Våre mest anbefalte ting å gjøre i Shinjuku

Tokyo: Mt. Fuji, Hakone, Lake Ashi Cruise og Bullet Train

1. Tokyo: Mt. Fuji, Hakone, Lake Ashi Cruise og Bullet Train

Opplev Fuji-fjellet, det høyeste fjellet i Japan og oppført som verdensarv i 2013. Nyt lunsj før du ser Hakone, som er kjent for sin naturlige skjønnhet og har en fantastisk utsikt over Ashi-sjøen. Først går du ombord i en komfortabel buss med klimaanlegg og Wi-Fi som tar deg til den 5. stasjonen på Fuji-fjellet, 2000 meter over bakken. Gå ut og ta et dypt pust av naturen til Mt.Fuji og den hellige atmosfæren ved den japanske Shinto-helligdommen. Deretter tar bussen deg til "Oshino Shinobi no Sato", en Ninja Village for en lunsjbuffé. Nyt en japansk lunsjbuffé med lokale ferske ingredienser før du tar en spasertur gjennom en tradisjonell japansk hage med et japansk landskap på Mt Fuji. Deretter tar bussen deg til Hakone-området. Begynn ved "Owakudani" en dal en gang kalt "Helvetes dal", en gang og fortsatt en aktiv vulkan. Opplev lukten av svovel og prøv å spise et "Kuro Tamago" svart egg som sies å forlenge livet ditt. Herfra kan du ta en Hakone Ropeway, en spennende opplevelse med en fantastisk utsikt over Mt. Hakone. Se den rike naturen til fjellet, og på en klar dag, helt til Fuji-fjellet. Denne taubanen tar deg til Ashi-sjøen, en kaldera-innsjø hvor du skal ta et cruise. Til slutt, avslutt turen ved Hakone Shrine. Se den fotogene røde torii-porten som flyter på vannet kalt «Torii of Peace». Fyll opp den tomme flasken ved hovedhelligdommen, be for helsen din og få litt kildevann som sies å rense din dårlige ånd. Deretter går du ombord på bussen til Odawara stasjon, og tar et japansk kuletog, Shinkansen. Ankomst tilbake til Tokyo rundt kl. 18.

Fra Tokyo: Dagstur til Fujifjellet med taubane i Hakone og cruise på Ashi-sjøen

2. Fra Tokyo: Dagstur til Fujifjellet med taubane i Hakone og cruise på Ashi-sjøen

Oppdag den naturlige magien til Fuji-fjellet og Hakone på en guidet dagstur. Ta en pause fra det travle Tokyo, og omgi deg med natur mens du besøker det høyeste fjellet i Japan. Kjør den spennende taubanen i Hakone og nyt et naturskjønt cruise på Ashi-sjøen. Du starter omvisningen fra sentrum av Tokyo i Shinjuku (Love-statuen) kl. 08:00. En komfortabel buss med klimaanlegg tar deg først helt opp til den 5. stasjonen på Fuji-fjellet, 2000 meter over havet. Ta et dypt pust i den fantastiske naturen ved Fuji mens du ser storslått natur. Føl også den hellige atmosfæren ved den japanske shinto-helligdommen der. *Hvis det ikke er mulig å gå opp dit, går du til det høyeste tilgjengelige punktet den dagen. Hvis bare den første stasjonen eller oppkjørselen er stengt, besøker du Oshino Hakkai eller et alternativt sted Deretter tar bussen deg til «Oshino Shinobi no Sato», en ninja-landsby for en lunsjbuffé. Spis så mye du vil av en japansk lunsjbuffé med lokale, ferske ingredienser. Gå gjennom en tradisjonell, japansk hage med et japansk landskap ved Fuji-fjellet. Kanskje du kan ta bilder med ninjaer. *Vegetariske og halalmåltider er tilgjengelig. Forespør dette når du foretar en bestilling. Etter at du har ladet opp batteriene litt, går bussen til Hakone-området. Du starter med «Owakudani», en dal som en gang ble kalt «Helvetesdalen». Det er fortsatt en aktiv vulkan, og du kan se dampen som kommer fra bakken. Opplev lukten av svovel og prøv å spise et «Kuro Tamago», et svart egg som sies å forlenge livet ditt. Ta taubanen i Hakone, en spennende opplevelse med en fantastisk utsikt til Hakone-fjellet. Du kan se fjellets rike natur og dessuten Fuji på en klar dag. Denne taubanen tar deg til Ashi-sjøen, en kaldera-innsjø. Nyt det forfriskende cruiset på Ashi-sjøen og se det vakre naturlandskapet og Fuji-fjellet. Ikke gå glipp av å se Torii-portalen som flyter på vannet. Det er ikke over ennå. Turen avsluttes ved Hakone-helligdommen, en av de mest kjente helligdommene i området på grunn av den pittoreske, røde torii-porten som flyter på vannet, kalt «Fredsporten». Ja, dette er porten du får se fra cruiset. Spør din gjerne hyggelige guide om å ta bilder som er perfekt til å legge ut på Facebook eller Instagram. Og ikke glem å ta med en tomflaske. Gå opp til hovedhelligdommen, be for helsen din og få litt kildevann som sies å rense bort noen onde ånder du kanskje har. Etter å ha nytt ro og fred ved helligdommen, setter bussen av tid til et raskt stopp på Odawara stasjon og drar deretter tilbake til Shinjuku stasjon, hvor du ankommer rundt kl. 18:50. *Hvis du har et JR-pass kan du bruke dine egne billetter og sette deg på et lyntog fra Odawara stasjon.

