Legg til datoer

Ting å gjøre Sirmione

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Flerdagsturer
  • Private omvisninger
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter i Sirmione

Flere reisetips for Sirmione

Vil du vite mer om aktiviteter i Sirmione? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sirmione

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 385 vurderinger

Jeg gratulerer organiseringen av turen. Stefano den beste guiden jeg noensinne har møtt! Oppmerksom, snill og allsidig. Den beste måten å ha din første kontakt med Sirmione og bli forelsket i den er å ta denne ekskursjonen i løpet av uken, med en liten gruppe og en kunnskapsrik guide. Hver liten bit en annen hemmelighet. En utrolig deilig strand med mulighet for en dukkert, en vakker landsby med mange butikker og deilig gelato! Det er det beste møtet mellom fjell og fargene til den mest fortryllende innsjøen jeg kjenner i Italia. Båtturen er veldig kort, men hyggelig. Tusen takk og for hvem det enn er, kos deg masse!

Sterkt anbefalt. Start i Verona, deretter 30 min kjøring til Sirmione. Det en god guide, båttur ca 30 minutter. Vi ville hatt fritid, men vi var fortsatt ute og reiste med Stefano, som viste oss rundt og fortalte mer. De som ønsket fritid reiste da alene. Den eneste ulempen: til tross for den lille gruppen (selv bak i bilen), kunne du ikke forstå guiden godt. Nesten umulig i båten. Tips: på andre turer var det små hodetelefoner og guiden hadde mikrofon, så alt kunne forstås veldig bra!

Vi oppdaget Italia først nylig og begynte å slappe av her både sommer og vinter, så enhver tur eller utflukt gir oss glede. Vi likte turen til Gardasjøen. Fjell, vann, koselige hoteller og restauranter på vannet, mange solfylte dager, alt dette kan rett og slett ikke annet enn å bli likt.

Vi hadde en guide ved navn stephano som var bare fantastisk. Han viste oss hjørner i tillegg til de planlagte veldig fine og ga oss mye informasjon på mange steder. Han var den beste av alle guidene, det er ikke mer å si. Hvis du vil ha en veldig god opplevelse, velg den.

Guide Andrea, jeg tror det var navnet hans var veldig hyggelig og personen som fulgte oss var veldig organisert. Veldig fin tur jeg anbefaler