Ski Dubai

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Ski Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Ski Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ski Dubai

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 132 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Hr. Hossan? Asker var super imøtekommende og hjelpsom med å veilede oss. Nybegynnerundervisningen var fantastisk .. Instruktør Ali? Var imøtekommende leksjon raskt levert mens jeg fikk elevene til å fungere som en støttegruppe

Opplevelsen var flott. Utstyr og klær var av god kvalitet. Våre to timers skisession startet kl 11:15, og det var ingen heislinjer. Ved 13:00 var stiene mye travlere. Mitt råd ... gå tidlig.

God to timers ski-spor mens du var i Dubai i noen dager, utstyrets passform og kvalitet var bra. Ingen kø i heiser på lørdag på topptid.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja