Ting å gjøre Skjervøy

Flere reisetips for Skjervøy

Vil du vite mer om aktiviteter i Skjervøy? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Skjervøy

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 366 vurderinger

Utmerket opplevelse. Morgenen startet tidlig etterfulgt av en 4 timers kjøretur. Når vi ankom var vi utstyrt med alt utstyret. Brillene må skiftes, de fleste var ødelagte eller sprukket og flere hadde vann mellom lagene. Hvalsafari er ikke for sarte sjeler. Guiden var imidlertid fantastisk. Hun gjorde en god jobb med å få oss nær, men ikke for nær dyrene. Opplevelsen var så stor at de holdt oss ute enda lenger enn planlagt. Så tok vi bussen til stedet for overnatting. Vi hadde en sandwich til lunsj, men jeg vil foreslå flere forfriskninger på grunn av de lange timene på bussen. En 5:30-avgang skulle komme med en slags frokost eller snacks, og vi hadde ingenting å drikke på nesten 10 timer. Overnattingen var veldig hyggelig. Maten var deilig og vertene ga oss en kort oversikt over nordlyset og fortalte oss hva vi kan forvente for kvelden. Lavvoene vi er koselige og komfortable. Alt i alt en fantastisk tur.

Det var den beste dagen noensinne. Du drar fra Tromsø kl 5.30 og går ca 4 timer til Skjervoy. Bussen er veldig komfortabel, med toalett og vi fikk en flaske vann. Når du ankommer Skjervoy får du alt utstyret du trenger før du setter deg på båten. Personalet var hyggelig og ga gode instruksjoner for turen. Bare båtturen var så gøy allerede. Men definitivt ingenting for deg hvis du har ryggproblemer. Vi så en stor familie av spekkhoggere og de kom så nær båten. Det var utrolig. Vi bruker jeg tror nesten to timer med dem eller kanskje 1,5. Flott skipper og guide forresten! De vet hva de gjør, og du føler deg trygg og velkommen. De spurte om alt er i orden hele tiden også i tilfelle noen føler seg syke eller noe. Da vi dro tilbake fant vi også to store pukkelrygger. Etter å ha kommet tilbake fikk vi store smørbrød og varm te. Jeg vil definitivt anbefale denne turen!! Verdt kjøringen og pengene.

Wielorybów nie było więc zaproponowano nam rejs po fiordach w niższej cenie zorganizowany przez tą samą załogę. For å był strzał w dziesiątkę: prawdziwi pasjonaci, pyszna zupa rybna, piękne widoki. Na koniec okazało się że w pobliżu są orki więc arrangør przedłużył rejs i zabrał nas w to miejsce bez dodatkowych kosztów!

Det var en fantastisk tur! Vi kunne ikke se spekkhoggere fordi vi måtte returnere til havnen på grunn av været, men på den annen side klarte vi å se en spektakulær natt med nordlys på et privilegert sted. Lavvoene var fantastiske og de ansatte som jobbet der veldig hyggelige og hjelpsomme.

Magisk opplevelse, godt organisert og så verdt reisetiden. Vi så mange spekkhoggere og var heldige som fikk se noen pukkelrygger mot slutten! Guiden vår Bridget var veldig erfaren og informativ. Utsikten var vakker. Anbefaler denne opplevelsen på det sterkeste.