Adgangsbillett

Pena slott, Sintra: Inngangsbillett til slottet og parken

Pena slott, Sintra: Inngangsbillett til slottet og parken

Snart utsolgt Bestilt 56 ganger i går

Fra NOK 138 per person

Snart utsolgt Bestilt 56 ganger i går

Beundre Pena slott, en av de mest praktfulle og gjenkjennelige turistattraksjonene i Portugal. Slottet er et godt eksempel på 1800-tallets romantikk arkitektur og står på toppen av en ås, som er det nest høyeste punktet i Sintra-åsene.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Billettbekreftelse innen 48 timer
Etter bestilling vil du motta en bekreftelse fra aktivitetsleverandøren.

Opplev

Høydepunkter
 • Beundre vakre Sintra fra en av de høyeste åsene i regionen
 • Beundre 1800-tallets romantiske arkitekturstil
 • Utforsk den skogkledde eiendommen og den naturlige skjønnheten i Pena Park
 • Spar tid og dra nytte av forbi-køen-adgang
 • Ta noen fantastiske bilder
Beskrivelse
Slottet ligger i den østlige delen av parken, som du må passere for å nå den bratte rampen bygget av baronen av Eschwege og som gir tilgang til slottet. Slottet består av to fløyer. Det tidligere klosteret i portugisisk sengotisk stil, tilhørende St. Jerome-ordenen og fløyen bygget i det 19. århundre av kong Ferdinand II. Disse fløyene er omkranset av en tredje arkitektonisk struktur, en fantasiversjon av en imaginær borg med murer som du kan gå rundt. Denne borgen omfatter brystvern, vakttårn, en inngang samt en hevebro. I 1838 kjøpte kong Ferdinand II det tidligere Hieronymite-klosteret til Vår Frue av Pena, som ble bygget av kong Manuel I i 1511 på toppen av åsen ovenfor Sintra. Klosteret hadde stått tomt fra 1834, når religiøse ordener ble undertrykket i Portugal. Klosteret besto av kloster og uthus, kapell, sakristi og klokketårnet. Dette utgjør i dag den nordlige delen av Pena dlott, også kjent som det gamle palasset. Kong Ferdinand startet med å gjøre reparasjoner på det tidligere klosteret som ifølge de historiske kildene fra den tiden var i svært dårlig forfatning. Han pusset opp hele øverste etasje og erstattet de fjorten cellene som ble brukt av munker med større rom og dekket dem med hvelvete tak som fortsatt kan sees i dag. Omtrent i år 1843 besluttet kongen å forstørre slottet ved å bygge en ny fløy (det nye palasset) med enda større rom (den store hallen er et godt eksempel på dette). Bygget endte i et sirkulær tårn ved siden av den nye kjøkkenet. Byggearbeidet ble ledet av baronen av Eschwege. I 1994 ble det foretatt reparasjonsarbeid som gjenopprettet de opprinnelige fargene på palassets eksteriør: Rosa ved det tidligere klosteret og oker ved det nye palasset.  Ved å transformere et tidligere kloster til en slottslignende bolig viste kong Ferdinand at han var sterkt påvirket av den tyske romantikken og at han trolig fant sin inspirasjon i Stolzenfels- og Rheinstein slott på bredden av Rhinen, samt fra Babelsberg palass i Potsdam. Bygggearbeidene ved Pena slott ble avsluttet på midten av 1860-tallet selv om det også ble foretatt videre arbeidet på et senere tidspunkt for utsmykningen av interiøret. Kong Ferdinand bestilte også Pena parken som ble plantet i palassets omkringliggende områder i stil med romantiske hager på den tiden, med svingete stier, paviljonger og steinbenker plassert på ulike steder langs stiene, samt trær og andre planter fra alle verdenshjørner. På denne måten utnyttet kongen det milde og fuktige klimaet i Sintra-åsene for å lage en helt ny og eksotisk park med over 500 forskjellige arter av trær. Pena slott ble utpekt som nasjonalmonument i 1910 og er en del av kulturlandskapet i Sintra. Et landskap som ble klassifisert av UNESCO som verdensarv i 1995.
Inkludert
 • Inngangsbillett til Pena slott og parken.
 • Inngang til hytten til grevinnen av Edla.
 • Online bestillingsgebyr.
 • Transport fra og til hotellet ditt.
 • Mat og drikke
 • Omvisning
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Med bil fra Lisboa: Kjør mot Sintra på IC19 (fra Lisboa), IC30 (fra Mafra) eller EN9 (sving av motorvei A5 til Cascais). Når du ankommer byens historiske sentrum, ser du et vertikalt skilt som viser veien til Pena (3,5 km). GPS-koordinater: 38º 47' 16,45” N 9º 23’ 15,35” W Offentlig transport fra Lisboa til Sintra: Med tog (Comboios de Portugal) – Ta Sintra-linjen fra Estação do Oriente, Estação do Rossio eller Estação de Entrecampos. Med buss fra Sintra (historisk sentrum) til Palácio da Pena: Ta Scotturb buss 434, som går fra Palácio da Pena togstasjon. Vær oppmerksom på at det er begrenset med parkeringsplasser ved inngangen til slottet og det koster ekstra. Det er ingen parkeringsplasser på vei opp til slottet.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Billettene er gyldige for den valgte datoen og klokkeslettet, og du har ikke tilgang til slottet før eller etter det. GetYourGuide-kupongen er ikke din billett, og du kan ikke bruke den for å få tilgang til slottet. Du mottar de offisielle billettene i en egen e-post.
 • Denne billetten lar deg gå forbi køen til billettkontoret. Du må likevel kanskje stå i kø for å komme inn i slottet.
 • Parques de Sintra holder stengt hele dagen den 24.-25. desember og 1. januar. Den 31. desember åpner den kl. 15:00 og 2.-3. januar kl. 10:00 til - 13:00, med siste inngang kl. 12:00.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,2 /5

basert på 4390 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  3,9/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Det var en fantastisk opplevelse. Siden er nydelig og det er mye å utforske. Det var en fottur å komme opp dit. Jeg anbefaler på det sterkeste å komme dit tidlig klokken 10.00 eller senere klokken 04.30 eller så for å unngå sprø linjer for å komme inn og komme inn i palasset.

1. august 2022

Virkelig veldig imponerende slott. Den beste måten å komme seg hit på er med tog og deretter fortsette med buss. Det skjer mye på slottet. Det skal bemerkes at den bestilte tidsluken kun er gyldig på toppen av slottets inngang. Fra ankomst med buss til dit er det ytterligere 20 minutters gange oppoverbakke + ventetid (det er vanligvis lengre kø). Vi hadde en 9:30-billett og etter ca 30 minutters venting ble vi lett inn kl 10:00. Det er andre spennende severdigheter å bli oppdaget i byen.

Les mer

29. juli 2022

En fin opplevelse, vakker utsikt! Anbefaler å gå opp for dere som liker å gå. Tar ikke mer enn 45 min og du får med deg hele landskapet oppover. De påstår at det ikke går an å gå og at det tar 1 t og 20 min men det stemmer ikke.

6. august 2019

Produkt-ID: 79596