Ski Dubai

Flere reisetips for Ski Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Ski Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ski Dubai

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 377 vurderinger

Veldig enkel å bruke (bortsett fra appen, som noen ganger gjør "tantrums") og sparer mye penger ... Bare les detaljene om de forskjellige aktivitetene godt, for hver har et spesifikt sted og måter å brukes på.. Men siden advarer deg om dette! Vi gjorde 3 store aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss og Alfaris-cruise fra Dubai Creek), alle veldig hyggelige ... Bare vær forsiktig, fra hvordan det er skrevet ser det ut til at cruiset inkluderer fontenene under Burj Khalifa , men det var ikke sant ... En separat billett måtte til! Vi var i alle fall heldige fordi ombordstigningsstedet tillot oss å se Dubai Festival Mall, også det med Fountain Show, og det er et veldig fint, men bortgjemt område, hvor du ikke ville gå hvis du hadde en noen dager som vårt tilfelle...

Fungerte som sjarm! Vi gjorde 3 aktiviteter, dessertsafari, wild wadi badeland, ski-dubai. På alle steder gjenkjente vi passene og det var ikke noe problem. Sparte noen gode penger ved å gjøre dette. Mitt råd er å ta en god titt på kostnadene for aktiviteten og spare passet til de dyre aktivitetene som fornøyelsesparker eller utflukter. Mange av attraksjonene som fontenepromenaden er "underpriset" for verdien av 3 aktivitetspasset.

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Opplevelsen var flott. Utstyr og klær var av god kvalitet. Våre to timers skisession startet kl 11:15, og det var ingen heislinjer. Ved 13:00 var stiene mye travlere. Mitt råd ... gå tidlig.

God to timers ski-spor mens du var i Dubai i noen dager, utstyrets passform og kvalitet var bra. Ingen kø i heiser på lørdag på topptid.