Ski Dubai

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Ski Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Ski Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ski Dubai

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 284 vurderinger

Veldig morsom og hyggelig opplevelse. Vil anbefale til alle som liker å gå på ski. Arbeidere var veldig hjelpsomme og hyggelige. Vi var i stand til å få et skap gratis, og de tilbød oss også hansker. Alt annet utstyr er gratis. Den eneste advarselen jeg har er at temperaturen inne er litt lav, så jeg anbefaler noe for å dekke nesen og ørene og kanskje ta med et ekstra lag å ha på seg under jakken.

Hr. Hossan? Asker var super imøtekommende og hjelpsom med å veilede oss. Nybegynnerundervisningen var fantastisk .. Instruktør Ali? Var imøtekommende leksjon raskt levert mens jeg fikk elevene til å fungere som en støttegruppe

Opplevelsen var flott. Utstyr og klær var av god kvalitet. Våre to timers skisession startet kl 11:15, og det var ingen heislinjer. Ved 13:00 var stiene mye travlere. Mitt råd ... gå tidlig.

God to timers ski-spor mens du var i Dubai i noen dager, utstyrets passform og kvalitet var bra. Ingen kø i heiser på lørdag på topptid.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja