Våre mest anbefalte ting å gjøre i Skiathos

Skiathos: Mamma Mia Island og Beach Day Cruise

1. Skiathos: Mamma Mia Island og Beach Day Cruise

Vi setter seil ombord på båten vår fra Skiathos havn, og cruiser på en nordøstlig kurs mot naboøya Skopelos. Under seilasen vil du få sjansen til å beundre og ta bilder fra denne veldig grønne siden av øya. Kastani er den vakre sandstranden der 'Mamma Mia' ble filmet i 2007 og vårt første stopp for dagen. Her vil du ha muligheten til å bade og sole deg ved det krystallklare vannet. Etter å ha seilt i omtrent 25 minutter kommer vi til Panormos havn, hvor du vil ha god tid til å utforske stedet og spise lunsj i en av de mange tavernaene. På tide å seile mot dagens siste destinasjon og den kanskje vakreste stranden på øya Milia, det ideelle stedet å avslutte dagen. Ekstra tips: Du kan bestille sete for å besøke Agios Ioannis-kapellet (Mamma Mia-kapellet) under seilasen vår til Kastani.

Fra Skiathos: Dagscruise på havet og soløya

2. Fra Skiathos: Dagscruise på havet og soløya

Båten forlater Skiathos havn og går opp til nord på øya. Etter å ha passert Blue Caves er første stopp den hvite rullesteinstranden kalt Lalaria. Du vil ha rundt 1 time fritid for å bade og nyte naturen. Etter en 5 minutters seiltur kommer vi til den gamle landsbyen Kastro, den gamle hovedstaden på øya. Du kan beundre den fra stranden eller gå opp til hovedporten til den gamle byen. Vårt neste stopp vil være ved Katigioris, en liten fiskerlandsby i Pelion-fjellet, eller Asselinos-stranden. Der vil du ha god tid til lunsj og bading. Når du drar til siste stopp Tsougris Island, vil denne magiske stranden og dens krystallklare vann få deg til å føle at du er i et tropisk paradis.

Skiathos: All-inclusive heldagsseilcruise med lunsj

3. Skiathos: All-inclusive heldagsseilcruise med lunsj

Nyt en unik seiltur rundt Skiathos- og Skopelos-øyene, og besøk kjente steder som strendene i Mamma Mia, samt strendene Tsougria og Argos. Snorkle i klart vann rundt Skopelos, og oppdag vakre sjøgrotter i Dasia. Besøk vakre strender på både Skiathos- og Skopelos-øyene og se den berømte Kastani-stranden, kjent for sin rolle i Mamma Mia-filmen. Stopp ved strendene Tsougria og Argos, både rolige og private og kun tilgjengelig med båt. Beundre det praktfulle turkise vannet rundt Skopelos og skjønnheten til de nærliggende øyene. Fordyp deg i det krystallklare vannet rundt øya og utforsk undervannsverdenen ved å snorkle. Slapp av i den største og mest luksuriøse seilbåten i Sporadene og nyt gjestfriheten til mannskapet mens du utforsker Skiathos- og Skopelosøyene på denne dagsturen før du går tilbake til møtepunktet.

Fra Skiathos: Skopelos og Alonissos båttur med stopp

4. Fra Skiathos: Skopelos og Alonissos båttur med stopp

Båten vil ha avgang fra havnen i Skiathos, med kurs i retning Skopelos. Du vil ha sjansen til å besøke hovedbyen på øya, det vil være ledig tid for en spasertur gjennom de trange pittoreske gatene og besøke noen av de mange kirkene. Med avgang fra Skopelos vil båten seile over til Alonissos-øya. Under oppholdet der vil du ha tid til å besøke gamlebyen i Alonissos og spise lunsj på en av tavernaene. Under seilasen til øya Alonissos vil du ha muligheten til å beundre havparken og de blå grottene. Siste stopp vil være ved Milia Beach, en av de vakreste strendene i Skopelos. På veien tilbake, forhåpentligvis med delfiner selskap, vil det bli tid til bilder av 'Mamma Mia' kapell.

Fra Skiathos havn: Dagsseilbåttur med lunsj

5. Fra Skiathos havn: Dagsseilbåttur med lunsj

Unn deg selv en minneverdig seiltur fra Skiathos. Svøm i det dype blå vannet i Egeerhavet, smak autentisk gresk mat og nyt å bli bortskjemt av din erfarne skipper og vertinne hele dagen. Vi ønsker deg velkommen med en frokost om bord med croissanter, kjeks, juice og kaffe. Sett deretter seil fra Skiathos og hold øye med det lokale dyrelivet, for eksempel delfiner. Slipp anker i den uberørte Lararia- eller Tsougria-bukten for å svømme og snorkle i det varme, krystallklare vannet. Bay hop rundt strålende, uberørte bukter sør for Skopelos, slik som Kastani ("Mama Mia"-stranden) og Hovolo-stranden (kan bare nås med båt) for å dra nytte av bade- og snorklemuligheter. Fortøy i en liten lokal havn for å oppleve ekte gresk mat på en tradisjonell taverna til lunsj (inkludert i prisen!). Etter lunsj, fortsett å utforske kystlinjeskatter, inkludert hulesnorkling i Dasia og kort tid etter nyt en forfriskende fruktsalat om bord under vårt siste stopp på den vakre Arkos-øya. Til slutt ankrer vi opp for en fantastisk seiltur tilbake til Skiathos havn.

