Legg til datoer
Opplevelser i

Sicilia

Med Etna, eldgamle steder og vakre strender, har denne middelhavsøya definitivt noe for enhver smak.

Flere reisetips for Sicilia

Vil du vite mer om aktiviteter i Sicilia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sicilia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 276 vurderinger

denne private turen med guiden Marco var over alle forventning. vi ble hentet på hotellet til avtalt tid. vi fikk deilig frukt fra hagen hans og vann. Han fortalte om områdene vi kjørte gjennom og hvordan de ble styrt av mafiaen. vi fikk også noen funfackts om filmene på veien. vinsmaking og mat var nesten de beste. den søte mannen som eide restauranten gjorde alt for at vi skulle ha det fint. god mat og en utsikt lite kan slå, gjorde det perfekt. vi fikk sett flere steder der de har spilt inn filmen og ble vist noen klipp fra filmen. det var kjempe gøy å se klippene mens vi sto på stedet der de er spilt inn. vi lærte mye ekstra om filmene, så nydelige steder og hadde en fantastisk dag. anbefaler Marco som guide. Han legger det lille ekstra i det

Fantastisk opplevelse. Foruten det høyeste punktet på ferien vår, var det også høydepunktet. Vi ble informert i god tid om at jeepturen ikke kunne finne sted på grunn av den urolige vulkanen: vi kunne også velge om vi ville være med på vandreturen eller ikke. Heldigvis valgte vi å gå med dem. Guiden Edoardo guidet oss godt og ga fin og nyttig informasjon om vulkanen Etna. Han tok hensyn til nivået på gruppen og tok jevnlige pauser. Og hadde også en sans for humor. Anbefaler definitivt denne ekskursjonen. Alt var godt organisert og sikkerheten var godt under kontroll. Det ble lagt stor vekt på fottøy, mat og drikke og klær.

Turen var flott. Guiden vår, Giuseppe, er en lidenskapelig person som virkelig deler kjærligheten til terrenget og naturen med deg. Han delte kunnskapen sin, tok oss av klassikeren og satte veier for å vise oss og forklare flere fantastiske ting. Det var en magisk dag. Prisen er rimelig med tanke på lengden på turen. Vi dro klokken 9:30 og kom tilbake klokken 3:30. Men vær forsiktig, denne turen er ikke tilgjengelig for alle, den er vanskelig, vi hadde 2 forlatelser i gruppen halvveis. Du trenger i det minste en god fysisk form.

Klar kommunikasjon på forhånd, dessverre har turen vår endret seg på grunn av endrede omstendigheter på Etna. Guiden vår Fransca gjorde en god jobb! Kort sagt en fin imponerende tur og god veiledning, inkludert å stille til disposisjon spaserstaver, spasersko, vindjakke og hjelm. Et besøk til Etna uten guide er ikke et besøk.

Guiden vår var i godt humør, fortalte oss mye interessant om øya og alt gikk bra. Maten var deilig. Jeg skulle gjerne hatt 30-60 minutter mer tid ved tyrkernes trappetrinn og i Tempeldalen, men det var helt tilstrekkelig for å få en smakebit av det.