Våre mest anbefalte ting å gjøre i Shinjuku Golden Gai

Shinjuku: Kulinarisk omvisning i Golden Gai

1. Shinjuku: Kulinarisk omvisning i Golden Gai

Start omvisningen med å gå gjennom de travle gatene i Shinjuku og ta turen rett mot Omoide Yokocho (bokstavelig talt «Memory Lane») som ditt første stopp. Omoide Yokocho er med rette navngitt, ettersom den er full av rustikke barer fra 1950-tallet. Alle i den eldre generasjonen vil føle som om de dro tilbake i tid til midten av 1900-tallet. Mange av disse barene holder seg fremdeles tro mot røttene sine, og serverer stekt innmat med storfekjøtt og svinekjøtt, som var en redning når maten var knapp etter 2. verdenskrig. Derfra tar du veien til Kabukicho, Asias største, men likevel tryggeste, Red Light District som stopper ved en kushikatsu-boden for autentisk regional mat kalt kushikatsu (spesialmat fra Osaka med frityrstekt kjøtt og grønnsaker på spyd). Her får alle 4 kushikatsu og 1 drink. Herfra kan du gå gjennom resten av Kabukicho, og gå inn og ut for å få en følelse av den berusende atmosfæren til du kommer til ditt andre stopp. Det er et lokalt spisested som er kjent for å fremheve de autentiske regionale smakene i Sør-Japan, og hvor du får prøve 4 forskjellige retter, alt fra grillet kylling, gyoza, kyllingnamba, miso og grønnsaker, yakisoba (grillede nudler, grønnsaker og kjøtt), til torskerogn med ris (menyer skiftes sesongmessig). Etterpå drar du til Shinjuku Golden Gai-området, som er kjent for å være Tokyos mest populære sted for unike izakaya, barene og utelivet. Golden Gai-stedene er et tett tilbakeblikk på hvordan Tokyo var på begynnelsen og midten av 2000-tallet, så tettpakket at du nesten kan være på to steder samtidig (en fot i hvert sted). Til tross for at stedet har et nedslitt utseende, tiltrekker Golden Gai generelt velstående kunder, og prisene deres samsvarer med at det er et av de dyreste stedene å drikke i byen. Golden Gai er fylt med over 200 små puber, boder og karaokebarer der de fleste bare er store nok for fem til syv personer. Golden Gai kan skryte av det mest tettpakete nattlivsområdet i verden, unikt i hver stall målt i tommer i stedet for fot, og vil være et glimt av Tokyo du aldri vil glemme, og du vil se frem til å ta en kald drikke i dette historisk stedet. Denne omvisningen dekker alle matkostnader, 1 drink på kushikatsu og 1 drink på Golden Gai. Det må være minst 2 påmeldte for at opplevelsen skal gjennomføres. Hvis du reiser alene, vennligst kontakt aktivitetsleverandøren.

Tokyo: Shinjuku Drinks og Neon Nightlife Tour

2. Tokyo: Shinjuku Drinks og Neon Nightlife Tour

Gå til Shinjuku, Tokyos underholdningsområde, og bli med lokalbefolkningen mens du tar en matbit og en drink på en spasertur om kvelden. Smak på lokale smaker mens du prøver forskjellige drinker og snacks, og lær om området fra din lokale guide underveis. Start kvelden på en japansk izakaya-stil gastropub for deres happy hour. Siden dette er et favoritttidsfordriv for mange japanere, kan du bruke litt rolig tid på å chatte med turkameratene dine over drinker og snacks. Sving deg så gjennom Omoide Yokocho, en samling smug fulle av bittesmå barer og spisesteder. Få en titt på de forskjellige typene matsteder lokalbefolkningen vanligvis spiser på, fra yakitori-restauranter og soba-butikker til kafeer og barer. Hvis du har lyst til å besøke igjen på din egen tid, er Omoide Yokocho et flott sted å sitte og spise albue-til-albue med lokale forretningsmenn. Se hvordan de slapper av etter arbeidstid. Senere kommer du til Kabukicho, et område fullt til randen med over 3000 butikker, restauranter, nattklubber og karaoke. Kabukicho, oversvømmet i skarpe neonlys, er et av Tokyos mest fotogene områder. Med gater fylt med mennesker og musikk som buldrer fra hvert hjørne, vil du garantert aldri ha en kjedelig kveld i Kabukicho. Avslutt kvelden i Golden Gai, et kompakt nabolag fullt av bittesmå barer som vanligvis bare har plass til seks til åtte personer om gangen. Det er her i Shinjukus mest populære drikkested hvor du vil snuble over en av guidens favorittbarer og si kanpai (skål!) over flere drinker. Herfra kan guiden din enten gi deg veibeskrivelse tilbake til hotellet, din neste destinasjon, eller la deg chatte gjennom natten med nye venner.

Shinjuku Izakaya og Golden gai bar hoppetur

3. Shinjuku Izakaya og Golden gai bar hoppetur

Først vil vi gå til en liten, men likevel travl historisk bakgate kalt Omoide Yokocho (Memory Lane) som er fullpakket med bittesmå, men deilige restauranter hvor vi skal knaske på noen Yakitori (kyllingspyd) og ta en drink. Deretter drar vi over til Kabukicho hvor du vil bli omgitt av lyse neonskilt, fordype deg i Shinjuku natteliv, besøke en lokal izakaya (japansk stil pub/restaurant) og prøve litt mer mat sammen med en annen drink for å vaske den ned. Til slutt tar vi veien til Shinjuku Golden Gai, et område fylt med over 300 bittesmå barer. Det er her vi tar en siste drink sammen med lokalbefolkningen. Bli med oss og utforsk Shinjuku med en kunnskapsrik guide for å nyte barhopping i den største drikkebyen i Tokyo!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Shinjuku Golden Gai

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Shinjuku Golden Gai

Flere reisetips for Shinjuku Golden Gai

Vil du vite mer om aktiviteter i Shinjuku Golden Gai? Trykk her for full oversikt