Legg til datoer

Signal Iduna Park
Tilpasset rullestol

Tilpasset rullestol

Våre mest anbefalte Signal Iduna Park Tilpasset rullestol

Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

1. Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

Nyt en selvguidet tur gjennom Signal Iduna Park, hjemmet til det berømte tyske fotballaget BVB. Turen din starter ved Foyer West, hvor en instruktør vil forklare deg hvordan turen fungerer. De vil sende deg på vei til den vestlige tribunen. Dette er en selvguidet tur, noe som betyr at du vil utforske stadion på egen hånd, ved å følge instruksjonsskiltene. Gjennom ruten vil du lære mer om stadion, klubben og spillerne. Forventet varighet av turen er 60 minutter. Et turhøydepunkt inkluderer "mix zone", området der rivaliserende lag møter hverandre for første gang. Spillerhyttene, spillertunnelen og selvfølgelig selve feltet venter også på at du skal utforske. Mens du ikke har lov til å gå inn på banen eller berøre gresset, har du lov til å sitte på trenerbenken og puste inn BVB-ånden.

Dortmund: Inngangsbillett til Borusseum Borussia Dortmund Museum

2. Dortmund: Inngangsbillett til Borusseum Borussia Dortmund Museum

Opplev historien til Borussia Dortmund! Fra 1909 til i dag, med mange originale utstillinger, bilder og historier som får hvert svart og gult hjerte til å slå raskere. Oppdag nysgjerrige utstillinger, syng bvb-sanger på en kopi av den lille sydtribunen eller følg den "gule tråden" gjennom den permanente utstillingen, som vil lede deg til skattekammeret på slutten, hvor du kan beundre "Big Five": Champions League Cup, World Cup, Championship trophy, DFB Cup og selvfølgelig europacupen!

Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

3. Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

Se Dortmunds høydepunkter på en busstur, og beundre utsikten fra den åpne toppen av bussen. Utforsk byens berømte severdigheter, og lær mer om historien, kull- og stålindustrien, og nyt en unik tur gjennom byen. Opplev byen på en hopp-på-hopp-av-busstur, og lær om byens strukturelle endringer fra en kullgruve- og stålindustriby til en by full av kultur- og sportsinstitusjoner, og seks universiteter . Se byens strukturelle endringer førstehånds, og se Westfalenpark og stadion, det tidligere stålverket Phoenix og Phoenix Lake, Rombergpark og det tyske fotballmuseet. Velg hvor du vil hoppe av bussen fra 13 stopp og utforsk byen på egenhånd. Lær interessante fakta om byen gjennom lyd på hodetelefoner underveis. Stoppene under bussturene er: - Sentralstasjonen (avganger kl. 10.20, 12.20, 14.20 og 16.20) - Kreuzviertel - Havn - DASA - TU Dortmund - Stadion - Westfalenpark - Rombergpark - Phoenix Hall - Phoenix See - Rådhus - Reinoldi kirke - Sentralstasjon (ankomst kl. 12.00, 14.00 og 18.00) For mer informasjon, vennligst sjekk de detaljerte rutetabellene på en av stasjonene ovenfor.

Dortmund: Signal Iduna Park's Happy New Year Walk Ticket

4. Dortmund: Signal Iduna Park's Happy New Year Walk Ticket

Start det nye året riktig med en spasertur gjennom Signal Iduna Park stadion. Velg mellom fleksible eller tidsbestemte inngangsalternativer. Velg et alternativ for deg selv eller velg et alternativ for hele familien. Nipp til musserende vin eller et alkoholfritt alternativ på kanten av banen. Spaser gjennom spillertunnelen og sett deg på trenerbenken. Føl energien ved den beryktede gule veggen. Lytt til stadionguiden som forteller deg historiske fakta og engasjerende anekdoter om stadion. Skann QR-koder på utvalgte stasjoner for å se svart-hvitt-videoer om stadion.

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Dortmund

Dortmund

Ofte stilte spørsmål om Signal Iduna Park Tilpasset rullestol

Hva er andre ting å gjøre enn Signal Iduna Park Tilpasset rullestol som er verdt å besøke i Dortmund?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dortmund er:

Flere reisetips for Signal Iduna Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Signal Iduna Park? Trykk her for full oversikt