Sintra
Omvisninger til fots

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Sintra : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Sintra a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Hva folk sier om Sintra

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 294 vurderinger

Dette var en flott tur og veldig bra å gi deg et glimt av steder utenfor Lisboa. Det var verdt tidlig å se Sintra før det blir for travelt. Guiden vår, Reneta var veldig kunnskapsrik og vennlig og var veldig omgjengelig. Vi kunne stille spørsmål og prate i tillegg til den formelle turen. Det var godt tempo og det ble gitt nok tid på hvert av de besøkte stedene, selv om litt mer tid i Cascais kan ha vært fin.

Turen var utrolig flott. Guiden hadde gode kunnskaper og hadde mye å fortelle om det vi så og opplevde underveis. Han fortalte masse under guiding i Penapalasset. Nydelig lunsj i Sintra etter anbefaling fra guiden om steder med god mat der. Turen videre ga flotte naturopplevelser i Copa da Roca. Storkoste oss.

Lokal reiseleder Barbara gjorde denne turen fenomenal. Meget kunnskapsrik om alle destinasjonene og hjalp våre eldre, stokkbrukende ledsager å hoppe over alle linjene i palasset. Stedene er vakre, så mye skjult kunnskap om det indre av Pena-palasset som jeg satte pris på.

Barbra var en fantastisk guide, med humor og et smilende vesen. Hun gjorde turen veldig gøy for oss andre. Hun gav oss frie tøyer i perioder, hvor vi kunne utforske ting for oss selv. En person som brydde seg om alle og inkluderte alle. Fantastisk tur som kan anbefales

Veldig hyggelig og kunnskapsrik guide. Alt gikk veldig greit fra vi ble hentet på hotellet til vi kom hjem. Sjåføren var også veldig dyktig og visste hvordan vi skulle komme fram på de forskjellige stedene. Turen var virkelig valuta for pengene