Tokyo: Go-Kart-tur og fotoshoot

3. Tokyo: Go-Kart-tur og fotoshoot

Nyt en dag ute i byen og kjenn på byens bris fra en spesialbygd gokart. Denne turen tar deg gjennom sentrum av Tokyo, nemlig Shinjuku- og Shibuya-områdene, og lar deg oppleve Japan unikt. Før du begynner turen, har du muligheten til å kle deg ut i et kostyme av favorittkarakteren din. Zoom deretter inn på Shinjuku-området. Kjør for å se Tokyo Metropolitan Government Building og gå deretter til det ikoniske Shinjuku Love Sign. Gå gjennom det berømte nattelivsområdet nær Shinjuku stasjon og deretter til shoppingdistriktet Harajuku. Etter det kan du dra til et av de mest ikoniske stedene i Tokyo, Shibuya Crossing. Gå tilbake til møtepunktet etter Shibuya Crossing. Guiden din vil lede an, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå glipp av viktige severdigheter. De vil også ta mange morsomme bilder av og for deg under opplevelsen. Når du kommer tilbake til møtestedet, sender guiden din via luft eller sender deg alle bildene som er tatt.

Tokyo: Dagstur til Fuji-fjellet og Kawaguchi-innsjøen

4. Tokyo: Dagstur til Fuji-fjellet og Kawaguchi-innsjøen

Oppdag naturen og de historiske landemerkene rundt Kawaguchi-innsjøen på en omvisning fra Tokyo. Beundre utsikten over Fuji-fjellet mens du ser tradisjonelle hus, fantastiske pagoder og de fargerike blomstene og plantene i Oishi-parken. Gå om bord i skyttelbussen eller bli med på turen ved avreisestedet Shinjuku, og sett av mot Fuji-området. På klare dager kan du allerede underveis se Fuji-fjellet på avstand. Første stopp er ved et av Japans mest ikoniske steder: Arakurayama Sengen-parken. Beundre den vakre utsikten mot 5 symbolske pagodene, med Fuji-fjellet i bakgrunnen. Fortsett videre fra Arakurayama og videre til det tradisjonelle håndverkssenteret Kawaguchiko, som ligger rett ved siden av Kawaguchi-innsjøen. Hvis du heller vil ta deg tid til å spise lunsj og gå rundt innsjøen, gjør gjerne det. Fra innsjøen får du en fantastisk utsikt mot Fuji-fjellet, som reflekteres i vannet. Etter dette går turen mot Oishi-parken der landskapet og blomstene du kommer til å se, varierer med årstidene. Stopp til slutt ved Saiko Iyasi no Sato Nenba, som ligger ved bredden av Saiko-innsjøen. Ta en spasertur gjennom landsbyen, og beundre husene med stråtak som vil gi deg et glimt av hvordan livet var i Japan i gamledager. Turen avsluttes kl. 18:15 når du blir sluppet av på Shinjuku

Fra Tokyo: Heldagssightseeing til Fuji-fjellet

5. Fra Tokyo: Heldagssightseeing til Fuji-fjellet

Opplev de mest kjente severdighetene rundt Fuji-fjellet. Lær om japansk historie og kultur, mens du nyter den dramatiske utsikten rundt Fuji-fjellet. Reis fra Tokyo med buss til Kawaguchiko Oishi-parken, hvor du kan ta vakre bilder av Kawaguchi-sjøen og Fuji-fjellet i bakgrunnen. Deretter går turen videre til Arakura Sengen-parken, som ligger halvveis opp i Arakura-fjellet i Fujiyoshida, Yamanashi prefektur. Nyt panoramautsikten over byen med Fuji-fjellet i bakgrunnen, og beundre de blomstrende kirsebærtrærne. Fortsett til Oshino Hakkai, som er et av de mest kjente stedene i Fujisan-området, for å oppleve de 8 innsjøene. Smak på vannet fra Fuji-fjellet. Utforsk Gotemba Premium Outlets (for sightseeingturer før slutten av april 2023), med god tid til å handle i Gotemba City og nyte vakker utsikt til Fuji-fjellet. For sightseeingturer som finner sted fra mai og utover, besøker du i stedet den 5. stasjonen på Mount Fuji før du returnerer til Shinjuku Subaru.

Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

6. Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

Oppdag 18 steder og aktiviteter du må se i Tokyo med en luksuriøs buss – i løpet av 1 dag. På denne omvisningen blir du tatt med til de mest kjente stedene i Tokyo som Meiji-helligdommen, Asakusa og keiserpalasset. Bli med på populære aktiviteter som dra opp til den 350 meter høye utstiktsplattformen på Tokyo Sky Tree, drikke matcha og til og med Tokyo Bay Cruise. Du starter omvisningen fra sentrum av Tokyo i Shinjuku (Love-statuen). Du kjører i en komfortabel buss med klimaanlegg og passerer Kabukicho, som er et populært japansk pubrunde-område. Bussen tar deg først til «Meiji Jingu Shinto-helligdommen», en av de mest kjente Shinto-helligdommene i Japan. Helligdommen ble bygget for keiseren Meiji, og er omgitt av vakker skog som gjør at du glemmer at du faktisk er midt i Tokyo. Deretter passerer du også forbi Harajuku, Omotesando shopping district og «National Diet Building» som er det japanske parlamentshuset, en vakker symmetrisk bygning fra 1936. Stopp ved keiserpalasset, residensen til den keiserlige familien, hvor du også finner Edo slott. Du besøker enten de østlige hagene (tradisjonelle japanske hager) eller Niju-bashi-broen (historisk japansk struktur) i den ytre hagen. Etter å ha lært om Japans historie, kjører bussen gjennom Akihabara, Ueno og markedsgaten Kappa-Bashi hvor du kan se mange kjøkkenartikler som japanske retter, kniver og veldig ekte matreplikaer. Og deretter er det på tide å utforske Asakusa. Et av de mest kjente severdighetene i Tokyo. Handle på Nakamise avenue og ikke glem å ta bilder ved Kaminari-mon porten med den ikoniske røde lykten. I Asakusa tar omvisningen deg med på 2 unike japanske opplevelser. Autentisk Uji Matcha-opplevelse Nyt den «ikke bitre varianten av grønn Matcha-te» kjent som «Premium Matcha» som bruker «Ichibancha» («den første téen») fra Uji i Kyoto. Det finnes også alternativer for Sweet Matcha-is eller Matcha-øl. «IZAKAYA» - japansk publunsj-opplevelse (hvis lunsj er valgt) Opplev å spise «Karaage» (japansk frityrstekt kylling JFC) og «Tofu» som en del av en fast meny, som er de vanligste nasjonale rettene for japanere. Tofuen som brukes her er kun fra lokalproduserte soyabønner, og det lages i butikken hver dag. Oppgi antall deltakere som ønsker vegetariske måltider eller glutenfrie måltider ved bestilling. Halal-, allergivennlige-, laktosefrie måltider osv. er ikke tilgjengelig. Vennligst bestill i såfall omvisningen uten lunsj. Deretter drar omvisningen til Tokyo Sky Tree og Sora-machi kjøpesenter. Det er det høyeste kringkastingstårnet i verden. Dra nytte av forbi-køen-adgang for adgang til «Tembo Deck»-utsiktsterrasse. Bussen stopper ved Odaiba (Tokyo Bay Side-området), for den siste aktiviteten som er et cruise i Tokyo-bukten. Nyt cruiset under den nydelige regnbuebroen og beundre skyskraperne i Tokyo. Etter det herlige cruiset, passerer bussen Tokyo Tower i Roppongi, Olympiastadion og drar tilbake til Shinjuku stasjon rundt kl. 18:00.

Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

7. Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

Vi tilbyr oppslukende opplevelser som tar deg utover konvensjonell turisme. Fra å utforske en rekke bilmøtepunkter til å trå til fots i Japans største bilbutikk og samhandle med erfarne japanske sjåfører, vi gir den unike spenningen ved å sitte i drømmebilen din. Turene våre er designet for å gi deg en autentisk smak av Japans fengslende bilkultur. Våre turer Ikke bare for bilentusiaster, våre turer kombinerer bilkulturutforskning med sightseeing av Tokyos ikoniske landemerker - Tokyo Tower, Skytree, Rainbow Bridge, Shinjuku og Shibuya. Vi tror på mangfoldige opplevelser, derfor gir turene våre en minneverdig tur selv for de som akkurat har begynt å utforske bilkulturen. I tillegg tilbyr vi praktiske avleveringstjenester fra og til hotellet ditt.

Fra Tokyo: Vakker busstur til Nikko Toshogu-helligdommen

8. Fra Tokyo: Vakker busstur til Nikko Toshogu-helligdommen

Se Shinto-helligdommene i Nikko på en omvisning fra Tokyo. Beundre arkitekturen og den åndelige betydningen av disse UNESCO-verdensrarvstedene, samt den vakre utsikten til Kegon-fallene og innsjøen Chuzenji, og nyt også en inkludert lunsj. Start omvisningen din fra enten Shinjuku eller Shinagawa i Tokyo sentrum. Slapp av på en buss med klimaanlegg og nyt deretter 1 time for en deilig lunsj i Nikko. Etter lunsj reiser du videre til de hellige stedene i byen, den verdensarvlistede Nikko Toshogu-helligdommen og Futara-san-helligdommen. Toshogu-helligdommen er det siste hvilestedet til general Tokugawa Ieyasu. Bli overrasket av en mesterlig blanding av japanske ånder med gammel orientalsk arkitektur.  Lær historien til Futarasan-helligdommen som er dedikert til gudene i Nikkos 3 helligste fjell, Nantai, Nyoho og Taro.Beundre de gylne detaljene i hovedsalen i helligdommen, mens du er omgitt av fantastiske høstfarger. Klatre opp de spennende 48 svingene i Irohazaka-bakken. Dra til den første destinasjonen på omvisningen, de fantastiske Kegon-fallene, som er rundt 100 meter høye. Følg bekken til den naturskjønne innsjøen Chuzenji. Om høsten kan du ta bilder av årstidens farger med innsjøen i bakgrunnen. På slutten av omvisningen reiser du tilbake til Shinjuku.

Tokyo Bar-Hopping Tour

9. Tokyo Bar-Hopping Tour

Start din 3-timers bar-hopping-tur i Shinjukus Yakitori Alley, et av Tokyos største nattelivsdistrikter. Se små izakaya-barer og matboder som tilbyr grillet kylling, sjømat og grønnsaker. Under omvisningen vil du barhoppe over hele byen. Opplev bakgatene i Tokyo og nyt autentisk gatemat som yakitori (kyllingspyd), motsuni (japansk lapskaus) og grillede grønnsaker, sammen med lokalt øl og japansk sake. Gå til Kabukicho-området og stopp ved ytterligere 2 barer. Besøk de lyse og livlige matgatene i Shinjuku. Ukjent for de fleste besøkende, er dette området populært blant lokale kontorarbeidere, som drikker i bittesmå barer med kollegene etter jobb.

Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

10. Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

Gå inn i Tokyo Drifts verden på en bilsentrisk tur i Tokyo. Fordyp deg fullstendig i japansk bilkultur mens du besøker lokale bilmøtesteder og sightseeing rundt i byen. Kjør i en ikonisk GT-R R35 Liberty Walk for en smak av det raske livet. Besøk forskjellige bilmøtepunkter, inkludert Daikoku-parkeringsområdet, og se den største bilbutikken i Japan. Samhandle med japanske sjåfører og opplev å sette deg inn i bilen du alltid har drømt om. Opplev spenningen til en GT-R R35. Bli kjent med byen på noen av Tokyos vakreste steder, inkludert Tokyo Tower, Rainbow Bridge, Tokyo Bay og Shibuya. Denne turen er ikke bare for bilentusiaster, men også for alle som egentlig ikke er interessert i biler, men som ønsker å vite mer om Tokyo.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Shinjuku

Alle aktiviteter

59 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Shinjuku

Flere reisetips for Shinjuku

Vil du vite mer om aktiviteter i Shinjuku? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Shinjuku

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 615 vurderinger

Var en grei tur. Stoppet noen steder - anbefaler på det sterkeste å betale ekstra for å gå inn i de varme kildene i stedet for shopping. Den eneste grunnen til at jeg ga 1 mindre stjerne var fordi turen faktisk var 13,5 timer lang etter å ha kjørt inn i trafikken på vei tilbake. Jeg vil anbefale dette selskapet å forlate Tokyo tidligere (de fleste turer som dette i andre byer starter kl. 6-7 am). Planlegg for 10 timer, men hvis du har noe å gjøre etter denne turen, er det bare å slå seg til ro med det faktum at du kan gå glipp av det!

Vi er glade for at vi ble med på denne turen, for vi vil ikke kunne finne ut av sightseeingområdene uten denne turen, vi hadde det virkelig hyggelig. Turlederen og bussjåføren tok seg veldig godt av oss. Jeg vil definitivt anbefale, det vil spare deg for mye tid.

Det er en fin tur som de vil bringe deg til en god apot for bilde som er mindre overfylt. Utsikten fra pagoden er perfekt. Det er synd at vi bare har 1,5 time til å utforske Gotemba, da det er et enormt utsalgssted. Alt i alt veldig god opplevelse.