Opplevelser i
Singapore

Little India, Chinatown, shopping, templer, matperler - velkommen til Asias eklektiske smeltedigel.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Singapore

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Singapore?

De beste opplevelsene og aktivitetene i Singapore

Selv om den ikke er så stor, er øyen Singapore fullpakket med attraksjoner og aktiviteter! Uansett hva du foretrekker, er utvalget overveldene stort. Her er et utvalg av byens høydepunkter og fremste severdigheter.

 • 1. Universal Studios Singapore

  Selv de mest rutinerte tilhengere av fornøyelsesparker vil bli imponert over Singapores Universal Studios. Husk å sikre deg et prioritetspass slik at du kan nyte de utallige attraksjonene i parken.

 • 2. Jurong fuglepark

  Denne verdenskjente fugleparken lever virkelig opp til sitt rykte! De fantastiske fuglepaviljongene er spredt utover et område på over 200 000 kvadratmeter, og huser en utrolig variasjon av fuglearter.

 • 3. Telok Ayer-markedet

  På dette historiske markedet får du gode matopplevelser i billedskjønne omgivelser. Arkitekturen her er fantastisk, i tillegg til den flotte muligheten til å smake et meget stort utvalg av retter til en svært overkommerlig pris.

 • 4. Singapore botaniske hage

  Singapores botaniske hage strekker seg over mer enn 740 000 kvadratmeter og er helt enkelt spektakulær med sine velholdte trær, planter og blomster av alle slag. Utrolig nok er det gratis inngang!

 • 5. Underwater World

  Dette slående akvariumet er hjem til over 2500 undervannsskapninger. Et av høydepunktene er den 83 meter lange tunnelen som gjør at besøkende kan se den spektakulære verdenen under vann.

 • 6. Night Safari

  Night Safari, en av byens mest populære attraksjoner, er en dyrehage som har åpent på nattestid. Her kan besøkende få den sjeldne muligheten til å se nattedyrene våkne til live etter mørkets frembrudd.

 • 7. Singapore Flyer

  Med en høyde på 165 meter er Singapore Flyer verdens nest største pariserhjul. Stig om bord og nyt den slående utsikten fra toppen!

 • 8. Singapore Zoo

  Denne dyrehagen fortjener sin plass blant de beste dyrehagene i verden. Dyrene bor i fantastiske innhegninger som etterligner deres naturlige habitat, noe som gjør at selv isbjørnene føler seg hjemme!

Planlegg besøket ditt

 • Spis som de lokale

  Blant Singapores mange høydepunkter står matopplevelser høyt på listen. Du finner ikke nødvendigvis de beste måltidene på byens mange restauranter, men på gaten hvor lokalbefolkningen spiser. Besøk byens tallrike gatekjøkken og velg blant de mange bodene som tilbyr mat fra hele Asia. Det er ikke bare magen som vil være fornøyd, det vil også lommeboken være!

 • Korrekt etikette

  Singapore kan skryte av en stor variasjon av kulturer, hvor noen av dem har strenge sosiale regler. Selv om et visst nivå av uvitenhet blir tolerert når du er turist, anbefales det å informere seg om korrekt oppførsel hvis du blir invitert hjem til noen på middag, slik at du unngår å fornærme vertskapet.

 • Ta med en ekstra genser!

  Selv om Singapore er varmt året rundt, er det svært utbredt bruk av aircondition, og de setter den høyt slik at det ofte er veldig kaldt inne. Det er derfor en god idé å ta med en genser eller jakke slik at du ikke blir en av de mange besøkende som blir forkjølet på grunn av de sterkt svingende temperaturene!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk, mandarin, malay og tamil
 • Valuta
  Singaporsk dollar (SGD)
 • Tidssone
  UTC (+08:00)
 • Landskode
  +65
 • Beste tiden å dra
  Det tropiske været gjør at temperaturene ligger rundt 30 grader hele året, så det eneste du trenger å tenke på når du planlegger reisen din til Singapore er å unngå nasjonale helligdager, ettersom prisene da øker.

Flere reisetips for Singapore

Vil du vite mer om aktiviteter i Singapore? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Singapore

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 5 378 vurderinger

pass på å få printet inngangsbilletter utenfor inngangen før en står i kø med såkalte "e-tickets". Disse gjelder ikke som inngangsbilletter.