Skiathos: Dagsseiltur med lunsj om bord

6. Skiathos: Dagsseiltur med lunsj om bord

Opplev en dag med øyhopping med et sightseeingcruise til Skopelos og Skiathos. Beundre utvalgte øy-hotspots og nyt en lunsj om bord i idylliske omgivelser. Seil på en vakker 55 fots yacht med et morsomt og familiemannskap i en liten gruppe på maksimalt 12 personer. Sørg for at du trives i en intim gruppe med utmerket service og personlig oppmerksomhet fra ditt hjelpsomme og vennlige mannskap. Svøm i det dypeste av det krystallklare vannet, og hvis du er heldig kan du se noen vennlige delfiner. Motta noen masker og finner og beundre det marine livet under vann. Delta i en rekke aktiviteter som snorkling, bush-walking, padleboarding, fiske, eller bare slapp av i en hengekøye. Nyt et fullt utstyrt og nylaget gresk måltid om bord, med en drink- og alkoholpakke inkludert.

Heldags seilcruise med lunsj

7. Heldags seilcruise med lunsj

Det er noe for enhver smak! Fra korte dagsbesøk til Skiathos pittoreske bukter og strender til en lengre reise til den fjerntliggende øya i Nord-Sporaden-Skopelos-øya. Diamanti seiling garanterer en uforglemmelig reise på Egeerhavet krystallklart vann. Nyt en unik dag seiltur, dra fra New Port Skiathos og begi deg ut på en uforglemmelig opplevelse for å se den magiske utsikten i Skopelos. Svøm i krystallvann og oppdag havgrotter!

Fra Katerini: Dagstur på Skiathos-øya med svømming

8. Fra Katerini: Dagstur på Skiathos-øya med svømming

På denne ekskursjonen vil en komfortabel busstur ta deg sørover til havnebyen Volos hvor et skip venter på å seile deg til Sporadene (fergepris ikke inkludert). Beundre den fantastiske utsikten over Egeerhavet når du nærmer deg den idylliske øya Skiathos. Spaser gjennom den sjarmerende greske landsbyen med trange hvite gater og besøk den pittoreske kirken på toppen for en uforglemmelig utsikt over det endeløse havet. Ikke glem å ta med badedrakten for en dukkert i en av øyas vakreste strender. Tradisjonelle tavernaer venter også på ditt besøk. Fordyp deg i atmosfæren på denne fortryllende øya før du går tilbake til utgangspunktet.

Skiathos: Privat dagscruise med hurtigbåt rundt øya

9. Skiathos: Privat dagscruise med hurtigbåt rundt øya

Å ta en tur med oss vil være din beste dagopplevelse av ferien! Bare bestill reisen og kom ombord. Vi lager resten for deg! Bare slapp av og nyt cruiset! Private båtturer rundt Skiathos, Skopelos og Alonnisos øyene avhengig av dine behov. Bare velg en av destinasjonene vi tilbyr, og en båt av flåten vår, så vil skipperen din veilede deg! Lalaria-stranden, Koukounares-stranden og Tsougrias-øya er de viktigste tingene du må se!

Skiathos: Privat Yachtcruise med svømmestopp

10. Skiathos: Privat Yachtcruise med svømmestopp

Fantastisk komfortabel båt, for grupper og familier som ønsker å tilbringe uforglemmelige øyeblikk med å oppdage skjønnheten til Skiathos og resten av øyene! Vi tilbyr deg daglige turer. Ruten kan bestemmes etter eget skjønn eller i henhold til programmet foreslått av kapteinen. Og vær trygg, dette vil være de beste stedene og strendene. Her vil du få mange positive følelser og vakker utsikt over øyene og strendene. Antall passasjerer er opptil 8 personer. Stedet for avreise og ankomst er havnen i Skiathos. Velg den mest unike og uforglemmelige ferien for deg: “Oppdag Skiathos” En av de mest unike øyene, du kommer til å oppdage dens hemmelige perler. Hvor du vil besøke mange av de ubefolkede strendene, noen av dem bare tilgjengelig med båt, derfor er det sann, naturlig skjønnhet. “De beste strendene i Skopelos” En herlig utflukt! Selv om Skopelos er i nærheten, er skjønnheten annerledes enn Skíathos. Sammen vil vi dykke ned i det mest krystallklare, blå vannet og spise i de lokale greske tavernaene. “Magisk solnedgang” Ingen ord kan beskrive fargene og følelsen av den egeiske øyas solnedganger. Hver og en av dem er fantastisk. Solnedganger er en magisk tid. Du kan slappe av og beundre den enestående sjeldne skjønnheten på øya, når solen går ned over havet. Det er en tid som kaster magi på naturen. "Planlegg turen" Denne turen er ulik alle andre. Sammen med vår lokale kaptein vil du lage din egen tur som passer til din smak med dine foretrukne steder og tidslengde.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Skiathos

Skiathos
13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Skiathos

Utforsk alle

Flere reisetips for Skiathos

Vil du vite mer om aktiviteter i Skiathos? Trykk her for full oversikt