Legg til datoer

Sinopie Museum

Sinopie Museum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

1. Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

Oppdag den fantastiske Piazza dei Miracoli med denne kombinasjonsbilletten. Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, inkludert det berømte skjeve tårnet i Pisa! Sørg for at du har den enkleste og raskeste måten å besøke dåpskapellet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og klatre opp i det skjeve tårnet uten å stå i kø ved billettkontoret. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta billetten med planlagt inngang for å klatre opp det berømte skjeve tårnet i Pisa og besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og til og med katedralen med rask og utidsbestemt tilgang. . Bortsett fra tårnet, kan du deretter besøke de andre attraksjonene på det tidspunktet du foretrekker, i åpningstidene (Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; katedralen fra 10 til 20). Instruksjoner: 1) Velg datoen for interessen din og velg antall billetter du vil bestille; 2) på besøksdagen, gå til Audio Guide Desk og hent inngangsbillettene 3) etter at du har hentet billettene kan du gå opp til det skjeve tårnet til reservert inngangstid (pass på at du ankommer 15 minutter før tidsluken du har bestilt) og etter tårnet, besøk de andre monumentene og museene i åpningstiden *, og vis billetten din til personalet ved inngangen til hver attraksjon.

Pisa: Dåpskapellet og katedralen - billett med audioguide

2. Pisa: Dåpskapellet og katedralen - billett med audioguide

Oppdag to av Pisas mest representative landemerker med forhåndsbestilte billetter. Garanter din tilgang til katedralen i Pisa med en reservasjon og sikre deg en billett for å hoppe over de lange køene ved dåpskapellet i Pisa. Nyt tilgang til en innsiktsfull lydguide og utforsk begge nettstedene i ditt eget tempo. Hent billetter og lydguide til ditt valgte tidspunkt og gå inn på disse viktige religiøse stedene. Beundre 1100-tallsfasaden til katedralen i Pisa og utforsk den fascinerende romanske arkitekturen. På dåpskapellet kan du beundre en blandet overgang av romansk til gotisk design. Lær interessante fakta om historien og arkitekturen til begge nettstedene ved hjelp av lydguiden. Kom over utrolige skulpturer av eldgamle italienske kunstnere.

Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

3. Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, med unntak av tårnet. Sikre deg hurtigbilletter til dåpskapellet, kirkegården, katedralen, Opera del Duomo-museet og Sinopie-museet. For å berike besøksopplevelsen din, vil du ha en lydguide tilgjengelig, som inkluderer reiseruter for uavhengig å oppdage katedralen, dåpskapellet, kirkegården og Opera del Duomo-museet. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta en hopp over køen-billett for å besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Sinopie-museet, samt reservasjonen med rask tilgang til katedralen. Du vil ha rett til den offisielle lydguiden med 4 lydturer dedikert til katedralen, dåpskapellet, Camposanto og Opera del Duomo-museet: over 70 lyttepunkter, 5 tilgjengelige språk (italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk) og 2 timer med lyd for uavhengig å oppdage monumentene og museene på Piazza del Duomo, et av områdene med den høyeste konsentrasjonen av kunstneriske mesterverk i verden. Instruksjoner: 1) Velg datoen du er interessert i og velg antall inngangsbilletter eller billetter + lydguider du vil bestille; 2) På besøksdagen, gå til Audio Guide Desk på Piazza dei Miracoli, ved inngangen til Sinopie Museum, og vis reservasjonen din for å hente billetten og lydguiden din. 3) Etter å ha samlet billettene og lydguiden, gå direkte til inngangen til attraksjonen Monumenters åpningstider: Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie: fra kl. 09.00 til 20.00; Katedralen fra 10.00 til 20.00. [Siste opptak: 30 minutter før stengetid] Lydguide hentetid: hver dag fra kl. 09.00 til 19.00 Lydguide tilgjengelig på: italiensk, engelsk, fransk, tysk, spansk

Pisa: Inngangsbilletter og audioguide til Camposanto og katedralen

4. Pisa: Inngangsbilletter og audioguide til Camposanto og katedralen

Hopp over køen og besøk Camposanto sammen med en offisiell audioguide. Oppdag mesterverkene i italiensk romansk arkitektur, gå inn i katedralen i Pisa og utforsk kunstverkene på den monumentale kirkegården. Gå inn i Camposanto med billetten din, og hør audioguiden ta deg gjennom de to mesterverkene i italiensk romansk arkitektur på egen hånd. Velg ditt foretrukne språk blant 5 forskjellige språk, og utforsk katedralens interiør og eksteriør. Bli vitne til ekstraordinære romerske sarkofager, fresker og kunst på den monumentale kirkegården, og få historisk innsikt.

Pisa: dåpskapellet, Camposanto, operaen, Sinopie og katedralen

5. Pisa: dåpskapellet, Camposanto, operaen, Sinopie og katedralen

Legg ut på en berikende reise gjennom Pisas kulturarv med vår komplette inngangsbillett som gir deg adgang til dåpskapellet, Camposanto, Opera del Duomo-museet, Sinopie-museet og katedralen. Denne selvguidede turen inviterer deg til å fordype deg i den mangfoldige historien, kunsten og de arkitektoniske underverkene som definerer Pisas arv. Gå inn i det storslåtte dåpskapellet, som er kjent for sin slående design og harmoniske akustikk. Beundre de intrikate detaljene i arkitekturen og sug til deg den rolige atmosfæren mens du oppdager de fengslende kunstverkene. Camposanto, en imponerende monumental kirkegård, innbyr til ettertanke blant kunstskattene og den spennende historien. Her kan du vandre gjennom dette hellige området som er utsmykket med skulpturer, freskomalerier og århundregamle graver, og kjenne på tyngden av en historisk fortid. På Opera del Duomo-museet kan du dykke ned i en skattekiste av skulpturer, mesterverk og gamle relikvier som forteller om Pisas kunstneriske utvikling. Gå på oppdagelsesferd i den bemerkelsesverdige samlingen, som omfatter verdifulle kunstverk og religiøse gjenstander, og få et innblikk i byens kulturarv. Til slutt kan du ta turen innom Sinopie-museet, et spennende museum som viser originale skisser og tegninger fra Pisas ikoniske fresker. Her kan du se de rå skissene og få en forståelse for den omhyggelige prosessen som gikk forut for skapelsen av disse berømte mesterverkene. Med denne omfattende billetten får du også tilgang til katedralen. Lås opp dørene til Pisas mest verdsatte kulturelle landemerker, slik at du kan oppdage, lære og sette pris på byens dype kunstneriske arv i ditt eget tempo. (Denne billetten inkluderer ikke Tårnet i Pisa).

5 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Sinopie Museum

Flere reisetips for Sinopie Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Sinopie Museum? Trykk her for full oversikt