Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Privat omvisning

Fra Tirana: Privat Valbona og Theth flerdagers guidet tur

Aktivitetsleverandør: Go as Local

Fra Tirana: Privat Valbona og Theth flerdagers guidet tur

Aktivitetsleverandør: Go as Local
Snart utsolgt

Fra NOK 3.787 Per gruppe opp til 1 personer

Snart utsolgt

Oppdag det beste av Valbona og Theth på denne private flerdagers, multi-stop-turen med din egen personlige guide. Nyt inkludert overnatting, måltider og all transport, inkludert fergebilletter.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 3 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk
Privat gruppe

Opplev

Høydepunkter
 • Kom i kontakt med naturen igjen mens du nyter steinete daler og frodige grønne skoger
 • Nyt severdighetene og frisk luft under guidede turer gjennom lokale landsbyer
 • Opplev lokale smaker og dufter under et lunsjstopp på en tradisjonell kafé
 • Gå inn i lokalbefolkningens liv mens du går på en eldgammel lokal sti
 • Tilbring fritiden på å utforske Shkoder, den største byen i det albanske nord
Beskrivelse

Denne aktive flerdagsturen til Valbona og Theth i hjertet av de albanske alpene tar deg til Lake Koman, Valbona Valley og den sjarmerende landsbyen Theth. Nyt naturskjønn natur og albansk gjestfrihet sammen med en personlig guide. Din private tur inkluderer overnatting, måltider og all transport.

Dag 1: Tirana – Komansjøen – Valbona

Forlat Tirana tidlig for å kjøre mot Koman-sjøen i tide til fergen som går til Fierza på den andre siden av innsjøen. Siden 1985 har denne menneskeskapte innsjøen vært den eneste måten lokalbefolkningen som bor i området kan komme i kontakt med den moderne verden på.

Kjør fra Fierza til Valbona, reis i omtrent 45 minutter, og passerer gjennom Bajram Curri, den kommunale delen av området. Nyt en lunsjpause i Valbona og fotturer i Kukaj, et svært avsidesliggende område i Valbona-dalen, hvor du får se hvordan lokalbefolkningen lever.

På slutten av dagen overnatter du på gjestehuset.

Dag 2: Vandring fra Valbona – Theth

Også betraktet som den store dagen på turen, la ut på en spennende fottur fra Valbona til Theth etter den eldgamle stien som lokalbefolkningen har brukt i årevis. På den tiden var det bare mulig å reise fra Valbona til Shkoder til fots, og tok to hele dager med å gå.

Når du går på denne stien, vil du passere gjennom den eldste delen av landsbyen hvor folk fortsatt bor i sine mer enn 100 år gamle steinhus som er bemerkelsesverdige rester fra fortiden. Den 18 km lange vandringen tilbyr spektakulær utsikt over lange steinete daler og frodige grønne skoger.

Stopp for lunsj på en av de tradisjonelle kafeene underveis og velg å fylle på med snacks. Etter vandring i omtrent 7-8 timer, kommer du til Theth. Bruk tid på å beundre Theths unike natur, historie og tradisjoner, inkludert landsbyens symbol, Lock-In Tower.

Overnatt og spis middag på gjestehuset.

Dag 3: Theth – Shkoder – Tirana

Etter frokost på gjestehuset er Grunas-fossen neste attraksjon. Ta en 45-minutters spasertur fra sentrum av landsbyen, og passerer gjennom det meste av landsbyen og inn i mykt kupert terreng.

La Theth ligge bak og kjøre i rundt 3 timer, nå Shkoder, den største byen i det albanske nord. Nyt fritiden i Shkoder før du returnerer til Tirana om kvelden for å avslutte turen.

Inkludert
 • Hotellhenting og avreise
 • Tur guide
 • 2 netter gjestehus
 • 2 frokoster
 • 2 lunsjer
 • 2 spisegjester
 • All transport
 • Fergebilletter
 • Siste lunsj i Shkoder
 • Snacks og drinker
 • Hestekaravane (tilgjengelig på forespørsel for €50/hest)

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Behagelige sko
 • Behagelige klær

Godt å vite

 • Dette regnes som en intensiv tur og krever derfor at deltakerne har et godt kondisjonsnivå. Den første dagen er hovedsakelig basert på kjøring, seiling og en oppvarmingstur for å utforske Valbona-dalen. Den store turen den andre dagen har en maksimal distanse på 20 km med en maksimal høyde på 1000 meter
Kundevurderinger

Samlet vurdering

5 /5

basert på 1 vurderinger

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

This is one of the best hiking tours I’ve ever done so far. Kevin, our guide, was very friendly and knowledgeable about the area. Because it was a little bit early in the season, there’s still a lot of snow in the summer path, thankfully Kevin knows how to navigate around without it being too dangerous. The ferry ride was incredibly beautiful. Valbona is like straight out of a fairly tale. Theth feels like a movie set. Doesn’t look real. Would definitely do this tour again in a heartbeat!

Les mer

18. mai 2022

Oversett

Produkt-ID: 409570