøke hovedbyen på øya, det vil være ledig tid for en spasertur gjennom de trange pittoreske gatene og besøke noen av de mange kirkene. Med avgang fra Skopelos vil båten seile over til Alonissos-øya. Under oppholdet der vil du ha tid til å besøke gamlebyen i Alonissos og spise lunsj på en av tavernaene. Under seilasen til øya Alonissos vil du ha muligheten til å beundre havparken og de blå grottene. Siste stopp vil være ved Milia Beach, en av de vakreste strendene i Skopelos. På veien tilbake, forhåpentligvis med delfiner selskap, vil det bli tid til bilder av 'Mamma Mia' kapell.

Skopelos: Mamma Mia-tur til Agios Ioannis og Kastani-stranden

5. Skopelos: Mamma Mia-tur til Agios Ioannis og Kastani-stranden

Fordyp deg i fantastiske filmsteder fra den populære filmen Mama Mia på denne turen fra Skopelos. Nyt havutsikten fra Agios Ioannis-kirken på en bakketopp og kjøl deg ned med en svømmetur på Kastani-stranden. Hopp ombord på en luftkondisjonert buss og slapp av på kjøreturen til kirken fra filmen Mama Mia, Agios Ioannis fra Kastri. Gå opp trappene til en høyde på 100 meter på en trapp som er hugget ut i stein. På toppen kan du ta bilder av blendende utsikt over Egeerhavet. Hør om legenden om en fisker fra Glossa, som fant et mystisk ikon til døperen Johannes på dette stedet. Deretter besøker du Kastani-stranden, den mest kjente stranden på øya og en av de vakreste. Ha tid til å nyte strandens turkise vann og hvite sand som er omfavnet av en tett furuskog. Unn deg selv ved å kjøpe en drink i strandbaren der. Nyt solen på Kastani-stranden, som ble brukt som filmsted i Mama Mia, før du returnerer til Skopelos.

Skiathos: Dagsseiltur med lunsj om bord

6. Skiathos: Dagsseiltur med lunsj om bord

Opplev en dag med øyhopping med et sightseeingcruise til Skopelos og Skiathos. Beundre utvalgte øy-hotspots og nyt en lunsj om bord i idylliske omgivelser. Seil på en vakker 55 fots yacht med et morsomt og familiemannskap i en liten gruppe på maksimalt 12 personer. Sørg for at du trives i en intim gruppe med utmerket service og personlig oppmerksomhet fra ditt hjelpsomme og vennlige mannskap. Svøm i det dypeste av det krystallklare vannet, og hvis du er heldig kan du se noen vennlige delfiner. Motta noen masker og finner og beundre det marine livet under vann. Delta i en rekke aktiviteter som snorkling, bush-walking, padleboarding, fiske, eller bare slapp av i en hengekøye. Nyt et fullt utstyrt og nylaget gresk måltid om bord, med en drink- og alkoholpakke inkludert.

Skopelos Island: Enkel guidet fottur

7. Skopelos Island: Enkel guidet fottur

Møt guiden din på turoperatørens kontor i Skopelos by kl. 09.00. Ta en 15-minutters minibusskjøring inn i åsene hvor du starter en enkel fottur fra Pirgos som på gresk betyr tårn eller festning. Gå nedover en hyggelig nedoverbakke mens du passerer gjennom det fantastiske landskapet med olivenlunder, sypresser, Aleppo-furu, en rekke markblomster og lokal vegetasjon. Ta et kort stopp ved den lille avsidesliggende kirken Panagitsa (Jomfru Maria) for en 10-minutters pause. Fortsett spaserturen nedover stien med fascinerende utsikt over Skopelos berømte blå hav. Beundre utsikten over Pelion på det greske fastlandet, Nord-Hellas og byen Halkidiki på den andre siden, og øyene i de nordlige Sporadene i midten. Når du ankommer din endelige destinasjon, Panormos Beach, kan du benytte anledningen til å slappe av på stranden og beundre naturen. Stopp for lunsj her før du returnerer tilbake til Skopelos by kl. 15.00.

Heldags seilcruise med lunsj

8. Heldags seilcruise med lunsj

Det er noe for enhver smak! Fra korte dagsbesøk til Skiathos pittoreske bukter og strender til en lengre reise til den fjerntliggende øya i Nord-Sporaden-Skopelos-øya. Diamanti seiling garanterer en uforglemmelig reise på Egeerhavet krystallklart vann. Nyt en unik dag seiltur, dra fra New Port Skiathos og begi deg ut på en uforglemmelig opplevelse for å se den magiske utsikten i Skopelos. Svøm i krystallvann og oppdag havgrotter!

Skiathos: Privat dagscruise med hurtigbåt rundt øya

9. Skiathos: Privat dagscruise med hurtigbåt rundt øya

Å ta en tur med oss vil være din beste dagopplevelse av ferien! Bare bestill reisen og kom ombord. Vi lager resten for deg! Bare slapp av og nyt cruiset! Private båtturer rundt Skiathos, Skopelos og Alonnisos øyene avhengig av dine behov. Bare velg en av destinasjonene vi tilbyr, og en båt av flåten vår, så vil skipperen din veilede deg! Lalaria-stranden, Koukounares-stranden og Tsougrias-øya er de viktigste tingene du må se!

Øytur

10. Øytur

Turen vår starter fra byen Skopelos og siste stopp, stranden Hovolo, i landsbyen Elios. Etter Hovolo går vi tilbake til basen vår. Vårt første stopp vil være ved kapellet Saint Riginos i Pyrgos-området. Denne lille kirken dateres tilbake til de tidlige kristne årene og ble renovert på 1900-tallet. Frem til da fungerte det som et lite kloster, med én munk. Saint Riginos hadde velsignet Skopelos fra det tidspunktet, og av denne grunn ble dette kapellet bygget her. Den største kirken - klosteret Saint Reginos, ligger nær Skopelos by. Det er en vakker bygning med fresker av helgener, som er verdt et besøk.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Skopelos

15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Skopelos

Utforsk alle

Flere reisetips for Skopelos

Vil du vite mer om aktiviteter i Skopelos? Trykk her for full oversikt